@Jeroen_en_Corina
- Dethleffs Globebus T 2
- 2009
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Alles is onderstaand al gezegd en klopt nog steeds. Goede weg naar boven en broodjesservice. €14,- inclusief stroom
Nieuwe camperplaats met restaurant en 10 plaatsen, 8 op gras, 2 op zand. mooi sanitair. diverse restaurants waaronder een pannenkoekenrestaurant en ijssalon Clevers 😋, op 10/15 minuten wandelen. je kunt een ronde van 5.5 km om de Mookerplas maken. Vriendelijke eigenaren en groene bosrijke omgeving.
Korte wandelafstand van dorp. In februari 2 restaurants open. Mooie ruime plaatsen aan de rivier. Beide toiletgebouwen gesloten.
2023
prima plek voor €18 in augustus. Inclusief gratis wifi, toilet, (gehandicapten)douche en 3 afwasplekken. ondergrond grind/zand. 10 minuten wandelen naar strand. supertoeristisch, veel horeca en 's avonds "markt" op kleden langs boulevard. wel langs redelijk drukke weg maar ik heb er niet minder door geslapen.
Met de Paasdagen 2 nachten verbleven. 's avonds pizza gegeten in het kleine restaurant. Broodjesservice. Prima toiletgebouw en vriendelijk personeel bij receptie en restaurantje. Mooie wandeling van 25 minuten langs riviertje Perlenau naar toeristisch Monschau met veel horeca.