• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@JessicaSol

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Nederlandse eigenaren (nog niet zo lang) maar hebben een hele leuke plek gecreëerd. je staat bij het huis waar kippen en schapen lopen. ze bieden voor ieder wat wils. was service (je geeft het af en krijgt het gewassen en gestreken terug) tot diner en ontbijt. bootje huren, vissen of zelfs een romantisch diner aan het meer behoren tot de mogelijkheden. erg vriendelijk en gastvrij. er is stroom en een dixie. hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

wij hebben hier een nacht mogen staan op het parkeerterrein. geen officiële camperplek maar we mochten van alle voorzieningen gebruik maken. heerlijk sfeertje! ideaal met foodtrucks bij de speeltuin. kids spelen en wij lekker wat gegeten en gedronken. we hebben overigens gratis gestaan omdat de douches het niet deden. ideaal om vanuit hier ook Sintra te bezoeken of surf lessen te boeken

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij dachten hier handig te overnachten voor een dagje Plopsaland. De overnachting kostte 35,- en we hadden een mini plek waarbij we het stukje gras nog moesten delen met de buren. Er waren veel te weinig toiletten waardoor mega smerig. afwassen was super onpraktisch omdat je je vaat niet kwijt kunt. Plopsaland was nog ruim een kilometer lopen langs een weg zonder voetpad. receptioniste was super onvriendelijk. speeltuintje was dan weer wel leuk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Sitecode: 20325

super nette camping en walhalla voor kids. mega ruime plekken en niet duur voor alle faciliteiten die je krijgt. je hebt 2 gedeeltes. een soort luxe gedeelte en kids gedeelte. ook 2 zwembaden aan beide kanten van het park. meer is mooi maar alleen te fietsen met moutainbike. verder in de omgeving weinig te beleven (op fiets afstand). maar camping is top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

voorzieningen schoon maar gedateerd, prachtige plekken als er plek is bij het meer. wel een echte domper is het personeel (onpersoonlijk). wilden suppen op 15 sept dat kon niet want het was maar tot 15 sept?! ze lagen er gewoon nog. daarnaast aangegeven bij aankomst dat we een acsi kaart hadden maar waren we kwijt (zelfde dag nog aangegeven). wel volle mep betaald bleek later dat we zonder acsi ook WiFi incl hadden gehad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Je kijkt tegen een bouwplaats aan, staat op een zeer glooiend stuk gras. Wij zijn doorgereden naar de volgende..

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

voor een camperplek een prachtige plek. dorpje dichtbij en inderdaad aan de rivier. weg hoor je wel goed. leuk zo’n composttoilet erbij!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

je moet ervan houden want het is groot en massaal maar van alle gemakken voorzien. erg schoon en netjes. omdat het laagseizoen was mochten wij de laatste dag ook in de avond vertrekken en van alle faciliteiten gebruik maken. paradijs voor kids..

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

prachtige plek met onze camper vrijwel aan het strand (een hegje zat ertussen). compact qua restaurants en andere voorzieningen en prachtig uitzicht. vriendelijke receptie. sanitair wat verouderd maar wel super schoon. aanrader wat ons betreft

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Erg mooie omgeving met veel te doen. Aqua dome, dorpje, watervallen en diverse wandelroutes in de directe omgeving van de camping. Met de bus 15 min naar Sölden waar je de bergen in kunt. Super mooi sanitair vooral op de tweede verdieping. Zeker de moeite waard!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Fantastische plek! Wij waren er helaas met slecht weer maar zelfs dan was het festival sfeertje te proeven. Onze kleine van 2 vond het er fantastisch en savonds het het vuurtje voor de camper voelde het als echt vakantie!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie camping en fantastische plek aan het water. Je loopt zo de bergen in en het toiletgebouw is splinternieuw en mooi ruim opgezet (eigen badkamer met wasbak, douche en wc). Maar inderdaad wel duur. Wij betaalde met 2 volwassene en 1 kleine van 2 jaar 30,50 voor een nachtje. Wel een heel leuk nieuw speelattribuut.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Grote en wat massale camping maar wel fantastisch met kinderen! Wij hadden een plekje aan een super leuke speeltuin met onze kleine van 2. Vermaakte zich er heel de dag terwijl wij voor de camper een drankje drinken. Maar ook een strandje met speelvertier, een subtropisch zwembad en net sanitair (wel met tijdsslot van 5.40 min). Vriendelijke mensen bij de receptie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Erg leuk plekje bij het park en dicht bij het, toch best wel grote, centrum. Wel behoorlijk wat geluid van de weg die er vlak langs loopt. Als je dat niet erg vindt is het een top plekje als overnachting op weg naar Oostenrijk.