@JeroenTimmer
Fijne.plek om rustig te over88 bij de rivier. plekken zijn echt voor max 7 meter! (wij konden onze fietsen over voetpad hangen en pastte toen in het vak met 6.40 bus) langere campers stonden overdwars op het parkeerterrein, zal gedoogd zijn misschien, vanwege nu rustige tijd ?! heerlijk gegeten bij restaurant Fusion
feb 2026 rustige CP in de natuur sommige plekken blokken nodig, 1e gedeelte hekje door
1 week gestaan, Alex regelt alles voor je echt fijn! we hadden panne maar subliem opgelost door hem. Er is geen toilet en douche, maar water is gratis, dus gewoon lekker in je eigen campertje. Afstorten chemisch toilet en vuil water geen probleem. inclusief electriciteit betaalde wij 19 euro per nacht. Wasmachine is er, kost 5 euro per wasbeurt. Regelmatig organiseert Alex typische Spaans ontbijt in naburig eetcafé en paella op de CP. Top!
Veilige plek er stonden meer campers, op.zondag supermarkt gesloten, zeer.rustig. Maandagochtend door parkeerwacht weggestuurd
Prima mini camping, toilet en douches (warm) schoon. Ruime plekken, vlak ook. Strand op loopafstand. 2 nachten geweest, erg tevreden.
prachtig plekje, in de winter water ed afgesloten
Rustige mooie plek, super vriendelijke Eric, merci!
Geprobeerd te bereiken via mail, geen contact. Laatste review is uit 2019, misschien vervallen overn8 locatie?
op zich leuke plaats maar idd in september vol met processie rupsen. geen afvalwater en chemisch toilet mogelijk. dit moet je lozen langs de snelweg. noordkant (daar waar enkele elektra plaatsen zijn via verlengkabel) is zo scheef als de toren van pisa. blokken zijn absoluut een must. en zelfs daarmee redt je het niet. zuidkant is prima! wel zonder elektra
heerlijk ! onze maiden trip met de “nieuwe” camper. pupies zijn we. fijne plek, ruim. Fijne mensen en heerlijke wijn. wij komen er zeker nog eens terug