@Jerome-finch
Lid van Campercontact sinds 2019
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
mooie plek. officieel geen plek voor overnachten zie omschrijving op bord. er wordt nu niet op het gecontroleerd aangezien we de politie hebben gezien maar niks werd gedaan. ook honden waren op het strand terwijl dat alleen is toegestaan in van 1 oktober tot eind april.
erg schuin. langs drukke weg. geen fijne plek
prima cp. vuilnis gedeelte een zooitje. water deed het niet. speeltuin leuk voor de kinderen. hangjongeren aanwezig maar geen last van en vriendelijk.
prima cp. geen vuilnisbak te herkennen, wel dichtbij huizen
naast pannamakooi. donderdag avond wordt er gevoetbald. miniatuur fabriek met tentoonstelling en winkel. geopend van woensdag tot en met zaterdag. restaurant in dorp smaakt nergens naar. cp werd nu gebruik als parkeerplaats voor campers van bewoners uit omgeving
de cp ligt naast het zwembad gebouw. er is afvoer voor je grijs water waar je naartoe kunt rijden, hoeft niet met emmer. water is met jeton. we zijn niet gebleven aangezien het water niet verwarmd is (water temperatuur was 21 graden bij navraag)
Om te staan is het niks. Lozen en vullen prima. Staat ook nog een automaat voor vers koud water voor €0,05. We zijn naar rivier gegaan buiten het dorp waar een parkeerplaats is van een vleesverkoper. Daar gevraagd om te staan en dat was goed. Ze verkopen er heerlijke worst. Het vlees wat je koopt kun je op de BBQ doen, die ze voor je aansteken. Verder kun je je eigen eten meebrengen.
Nette cp. Klopt allemaal wat de vorige reviews zeggen. Erg jammer van de vliegen en de paar dieren staan zich ook nog te vervelen. Stroom was nu bij de prijs in €16. extra personen €2. Zwembad €8 per dag of na 1700 uur €5. Restaurant wordt goed bezocht, er was geen eens plek.
Te duur voor wat je krijgt. 24 uur is €18 en dan nog betalen voor de douche, €3 voor 15 min. Weinig tot geen schaduw. Betalen gaat via een automaat. Het ziet er wel netjes uit. Maar om dit een camping te noemen, is gewoon een dure cp.