@JeroenKasbergen
- 2024
Camperplaats stond bijna vol, helaas bleken de 2 open plekken gereserveerd online. Op de website zitten zoeken maar reserveren is een hele klus en bijna onmogelijk. Voor ons verblijf was het toch al te laat. Wij zijn uiteindelijke doorgereden naar de gratis plek ten zuiden van de pulpfabriek.
grote parkeerplaats waar op vrijdag markt is. Wij stonden er op paasmaandag en er was gigantisch veel ruimte. Aan de parkeerplaats zijn ook de hallen en politiebureau gelegen en een bakker met heerlijk brood en croissants. 's nachts redelijk rustig, het is alleen ook de opstap plek voor bussen voor reisjes. Kan dus, zoals bij ons, rond 4.30 ineens druk en lawaaierig worden door wachtende reizigers.
op basis van de reviews bedacht dat het een goed plek was om en de stad te zien en te overnachten. Kregen een slechte vibe van 2 dingen, een gestalde auto bestemd voor permanente bewoning en een zeer geïnteresseerde persoon die onze camper stond te bestuderen vanaf de overkant, type ongewassen met halve liter bier en zin in snel geld verdienen... we zijn naar een andere plek gereden.