@JeroenvanVliet
- Adria Coral S 600 SL
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Mooie camperplaats, zeker de moeite waard om terug te komen. We hebben er nu twee nachten op doorreis gestaan. Aanradertje!
Augustus 2026
in 2022 waren we hier ook al. Ideaal dat er een terras en restaurant is. Stoofvlees is lekker, maar ook de kipschotel is heerlijk. De bittergarnituur hebben we ons ook laten smaken. We hebben weer genoten. Toen en nu werden we gewaarschuwd voor fietsendieven, misschien zijn fietsennieten een oplossing? Douchen kost € 1,00 per 6 min, maar de doucheruimte is groot genoeg voor 2. Stroom wordt € 0,50 per KWh voor gerekend.
Wij hadden voor een paar dagen geboekt, dat werd uiteindelijk ‘n week. Met klinkers bestraat terrein voor campers, ideaal. Vergeet de spijkerharingen niet. Sanitair voldoende, grote douches. Geen gekruidenier met muntjes voor warm water of elektra. Met CC naseizoen korting betaalden wij all in € 22,34 per nacht.
Wij stonden hier van 18 juni tot 22 juni. Op ca. 5 minuten lopen van het centrum van Sneek, perfecte locatie. Verharde plekken, prima. Luifel uitzetten is niet mogelijk vanwege de ruimte. Mooie en moderne sanitaire voorzieningen, helaas is de vloer van de douche spiegelglad, dus anti slip schoeisel is een must. Warm water moet van ver komen en dat is te merken, niet erg comfortabel, effectief blijft er niet al te veel over van de Euro per 5 min.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Helaas wordt deze plaats eind 2025 gesloten en is één van de redenen vervuiling door camperaars.
Waar de € 19,00 vandaan komt weet ik niet. Het is gewoon €27,00 voor camper met 2 volwassenen plus € 1,50 per douchemunt. Ook de elektra moet nog afgerekend worden . Te berde gebracht dat € 19,00 gepubliceerd staat. Reactie: U hoeft hier niet te komen. Sanitair is netjes, maar wel kleine douchecabines en krappe douchetijd. Kortom gewoon veel te duur voor wat je krijgt. Van harte afgeraden.
wij stonden hier één nacht, 21 op 22 mei. Per ongeluk terechtgekomen, maar absoluut de moeite waard. Jammer dat de elektriciteitsaansluitingen niet allemaal werken, ‘n paar euro weggegooid voordat we een werkende hadden. Telefonisch konden we geen ondersteuning krijgen. Een lotgenoot hielp ons uiteindelijk uit de brand. Gezellig plaatsje, centrum op ‘n paar minuten lopen. Restaurantje uitgezocht en lekker gegeten. Zeker ‘n plek om terug te komen.
2023
Wij stonden hier een kleine week vanaf 6 september. We hebben het hier prima naar onze zin gehad, mooie ruime plaatsen, schoon en net sanitair en enthousiaste en actieve eigenaren. Mooie fietsroutes in de omgeving en Borculo is een gezellig stadje. Eerder dit jaar met Pasen was het hier een feestje, nu weer. We komen zeker terug.
Prima plek voor overnachting. Keuze uit veel restaurants, wij kwamen bij de Griek terecht, 5 min. lopen. Jammer dat de inrichting zo is dat vooruit ingeparkeerd moet worden, slecht voor de veiligheid. Natuurlijk ook weer 'n kansloze camperaar die 'n voortent opzet, zodanig dat 2 plekken bezet zijn.
Waren er met de camper op 17-8. Rekende €35,00 p/n. Simpelweg te duur, men was niet van zins om ook maar iets aan de vraagprijs te doen. Omgedraaid en met piepende bandjes snel weg.