@JeroenHuijsmans
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

prima camping . we hebben geen zwembad gezien maar is ook helemaal niet nodig . prima sanitair wifi en hele grote ruime plekken . je kunt aan het strand staan of net er iets vanaf . wel veel vaste standplaatsen maar ruimte genoeg . prima om meerdere dagen te verblijven
wil je rust , positiviteit en goeie vibe blijf dan langer , net als wij . wil je luxe en alles tiptop dan is het misschien niets voor jou . Marcus’ bedankt voor de gezelligheid en goede zorgen we komen zeker terug
hier 2 nachten gestaan op zich alles prima verzorgd , ook internet wat je wel moet betalen( €5 voor 3 dagen ) maar het werkt allemaal uitstekend. prima restaurant erbij , alleen de prijs viel ons wat tegen €44 per nacht voor 2 volwassenen en een hond is wat aan de ruime kant en komt stroom erbij . daarentegen is douchen heerlijk gratis . we zijn geen zeurders dus accepteren we de prijs , maar misschien voor iemand anders wel
we zijn hier 1 nacht geweest heerlijk rustig . het weer zat niet echt mee maar toch een mooie wandeling met de hond de berg op vanaf de camping . zeer vriendelijke mensen . voor rust een prima verblijf . helaas was het restaurant de dag dat wij er waren dicht . sanitair prima en voor zo n douche heb ik graag een muntje over
2023
3 nachten hier gestaan , heerlijk rustig en vriendelijk ontvangst . als het terrein echt vol staat is het krap aan met sanitair . goede WiFi aanrader voor op doortocht maar niet te lang
absoluut aanrader , zeker met hond . Laura is een super aardige gastvrouw zeker voor de honden . grote omheinde plaatsen . zeer mooi sanitair met uitstekende douches . heerlijke broodjes service en schitterende omgeving om te wandelen
2022
bijzonder fijne camping , ook met de hond . strand en bos in de buurt . super aardige eigenaren , fantastische toiletten en douches en alles gratis . een heel klein minpuntje is de iets wat zwakkere WiFi . internetten prima maar tv kijken is het signaal te zwak . 5 sterren meer dan verdiend
2 nachten gestaan prima voorzieningen zeker voor de prijs . Reken wel op veel kleine kinderen eind juli en augustus. restaurant prima , maar ook daar wat geduld hebben .
2021
maar 2 nachtjes gestaan maar alles naar wens . konden zelfs met de vriendelijke eigenaresse nog een plekje lekker rustig op het zijveldje kiezen . goede broodjes service . . als je dan toch een minpuntje moet noemen is dat er soms wel helicopters overvliegen , maar daar heb je alleen last van als je je er asn irriteert . prima WiFi trouwens