@JesstheVan
- Roller Team Other Other
- 2019
- Liner
Sitecode: 20594
Dit is ons tweede bezoek hier. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. geweldige faciliteiten, maar beperkt aantal douches voor de grootte van het kamp. Fantastisch internetten. Goede wasfaciliteiten waar je een app voor gebruikt. Zeer ongebruikelijk. Goede verbindingen met de bus naar Interlaken en de treinen. Gratis buspas verstrekt. We vonden het hier leuk, maar we hadden wel een goede plek dicht bij alles.
Zeer aangenaam verblijf, vriendelijk welkom. Geweldige faciliteiten, waaronder een redelijk geprijsde wasmachine en droger. Internet kost een euro per dag voor één apparaat, maar traag maar doet wat je nodig hebt. Busverbindingen naar Todtnou en Todtnouberg. Elektriciteit wordt gemeten, dus let daar op. erg prettig inderdaad.
Een leuke stop vlak bij de hoofdweg, maar niet echt een probleem. U moet betalen voor water en elektriciteit op de post. Busverbindingen naar de stad zijn eenvoudig en zeker de moeite waard. Een geweldige plek om te stoppen om op te frissen en de stad Baden Baden te bekijken.
Een zeer aangename plek. U dient te betalen bij het plaatselijke hotel aan de overkant van de brug. Als je wilt douchen, laat dan een borg van 50 euro achter (vergeet deze niet als je weggaat!!). Het water was uitgeschakeld toen wij er waren. elektriciteit wordt op de post betaald tegen 60 cent per kWh. Gemakkelijke wandeling langs de rivier naar de stad. Fantastisch restaurant naast de parkplatz, dat luidruchtig kan zijn door hun ventilatiesysteem dat afgaat als ze sluiten. Leuke stop toch.
Een uitstekende vrije lucht. Zeer ruim. Jetons zijn vereist vanaf de Coccimarket, die op korte loopafstand ligt, voor elektriciteit en water. Er is een kaartlezer, maar toen wij er waren, was deze buiten gebruik. leuk stadje om te bezoeken met een nogal gevaarlijk uitziende kerktoren! Zeer aangenaam verblijf. aanbevolen
We zijn hier de afgelopen 5 jaar een paar keer geweest en ja, de prijs is in de loop van de tijd gestegen. Dit zal onze laatste keer zijn. 10 euro voor een plek, 3 euro voor elektriciteit (die je niet kunt gebruiken voor verwarming), 3 euro voor water. Nu willen ze 5 euro extra om je grijze tank, toilet te legen en een zak afval weg te gooien. Je wordt bespioneerd met een camera. Leuk. De stad is prachtig, geweldige wandelingen, maar de halte is nu te duur.
Een ongebruikelijke stop, maar zeer aangenaam. er is een bovendek op deze plek, dat eigenlijk slechts het einde van een parkeerterrein is, en een benedengedeelte direct naast de rivier. Een omgebouwde staalfabriek met de meeste faciliteiten, behalve grijs water en verversing van het chemisch toilet. Uitstekende douches. Personeel vriendelijk genoeg. Je krijgt een gratis bus- en treinpas waarmee je ook toegang hebt tot enkele lokale bezienswaardigheden. We verbleven hier twee nachten en hadden een leuk verblijf.
Uitstekende parkeergelegenheid in en uitstekende stad. 5 euro voor 24 uur. Sommigen zeggen dat het moeilijk is om in en uit te stappen. Gek. Het is een parkeerplaats, hoe moeilijk kan het zijn? Toilet leeg en grijs water leeg. Is er een kraan voor wat zoet water zou kunnen zijn? maar geen draad om adapter aan te bevestigen. Een goede stop allemaal hetzelfde.
Gratis 's nachts parkeren. Mooie stad. Voelde me hier fijn en veilig. enkele voorzieningen, geen elektriciteit. Sterk aanbevolen.
Fantastisch. Zeer vriendelijke zeer schone en nette camping met alles wat je nodig hebt. korte wandeling naar een paar restaurants in de stad. Heel fijn verblijf. Aanbevolen
Alle beoordelingen tot nu toe zeggen hetzelfde en we moeten het ermee eens zijn. Een mooie kant gerund door lieve mensen. Ben er net. Het heeft alles wat je nodig hebt met een geweldig welkom. Niet veel meer te zeggen. behalve toppunten voor een geweldig verblijf. Bedankt
Goed veilig schoon 's nachts gratis. Beperkte faciliteiten. Geweldige strandwandelingen met de beste zonsondergang. Nit veel in de weg van restaurants, maar wat er is, is erg lokaal en erg goed. Adviseren
Rustiek maar zeer aangenaam verblijf, omgeven door zandduinen. Voldoende voorzieningen die werken. Leuk welkom. Hier kun je goed wandelen en fietsen. Adviseren
Zeer nabije en nette camping. Warm vriendelijk welkom. Alle faciliteiten zijn hier die je nodig hebt. Korte wandeling naar het strand. Geweldig restaurant aan de overkant van de weg. Ons veld vereiste speciale maatregelen om waterpas te komen. Goede schone faciliteiten. Aanbevolen
Rustieke maar aangename plek weg van het lawaai. Het welkom was een beetje kortaf, maar hij was echt ok. Alle faciliteiten. Parkeer waar je wilt in deze “wilde” stier omringd door hoge bomen en gras. Heerlijk verblijf.
Heel erg leuke plek. Goedkoop overnachten met een warm en vriendelijk onthaal. alle faciliteiten, elektriciteit is een extra. Parkeer waar je wilt. Geweldige lokale wandelingen, vooral de promenade. Weinig restaurants en winkels in de buurt. Geweldig verblijf, mooie kustlijn. Sterk aanbevolen.
Ik vond het hier geweldig. Een beetje krap als je een groot busje hebt om te verplaatsen. goede standplaatsen. Het personeel was erg aardig en behulpzaam. Leuke kleine bar/restaurant. Zeer korte wandeling naar het superstrand, mooie blauwe rit naar Foz. Geweldig verblijf. Aanbevolen
Zeer mooie maar vrij dure camping. Alles hier dat je nodig zou hebben, samen met een aantal geweldige wandelingen naar het spectaculaire strand. Hood ruime plaatsen, warm vriendelijk personeel. Veel regels om te volgen en helemaal goed ook. het is om die reden een heerlijke plek. Zeer schone, nette en goed gerunde plaats. Sterk aanbevelen
Een prachtige stop met een prachtig uitzicht. Alles hier wat je nodig hebt en tegen een goede prijs. De dame die je geld verzamelt is erg charmant. Goede wandelingen. zeer rustig en veilig verblijf hier. zeer aan te bevelen.
Zeer mooie stop bij een meer. rustig en zeer aangenaam. paar restaurants in de buurt, goede wandelingen. U bevindt zich direct naast een duur safaripark dat de moeite waard is om te bezoeken. geen faciliteiten dus sla je voorraad in voordat je aankomt. Gratis tussenstop. Kan in de zomer erg druk zijn.
Verbleef hier een paar keer en vind het altijd leuk. Het is een werkende boerderij, dus een beetje rustiek. Standplaatsen ok, klein aan de binnenkant. Uitstekende bar met een goede selectie Belgische bieren. Heerlijk fietsen en wandelen. Eenvoudige maar schone douches. Alle faciliteiten aanwezig. Vriendelijk personeel. Zal hier altijd terugkomen. Prettig verblijf.
Prima kleine camping. Hele aardige eigenaren hier, erg vriendelijk. Water en elektra op de staanplaats, grijs water en stortplaats chemisch toilet aanwezig. Goed onderhouden met uitstekende douches etc. Erg druk in het weekend en hoogseizoen. Als je op drukke tijden niet van kinderen houdt, ga dan verder.
Verbleven hier in 2020. nu 2023 en deze site is open. Velen zeggen dat het gesloten is, maar het is open. Faciliteiten ok, veel douches werken niet, wat echt slecht is omdat je een prijs betaalt om binnen te komen, niet veel, maar je betaalt om binnen te komen. WiFi is slecht. plaatsen goed en ruim. Volledige van faciliteiten beschikbaar die goed zijn. Goede wandelingen in de omgeving maar kan wel wat onderhoud gebruiken. Goede stop
Zeer mooie en zeer goedkope gemeentelijke camping. Ruime plaatsen, vriendelijk personeel met goede faciliteiten. Lekker wandelen of fietsen naar de stad die veel te bieden heeft. Er is een glasrecyclagefabriek in de buurt die soms een beetje lawaai kan maken, maar dat is niet erg. We vonden het hier leuk. Zeer rustig en zeer aangenaam. Aanbevolen
Dit is een uitstekende camping in een onberispelijke omgeving. De gastheer is erg vriendelijk en je hebt hier alles wat je nodig hebt. Zeer mooie camping. De nabijgelegen weg kan een beetje luidruchtig zijn, maar als je zoveel mooie omgeving hebt, maakt het echt niet zoveel uit. We hebben een uitstekend, comfortabel verblijf hier en zouden deze plek ten zeerste aanbevelen?
Uitstekende tussenstop. misschien lastig te bereiken als je een lange bus bent, maar eenmaal daar zijn de plaatsen ruim en schoon. Vers water aanwezig, vuilwaterstortplaats en chemisch toilet. Geen douches maar toiletten. Zorg ervoor dat u deelneemt aan de champagneproeverij en koop wat van de uitstekende champagne die wordt aangeboden. De stop is gratis als je koopt, zelfs één fles. Felix is een zeer vriendelijke man en zal je welkom heten. Als je niet drinkt, doe dan geen moeite.
fantastische stop bij dit wijnhuis. Terrasplaatsen. Elektriciteit wordt apart opgeladen en vereist een lange kabel dus kijk uit. douches etc eenvoudig maar bruikbaar. Zeer vriendelijke gastheren. korte wandeling naar de mooie stad. Mooi uitzicht vanaf het veld zou er weer verblijven. Adviseren
Deze site is gekoppeld aan het themapark Europa Park, dus tenzij je naar het themapark gaat, is het misschien een beetje een slechte keuze. Als je naar het themapark gaat, dan is de vergoeding om hier te verblijven hoog. Het heeft alle faciliteiten die erg goed zijn. De plaatsen zijn ruim en vlak. Eetgelegenheden hebben een thema. Leuk verblijf allemaal hetzelfde. Dus als je niet naar het themapark gaat, rijd dan door, als je blijft dan geef je meer geld aan MACH ent.
We zijn hier vele malen geweest, dit is ons vijfde bezoek. Er is niets veranderd en het is nog steeds een goede plek om te verblijven, maar de prijs is omhooggeschoten. Vroeger 10 euro, nu is het 11 euro, maar nu komt er een "belasting" van 5 euro bij. Elektriciteit is natuurlijk gestegen. 2 euro voor toiletafvoer, 1 euro voor 90 liter vers water. Het heeft ons nu 18 euro gekost! We zullen waarschijnlijk niet terugkomen, wat jammer is. Leuke stad, bekijk de Rodelbahn en Willies pub.
Zeer schoon en goed onderhouden pay as you go aire. 11 euro betaald aan de automaat geeft je 24 uur. Elektriciteit wordt op het veld in munten betaald aan 50 cent per kWh. Goed toilet leeg en grijs water leeg. Ook hier betaal je voor je vers water. Goed om te fietsen en te wandelen. Penny supermarkt in de buurt. We hadden een heel leuk comfortabel verblijf op deze uitstekende parkplatz. Aanbevolen
Het is goed hier. De ontvangst was heel vriendelijk met wat schnaps en gratis eitjes. We waren in een veld dat prima was. Douches en afwasfaciliteiten zeer schoon en netjes. Chemisch toilet en grijs water zijn ‘verborgen’. We kwamen op een natte vrijdag, dus er was geen echte sfeer. Veel permanents hier. mooie wandelingen naar en bij het meer. Aangenaam verblijf maar niets wow. Het deed zijn werk. Misschien moet het toch een 4 zijn en geen drie.
De enige camping in Lichtenstein dus de prijzen zijn wat aan de hoge kant voor wat het is. Er is hier een vreemd rijverbod tussen 12 en 2. Absoluut niet rijden! Staanplaatsen zeer goed met prachtig uitzicht. Goede schone faciliteiten, borg vereist voor een netadapter. Te duur restaurant ter plaatse. Mooi zwembad, maar ligt aan de bovenkant van het terrein. Douches en toiletten schoon en goed onderhouden. Leuk verblijf, alleen een beetje duur. Vriendelijk personeel.
Iedereen heeft het over de douches en toiletten. Nooit begrepen waarom een douche een douche is als hij schoon en warm is. Nou, ik ben bij het debat gekomen. deze plaats heeft de beste sanitaire voorzieningen ooit!!! Prachtig. Vriendelijke ontvangst op een mooie staanplaats met een prachtig uitzicht. Korte wandeling naar een paar supermarkten. veel wandelroutes. Camping Fink heeft alles wat je nodig hebt. Een goed onderhouden terrein. Kan deze plek niet genoeg aanbevelen.
Wat een heerlijke plek! Helaas zijn we maar 1 nacht gebleven. We hadden een warm, vriendelijk, goedlachs welkom. mooie toonhoogte, als een beetje stenig. Alle faciliteiten zijn van topkwaliteit en goed onderhouden. Probeer zeker eens de zwemvijver. Prachtig uitzicht en locatie. Dicht bij winkels en eetgelegenheden. Grijs water leeg is een droom!! Full services zijn beschikbaar op uw staanplaats. Kan een beetje prijzig zijn, maar het was het zeker waard. Sterk aanbevelen
Dit is een heerlijke plek direct aan een meer. Maar als het druk is, is het chaotisch. zoals Glastonbury Festival op een slechte dag. De plaatsen zijn niet duidelijk gemarkeerd, dus mensen gaan waar ze willen en niet alle plaatsen zijn vlak, zelfs niet met levellers. Recensies zeggen dat het personeel niet vriendelijk is. Ik vond ze ok en behulpzaam, ook al bleven we uiteindelijk niet omdat het zo chaotisch was. Rij door.
We vonden het hier leuk. Tal van plaatsen van verschillende groottes. goede faciliteiten. Leuk vriendelijk personeel. Beetje lawaaierig in de ochtend als de heggen werden gesnoeid, moet op een bepaald moment gebeuren denk ik. Gemakkelijke busverbindingen naar de stad Salzburg, wat een must is. Een goed verblijf van twee nachten. Sterk aanbevolen.
Sitecode: 72047
Het is oké hier. het personeel is erg vriendelijk en gastvrij. De recensies zijn enthousiast over de douches enz. Maar het is allemaal een hype. ze zijn ok, ze doen wat ze moeten doen. als je van kinderen houdt, zul je het hier leuk vinden. We kwamen op een druk, warm weekend, dus het was chaotisch. Dit is een camping voor een familievakantie/weekend, dus het wordt erg druk. Als je een uur of twee meer kunt rijden om een rustigere plek te vinden, doe dat dan. Heeft alle faciliteiten die je nodig hebt. het overloopveld vonden we beter.
Een mooie camping met goed onderhouden gras. Parkeer waar je wilt. Zeer vriendelijke gastheer. De site heeft alle voorzieningen die je nodig hebt. Vermijd naast de rivier. Het is luidruchtig! Breng zeker een bezoek aan de oude stad, dat is een genot. We hebben het niet geprobeerd, maar de camping had een bar en een restaurant dat er populair uitzag. Sterk aanbevolen.
Een kleine camping met tien plaatsen, maar met het beste, warmste welkom. Het Nederlandse stel dat deze zaak runt weet wat gastvrijheid betekent. Ton is een ex-chef en kookt graag, en koken deed hij voor ons. Na een tijdje voel je je wel een deel van een familie, maar als dat niet jouw ding is, zullen ze je natuurlijk met rust laten en ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor de rest van je verblijf. Zeer rustige camping en absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijke Nederlandse gastheer. we hadden een mooi plekje met een goed uitzicht op het meer. Gratis goede wifi. douches oké. Geen verwijdering van chemisch toilet tenzij het bioreiniger is. We konden maar net bijvullen met vers water. Geen grijs water leeg dat we konden vinden en kreeg nee te horen toen we erom vroegen. Recensies hebben gezegd dat alles beschikbaar is, niet echt, dus vraag het eerst. wasmachine aanwezig. We hadden een goed verblijf, hoewel de faciliteiten een beetje verwarrend waren
Heel leuk hier. Ruime ruimtes naast de wijngaarden. Voor 8 euro krijg je een ruimte met elektriciteit. 2 euro extra om het chemisch toilet te legen. zoet water beschikbaar, maar kon niet achterhalen dat het grijze water leeg was. Het is een eerlijkheidsdoos om je acht euro te betalen, dus zorg ervoor dat je dat doet! Er is ook een koelkast met de lokale wijn, ook deze werkt met een eerlijkheidsdoos. Een geweldige plek. Rustig, vriendelijk en goed geprijsd. De lokale fizz is geweldig. .
We waren wanhopig op zoek naar een ruimte omdat het laat was en vonden deze plek. Heel erg mooi direct aan de rivier. Vrij krap voor ruimte, dus alles van meer dan 7 m kan het lastig vinden, maar niet onmogelijk. Er zijn genummerde plaatsen en een wildkampeerterrein. Zeer vriendelijk personeel, heeft alle voorzieningen. Goed verblijf hier. Adviseren
Een zeer mooie camping in een vallei omgeven door bossen met goede wandelmogelijkheden. Korte rit naar een supermarkt en restaurant. Ruimtes zijn ruim. Vriendelijk personeel met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Zoals de meeste Duitse sites betaal je apart voor de elektriciteit. Goede wasfaciliteiten, maar zouden meer machines kunnen gebruiken voor de grootte van de site. Restaurant ter plaatse was tijdens ons verblijf gesloten. Adviseren.
We vonden het hier geweldig! Vriendelijk personeel, alles wat je nodig hebt op deze kleine camping. het stadje De Panne is erg mooi, veel goede fiets- en wandelmogelijkheden. hou je van pretparken, ga dan naar Plopsaland. goede prijs om binnen te komen, maar om daar te eten en te drinken is duur. Goede fietstocht naar het indrukwekkende strand. Prima camping, maar krap te manoeuvreren om de grijze tank te legen maar verder een prima verblijf van twee nachten. Sterk aanbevolen
Deze camping is erg mooi maar erg leuk. biedt de bezoeker veel, maar het is heel erg duur. de plaatsen zijn ruim en worden voorzien van elektriciteit, water en afvoer op het veld. Voor een caravan is het perfect en je krijgt waarschijnlijk een goede prijs voor een verblijf van een week of twee, maar als je een camper bent die op doorreis bent, moet je overwegen om door te gaan. voor een verblijf van 1 nacht is het duur. Echt te duur. vriendelijk personeel wel.
Leuk verblijf hier. Goede schone plaatsen met alle faciliteiten. Geen wifi toen wij er waren. Supermarkt aan de overkant. Vroeger stond hier een 24-uurs pizzaautomaat. Niet meer. Nu is het een pizzeria zonder informatie wanneer deze open is. Dat is vooruitgang! Goede plek om te stoppen. 20 minuten lopen naar het mooie middeleeuwse stadje. Aanbevolen
Uitstekende plek om te verblijven. Zeer schoon en zeer veilig. Alle faciliteiten inclusief WiFi allemaal uitstekend. korte wandeling naar het dorp dat niet veel te bieden had. Uitstekende wandelingen in de omgeving. We hadden een heel leuk verblijf van één nacht hier. Aanbevelen
heel leuk verblijf hier. lieve mensen die voor de plaats zorgen. Goede wifi. alle faciliteiten die je nodig hebt, zeer schoon erg leuk. Korte wandeling naar de stad. Kijk uit voor de leuke ezels en kippen. Aanbevelen.
Het bevalt ons hier. Zeer vriendelijk personeel, uitstekende faciliteiten, wandelingen en fietstochten. Geweldig maar duur restaurant. We hadden een fantastische lunch hier. De camping ligt naast een Spaanse luchtmachtbasis en soms wordt er getraind. Tijdens ons verblijf de eerste dag trainden ze de hele dag tot 20.00 uur. Voor ons vonden we het leuk, maar misschien niet voor iedereen geschikt. Als je van straalvliegtuigen, lekker eten en een goed schoon kamp houdt, dan is deze plek een aanrader?
Zeer drukke gratis camperparkeerplaats. geen voorzieningen hoewel sommigen hun toilet in het openbare toilet legen en water van de stranddouches verzamelen. Niet goed. De plaatsen hebben een geweldig uitzicht op het strand en de zee. We hebben een fijn verblijf gehad. Als mensen maar wat respect zouden hebben en hun afval mee naar huis zouden nemen en de juiste voorzieningen zouden gebruiken. Op een dag wordt deze prachtige gratis halte definitief gesloten. Fijn verblijf hier
Dit is wat ik een ‘zakelijke’ camping noem. Het wordt gerund door een Brits landgoederenbedrijf, dus het is erg zakelijk. Het personeel is vriendelijk genoeg, maar het voelt allemaal zakelijk. veel papierwerk, regels, voorschriften enz. Eenmaal op de site is het schoon en goed onderhouden, hoewel een beetje krap in delen. Weg in de buurt kan luidruchtig zijn. Alle faciliteiten zijn op je staanplaats. Mooi en dicht bij het strand met geweldige wandelingen naar de nabijgelegen haven. OK maar te benauwd. Geweldige douches.
Sitecode: 21950
12 euro krijgt u in deze uitstekende buiten de stad aire. Mooie duidelijk afgebakende plaatsen met uitstekende faciliteiten waaronder een wasmachine en droger. Hoort bij de camping ernaast. zeer goed onderhouden, zeer goed onderhouden. Het enige kleine probleem is dat er een waterzuiveringsinstallatie naast de deur is, wat in de zomer al dan niet een probleem kan zijn. heerlijk rustig verblijf hier. Aanbevelen.
Uitstekend verblijf hier. gelegen in de stad achter een woonwijk. Zeer veilig en rustig. Korte wandeling naar de mooie stad. Deze aire heeft alle faciliteiten die je nodig hebt en is gratis. Leve Frankrijk. Alle plaatsen zijn goed afgebakend, lokale supermarkt in de buurt als u geen zin heeft om naar de stad te lopen. Toppunten voor deze uitstekende Franse aire.
We hebben hier een fijn verblijf gehad. Net buiten de hoofdweg en tussen veel bomen. veel avocadobomen, waarvan sommige op de staanplaatsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede rechte wandelingen langs het strand naar de stad Nerja en het treintje naar de grotten. zeer rustige camping met alle faciliteiten die je nodig hebt, rustiek en op onderdelen verouderd maar ze werken allemaal. Sterk aanbevolen.
Leuke gezellige camping tussen de hoofdweg en het strand. kan luidruchtig zijn op plaatsen in de buurt van de weg. alle faciliteiten zijn hier beschikbaar, maar je moet blijven en vragen om het verse water aan te zetten om je tank te vullen. geweldig strand, site is erg veilig. Kan een beetje krap aanvoelen. Kleine supermarkt en een bar/restaurant. 10 minuten lopen naar het kleine stadje Almayate. aanbevelen.
Zeer vriendelijk personeel en dicht bij het strand en de stad. We kwamen hier 21 december en de directe toegang tot het strand was gesloten vanwege wegwerkzaamheden. het kamprestaurant was ook gesloten. het ene goed sanitair blok het andere niet zo goed. De hele plaats heeft een gemeenschappelijk, hippiegevoel, maar het is stil en vredig. Het is een korte wandeling naar de stad en de kust, maar er is niets echt te zeggen over de stad. Koud water voor kleding en afwas.
We brachten haar kerst door en het was een kleine oase. Heel aardig. Personeel vriendelijk, mooie korte wandeling naar het strand. Goede supermarkt en restaurant op het terrein. De omgeving is op sommige delen een beetje vervallen, maar het is prima om rond te fietsen. Een goed verblijf en zou het aanraden
Dit is ondanks zijn uiterlijk geen slechte plek. Ja, het ziet er een beetje rustiek en een beetje vervallen uit. Ja, het kan een likje verf en een beetje terreinonderhoud gebruiken, maar de plaatsen zijn ruim en netjes. het heeft alle faciliteiten die je nodig hebt en ze werken allemaal. De faciliteiten zijn schoon. WiFi is een beetje wisselvallig, maar het is gratis. het is een korte wandeling van het strand en een aantal goede eet- en drinkgelegenheden. we verbleven voor 4 dagen en hebben er echt van genoten.
Zeer goede en goed onderhouden camping. Nieuw doucheblok voor een euro per keer. Enorme voorzieningenruimte voor het legen van grijs, chemisch toilet en vers water voor een euro. Kom en ga zoals je wilt voor 11 euro. Leuk verblijf maar druk in september. Aanbevolen
Goede velden aan de achterkant van een sportcentrum. Betaal via sms of gebruik de app die goed werkt. Een euro voor 6 uur elektriciteit die goed werkte. Alle voorzieningen. Goed voor een tussenstop, supermarkten in de buurt. OK
Heel erg leuk verblijf hier, vriendelijk personeel mooie plaatsen. Houd er rekening mee dat het zwembad en het restaurant al een tijdje gesloten zijn. Goede faciliteiten allemaal mooi en schoon, erg rustig. Aanbevolen.
Een erg leuke aire. We zijn hier eerder geweest en we vinden het leuk. Goed voor fietstochten, supermarkten en stad dichtbij. Zoet water en elektriciteit tegen betaling, grijs en zwart gratis te gebruiken. Het verblijf is een betaling en vertoning. U betaalt voor de stroming door de Kwh tegen 50 cent. Tijdens dit bezoek maakten mensen plaats voor hun vrienden en familie. Dit is slecht, heel erg. Het is een openbare betaal- en display-aire, wie het eerst komt, het eerst maalt. Doe het niet.
Fantastische kleine gratis parkeerplaats voor 's nachts. Geen faciliteiten maar de ruimtes zijn goed en het is gratis! Fantastisch om te fietsen en te wandelen. De stad is een korte wandeling. Heel aardig. Wat lawaai van de weg waar parkeren is en de spoorlijn, maar niets verhindert dat dit een mooie comfortabele plek is. Breng bier en het komt wel goed. Aanbevolen
Ja, een ongebruikelijke maar geweldige plek. De uitzichten zijn prachtig, het eten in het plaatselijke restaurant is erg goed en redelijk geprijsd. Geweldige wandelingen. Veel oude dingen om naar te kijken rondom de kampeerdersstop en het restaurant zijn zeker een bezoek waard, maar de ruimte is krap en beperkt. 7 euro per nacht 9 met elektriciteit en water, toiletafvoer, vers water bijvullen maar geen grijze waterdruppel. Aanbevolen
Uitstekende kleine omgeving. Volledige dienstverlening. Goede wandelingen en fietstochten. Zorg ervoor dat je het restaurant in de volgende stad langs het fietspad bezoekt ... Heel goed. Rustige omgeving in een vredig stadje. Aanbevolen
De hoogste cijfers voor deze uitstekende camping die wordt gerund door een Belgisch man en vrouw-team dat zo vriendelijk is. Mooie eenvoudige camping aan de rivier, zeer ontspannend en rustgevend. Vertel niemand anders dat deze plek geheim is. Wassen, drogen en de beste wifi die we zijn tegengekomen. Dinsdag op bezoek bij foodtruck en ze verkopen Belgisch bier. Wat heb je nog meer nodig.
Eenvoudige en zeer schone camping. Alles wat je nodig hebt, is hier inclusief wifi, wat het beste is op kantoor. Grote ruime plaatsen. Uitstekend restaurant aan de overkant van de ingang. Heel leuk verblijf. Aanbevolen
Zeer mooie camping, zeer schoon en heeft alles wat je nodig hebt, waaronder een pizzabar! Vriendelijk, maar de dame zou wat meer kunnen glimlachen als ze je geld aanneemt. Heerlijk gewandeld naar de Cascades de Flummen. Aanbevolen
Sitecode: 20719
Een erg leuke aire met geweldig uitzicht en een picknickplaats. Goede wandelingen in de omgeving. De tussenruimte is een beetje krap. Water, afvoer en chemische toiletreiniging beschikbaar, evenals recycling. Zeer mooie korte wandeling naar de stad. De kosten zijn 5 euro, die NIET wordt verzameld, je MOET naar de Marie in de stad gaan en betalen, het is slechts 5 euro, dus doe alstublieft de moeite en betaal het voor een aangenaam verblijf. Aanbevolen.
Fantastisch betaalde lucht, slechts 9 euro. Douches en elektriciteit extra. Harde staanplaatsen hebben elektriciteit. Er is een Flot Blu-servicepunt. Geweldige locatie voor alles, fietsen, wandelen, paragliden, paardrijden etc etc. En als klap op de vuurpijl een geweldig uitzicht op de Mont Blanc. Leuke restaurants hier. Sterk aanbevolen
Een geweldige aire. Ruime, vlakke plaatsen in deze leuke stad met enkele restaurants en bars. Geweldig om te wandelen. Alle services beschikbaar. Het verzorgingsgebied heeft geweldig bloemschikken! Uitstekende rustige, gratis lucht. Let erop. Aanbevolen
Het is een parkeerplaats, maar u kunt er wel overnachten. Schitterend voor de fantastische kabelbaan en de stad Chamonix. Er zijn hier diensten, in de uiterste hoek van de parkeerplaats tegenover de ingang. U kunt uw grijs water lozen met vers vullen en uw chemisch toilet legen. Ruim achter je op. Soms moeilijk als domme automobilisten dichtbij of in de ruimte parkeren. ecommened
Geweldige stop. De uitzichten zijn gewoon fantastisch. Twee goede restaurants op loopafstand, geen voorzieningen en beperkte mobiele ontvangst. Het kan druk worden, maar velen vertrekken als de avond valt. Pas op voor hoogteziekte aangezien de lucht 2 km hoog is, dus matig uw alcohol !! :) uitstekend verblijf. Aanbevolen
Uitstekende plaats met grote plaatsen voor 9, meer busjes waren onofficieel geparkeerd in de buurt. Korte wandeling naar de uitstekende stad met een paar bars en restaurants, bezoek de kaaswinkel op de hoek voor kaas en de jeton van 4 euro om gebruik te maken van de luchtdiensten. Geweldig om te wandelen en fietsen. Heel leuk comfortabel verblijf. Haal je hellingen naar buiten, hoewel alle velden licht hellend zijn. Aanbevolen
Een klein dorpje met hier helemaal niet veel. De aire is echter uitstekend met mooi uitzicht, erg rustig en met een Flot Blu van 2 euro. Er is een uitstekend restaurant in de aire en andere in de volgende stad binnen 15 minuten lopen. Er is ook een bakkerij net buiten de aire, maar dat is alles. Haal je fiets eruit of je wandelschoenen. Goede lucht. Aanbevolen
Een mooie locatie omgeven door heuvels met een snel stromend beekje, erg prettig. Het personeel is erg vriendelijk, maar deze camping is meer geschikt voor caravans en tenten. Geen lediging van grijs water. Je moet 500 meter verder op de weg naar de brandweerkazerne om het grijs water te legen. (5 euro) Chemisch toilet op de site is in orde, kon geen verswatervulling vinden. Alleen koud water voor de afwas, dat is niet goed. OK site
Sitecode: 11908
Dit is gewoon een parkeerplaats GEEN LUIFELS GEEN STOELEN EN TAFELS Volg de regels en je zult een aangenaam verblijf hebben. Genoeg voor 12 busjes, heel rustig, heel mooi. De stad is prachtig met veel goede bars en restaurants. We bleven een nacht terwijl we voor twee waren gebleven. De kabelbaan en stoeltjeslift naar La Chat is geweldig. Zorg voor deze lucht, we hebben meer van dit soort nodig. Aanbevolen
Een Franse gemeentecamping. Heel aangenaam. Voorzieningen oud maar schoon, fantastisch uitzicht op het meer en erg goedkoop. Uitstekend verblijf. Geen winkels of restaurants, dus u bent afgelegen en afgesneden. Camper voorzieningen zoals schoon water en legen aanwezig. Aanbevolen
Zeer schone en ruime camping. Faciliteiten zijn gesloten, maar busdiensten zijn in orde, zoals vers water, grijs leeg vullen en toilet legen. Weinig verkeerslawaai als je langs de hoofdweg bent, maar niet te veel. Korte wandeling naar een zeer goede stad met goede winkels en eetgelegenheden. Ze verbouwen de voorkant bij de jachthaven. Goed verblijf. Voorzieningen zouden inmiddels geopend moeten zijn. Andere zijn.
De stad en het meer zijn uitstekend met verloren dingen om te zien en te doen. Het parkeren is precies dat, een enorm parkeerterrein voor campers. Er zijn diensten voor vers en grijs water en voor het legen van chemisch toilet. Het is 's nachts erg stil, iedereen gedroeg zich goed. Een heel leuk en aangenaam verblijf en het beste van alles is dat het gratis is. Kleine vergoeding voor vers water. Aanbevolen
Zeer aangename camping aan het kanaal, dus ideaal voor een fietstocht. Zou kunnen doen met een beetje terreinbehoud, maar de plaatsen zijn ruim en privé. De eigenaren zijn erg aardig en vriendelijk. Alle faciliteiten werken, op korte loopafstand van de stad waar een supermarkt is. Een geweldige plek voor een tussenstop. We betaalden 14,50 euro inclusief elektriciteit. Sterk aanbevolen
Mooie aire, zou een beetje terreinbehoud kunnen gebruiken, maar de plaatsen zijn ruim en privé. Voorzieningen gesloten vanwege COVID, maar u kunt uw grijze water laten vallen en vers bijvullen en uw toilet behandelen. Geweldig om te fietsen. Bekijk de nabijgelegen stoomtrein en museum. Aan de overkant van de camping staat een "pluk uw eigen" groente- en fruitboerderij. Een heerlijk verblijf.
Uitstekend verblijf. Geen voorzieningen voor je 4 euro maar het is een heerlijke plek aan de achterkant van de nabijgelegen camping en naast een meer waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Klein dorpje in de buurt voor brood en benodigdheden. Er is een beetje lawaai van de fabriek in de buurt, maar we hebben het niet teveel gevonden, we hebben goed geslapen. Af en toe rijdt er een trein. Het is echt een fijne plek om te verblijven.
Sitecode: 20290
Een gratis aire. Uitstekend. Heeft water- en ledigingsfaciliteiten. Korte wandeling naar de stad Watten. Maar pas op, het kan het hele jaar door erg vol raken. Vol met voornamelijk Britse busjes die wachten om de volgende ochtend naar de veerboot te rennen. Heel goed. Sterk aanbevolen als je er vroeg bent ....
We vonden het hier leuk. De plaatsen zijn ruim, sommige grind, wat gras, de grindplaatsen zijn full-service met water en elektriciteit. Er is een wasmachine en droger. De douches en toiletten zijn een beetje gedateerd en konden wat opknappen, maar ze werkten allemaal heel goed, als ze ze vervangen, zijn ze misschien niet zo goed :) mooie plek, vriendelijk personeel, we zouden er zeker weer verblijven. recommened
We vonden het hier geweldig. We werden verzorgd door een dame die erg aardig en behulpzaam was en ons toestond om achteraan te parkeren met een prachtig uitzicht op de wijngaarden waar we hadden gegeten met de ramen open met uitzicht op de wijngaarden en sloot het af met een fles champagne. Chemisch toilet legen op aanvraag, zoetwater beschikbaar. Aanbeveel.
Terrassencamping. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Twee doucheblokken de nieuwe is fantastisch, zeer goed uitgerust, verbluffend. Klein restaurant en winkel op het terrein. Als gasten is er gratis gebruik slepen slimme auto's, peddlos en stand-up boards. Fantastisch uitzicht op het meer. Aanbevolen
Een heel mooie plek. Een beetje verkeer achter de lucht maar niet te veel en niets 's nachts. Werkt op een eerlijkheidsbox. 10 euro voor de nacht 2 voor elektriciteit dus wees eerlijk en betaal. U kunt grijs water lozen en in een meter vullen, 1 euro voor 80 liter. Leuke wandelingen en fietsen. De stad heeft het beste café dat de beste zwarte woudcake doet .. Aanbevolen
Dit is voor de luchtvaart. Niet de camping. Geweldige lucht, betaal als je binnenkomt. Ruime plaatsen. Goede voorzieningen voor het legen van grijs water en vullen met vers, chemisch toilet legen ook beschikbaar. Een zeer mooie wandeling naar het meer met een prachtig uitzicht en goed wandelen. Aanbeveel.
Heel erg mooie schone en nette gemeentecamping. Vriendelijk en behulpzaam personeel, direct aan de oevers van de Rhône. Ideaal om te wandelen en fietsen. Wasmachine maar geen droger. Staanplaatsen kunnen een beetje modderig worden in de regen, dus haal je mat eruit. Geweldig voor winkels en eetgelegenheden en natuurlijk de chocoladefabriek Valrhona. Mooie plaats. Aanbevolen
Drukke plaats vooral langs de voorkant. Alle voorzieningen zijn hier en werken. Fantastisch uitzicht. Bekijk de windsurfers urenlang. Niet veel in de stad, veel restaurants die slechte beoordelingen krijgen, dus kies verstandig. Er zijn enkele mooie stranden op slechts 10 minuten lopen aan de andere kant van de stad. Er is een mini-markt in de stad, maar heel erg duur. Had echter een goede dag hier. recommened
Zeer mooie plaats, goedkope, ruime ruimtes. In een beboste vallei reist geluid dus wel. Weinig blaffende honden. Toen we daar waren, op een zaterdag, racen locals motorfietsen op het park naast de lucht. Zodra de honden stopten en de fietsen stopten, was het erg leuk. Het was tenslotte een zondag. Grijs water leeg en water bijvullen beschikbaar. Korte wandeling naar de stad. OK stop.
Dit is een heel mooie camping op een mooie locatie met een verwarmd zwembad en zeer vriendelijk personeel. We hadden hier twee nachten en genoten ervan. Deze site heeft voorzieningen, maar wees voorzichtig als u een camper bent, want er is geen zoetwatertank beschikbaar en er wordt geen grijs water geleegd, erg slecht voor een site met deze prijs. Water faciliteiten zijn in de stad als je ze kunt vinden.
Deze site was een verrassing. Het betreden van de site lijkt een beetje vervallen. Gedeeltelijk motel en een niet meer gebruikt tankstation maar van binnen is het uitstekend. Gevangen in de jaren 60 en 70. Ja, het zou met wat onderhoud kunnen doen, maar alles werkt en het is schoon, maar het beste van alles is dat je een terraszicht hebt, het is het beste uitzicht op de kust. Alle voorzieningen hier. We verbleven twee nachten en genoten ervan. Aanbeveel.
Dit is een enorm goed gevestigde site en ook erg druk, zelfs begin oktober. Er zijn plaatsen direct aan het strand, maar u betaalt hiervoor een premiumprijs. Goede schone voorzieningen, maar de douches en toiletten voelen een beetje op het kleine terrein. Zeer vriendelijk personeel, geweldige locatie om te fietsen, wandelen of gewoon relaxen op het strand. recommened
Een grote site met een groot vast stacaravangebied. Ideaal voor gezinnen. De kampeerplaatsen zijn geniaal. Verbazingwekkend groot zwembad en dingen voor de kinderen. Goed gesorteerde winkel en restaurants op het terrein. Medewerkers zijn erg vriendelijk en gastvrij. ACSI geaccepteerd. Aanbevolen
Leuke vriendelijke camping met alle voorzieningen. Staanplaatsen niet gemarkeerd zo een beetje willekeurig. Korte wandeling naar de stad en de trein naar Zermatt, die een regelmatige dienst rijdt. Opgegeven prijs is exclusief btw. Goed maar duur verblijf.
Dit is slechts een parkeerterrein. Je betaalt 10 euro voor de nacht. Er zijn geen voorzieningen en de gemeente is streng, geen campinggedrag. Wordt erg vol, maar als je de prijzen van Italiaanse campings ziet, kun je zien waarom. Zeggen dat het geen slechte stop is als je voorbereid bent. Korte wandeling naar de stad. Goede wandelingen en fietstochten te maken.
Uitstekende stop. Het uitzicht is fantastisch en de gastheer is charmant, zeer behulpzame meneer. Gratis wifi, gratis reizen in de omgeving met de Kronos-kaart. We waren in staat om met vers water te vullen, maar we konden geen grijs water legen en chemisch toilet achterhalen. Korte wandeling naar het treinstation en de mooie stad. Zorg ervoor dat je de moderne kerk en de glas-in-loodramen ziet. Geweldige stop. Aanbevolen.
Een heel mooie, goed uitgeruste site. Net op en af van de hoofdweg, zodat u verkeerslawaai krijgt. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij en de faciliteiten zijn ongeëvenaard. Uitstekend. Zeer schoon, ruim en goed onderhouden. Geweldig gebied om te wandelen en fietsen. Restaurant op het terrein is eenvoudig en eenvoudig maar voldoende. Pas op als je de droger gebruikt, als je de deur opent terwijl je droog bent, verlies je je kredietwaardigheid.
Er zijn 6 mooie afgedekte plaatsen die elk privé maken met een volledig zicht op de citadel, die 10 euro kost om binnen te komen. Je kunt gratis rond de citadel lopen, wat een mooi uitzicht biedt op de stad beneden, op korte loopafstand. Er zijn geen voorzieningen, het is maar een tussenstop. Als de baaien vol zijn, kunt u parkeren in het aangrenzende veld met voldoende openbare verlichting. Goed verblijf. Aanbeveel.
Een zeer schone en opgeruimde site. Zeer grote camping met ruime plaatsen. Voorzieningen zijn schoon met veel douches en toiletten. Bij het inchecken krijgt u een kaart en een voedingsadapter. De kaart heeft een time-out in de ochtend, dus om eruit te komen moet je je stroomadapter presenteren in ruil voor een exit-token. Dit om afzettingen te voorkomen. Zeer vriendelijk personeel. Aanbevolen
Deze beoordeling is voor de deze plaats en NIET de naastgelegen camping met dezelfde naam. De lucht is hard en vredig. 5 euro is voor het veld, nog eens 5 euro geeft je elektriciteit. Er is een Flot Blu voor het legen van zoet water en chemisch toilet, maar sommige mensen legen hun toilet in het grijze water. Slecht .... Heel slecht ... Schaam je dat je dit hebt gedaan. Comfortabele stop.
Deze beoordeling betreft de camping en NIET het vliegtuig dat naast de deur staat en dezelfde naam heeft. De camping is erg schoon en netjes met grote grasvelden. De faciliteiten zijn goed, maar nu een beetje gedateerd, maar ze zijn schoon en het water is heet. Er is een nieuwe wasmachine en droger die vrij goedkoop zijn om te gebruiken. De stad Chimay ligt op een korte wandeling van 5 minuten, waar voldoende plaatsen zijn om te eten en te drinken.
Niets hier, gewoon een lange betonnen parkeerplaats naast het kanaal voor veel campers, maar het is een fantastische plek om te wandelen, fietsen en een geweldige plek om de bootlift nummer 4 en de nieuwere Strepy bootlift te zien. Zeer rustige plek aan het kanaal. Aanbevolen zolang je klaar bent om van het net te gaan. Hou ervan...
Zeer nette en opgeruimde camping voor tenten, campers en caravans. Veel vaste stacaravans hier, maar het is erg netjes en gastvrij. Mooie omgeving met geweldige wandelingen die je nodig hebt is hier. Het personeel is erg vriendelijk. Je kunt hier een beetje verkeer vanaf de nabijgelegen weg, maar het is een groot probleem ... Zeer aan te bevelen
Gemakkelijke toegang met alle faciliteiten. Goede staanplaatsen met een prachtig uitzicht op de solent. Schone was- en wasfaciliteiten. Aanbevolen
Sitecode: 20334
Goede plek om te stoppen en Brugge binnen te gaan. (sorry voor de Engelse spelling) Geweldige stad om te bezoeken, gemakkelijk op de fiets en een aangename wandeling. Goede site met goede plaatsen. Alles wat je nodig hebt, zelf inchecken met een creditcard. Heel goed
Wauw! Wat een geweldige plek. Dit is een geweldige site. Uitzonderlijk schoon en netjes, mooie welkom uitstekende faciliteiten met gratis WiFi en eieren. Wat kun je nog meer vragen. De stad in de buurt is fantastisch. Geweldige staanplaatsen. Sterk aanbevolen. Als je op de plaats gaat letten en aardig bent. Het is geweldig.
Heel leuk verblijf op een boerderij. Zeer warm vriendelijk welkom van de dame. Gras of harde ondergrond beschikbaar. Alle beschikbare faciliteiten, toilet- en douchefaciliteiten zijn eenvoudig maar bruikbaar. Geweldige locatie om te wandelen en fietsen. Ik vond het hier leuk. Zoals Nederland. Aanbevolen.
Heel erg leuke camping. Lieve mensen hier alle faciliteiten beschikbaar inclusief goede WiFi. Slechts een douche dus kon druk krijgen. Goed fietsen en goed wandelen. Grappige route om hier te komen, maar dat komt door de locatie, 10 km terug op jezelf, maar we zijn het zeker waard. Aanbevolen
Zeer mooie uitstraling. 9 en een beetje euro's. Alle faciliteiten. Back-on op een camping. Douches uitstekend. Zeer heet gedurende de eerste 20 seconden, dit is om bacteriën te doden. Leuk. Geweldig om te fietsen en wandelen. Veel te doen in het park. Zeker de moeite waard om te verblijven. Aanbevolen
Heerlijke plek. Water beschikbaar, elektriciteit op de grote met gras begroeide plaatsen. Korte fietstocht naar Bayeux. Lieve mensen komen en verzamelen je geld aan het eind van de middag. Adviseren.
Grest Seaview als recht op de eerste rij. Geen slecht verblijf met veel te zien en te doen. Zeer interessante plaats. Druk tijdens piekperiodes van het jaar, Pasen voor ons, druk maar met wat ruimte. Beperkte faciliteiten. We zullen het bezoek zeker waard zijn.
Zeer aangename en rustige plaats in de gemeente net buiten de stad, op 2 km afstand. Zeker een bezoek waard. De site heeft alles wat je nodig hebt. De douche- en toiletfaciliteiten zijn zeer schoon en netjes, als de camping erg druk is, kan er lang gewacht en gedoucht worden. Anders een heerlijke plek .. Aanbevolen.
Goedkoop hotel in het midden van de stad, uitstekend geschikt voor de duikbootpennen en de pick-up voor de tourbussen. Korte wandeling naar een goede supermarkt en een langere wandeling naar de stad voor meer winkels, bars en restaurants. Gratis bus naar het strand. De Aire kan lawaaierig zijn omdat het direct aan een hoofdweg en een tarweverwerkingsfabriek ligt. Elektrisch in de prijs inbegrepen als uw kabel die ik zal bereiken. Niet slecht, heeft een doel.
Een volledige familiecamping / vakantiecamping. Heel erg schoon en netjes. Personeel uitstekend. Er is iets voor iedereen. Kijk uit winkels en restaurants zijn duur. Wasserij, waterpark en entertainment. De plaatsen hebben eigen water en elektriciteit. Erg druk in schoolvakanties. Uitstekend
Mooie plaatsen. Alle beschikbare services inclusief wifi. Voor de beste ontvangst dichter bij het toiletgebouw! Lekker fietsen en wandelen, erg rustig en stil. Korte wandeling door de stad. Prettig verblijf.
Eerste klas site in het bos en een meer. Ideaal voor wandelingen en fietsen. Grote staanplaatsen met elektriciteit, alle faciliteiten zijn aanwezig. Mooie, rustige en opgeruimde locatie zorgden voor twee Britten. Uitstekende camping en een goede prijs
Zeer mooie locatie met gratis stroomaansluiting, gratis water als je ernaartoe kunt komen, gratis grijs water wordt weer leeggemaakt als je het kunt vinden en bereiken. Chemisch toilet legen, weer gratis maar niet in orde toen wij er waren. Het chemisch toilet is ook goed verborgen en kan alleen voor en na werktijd worden gebruikt. Betaal voor de wijnproeverij. Geen verplichting om iets te kopen. OK maar niet overweldigend
OK aire. Heeft een Euro Relais Junior waterpunt voor het legen van chemisch toilet, het schoonmaken van toiletten die gratis zijn maar vers water is NIET gratis, vereist een jeton. Zeer rustig en dicht bij een klein stadje met een paar winkels.
Verbazingwekkend. De setting is fantastisch met geweldige plaatsen met uitzicht op de wijngaard. De oudere heer die de wijngaard runt is een echte heer met een warm welkom en enthousiasme voor zijn vak. Gemakkelijk fietsen naar St. Emillion Town. Een prachtige plek. Geen faciliteiten maar elektriciteit is mogelijk. Een must.
Fantastische omgeving en gratis. Direct aan het kanaal met een korte wandeling naar de stad. Leeg grijs water en chemisch toilet leeg. Jeton vereist voor zoet water. Jeton van de Marie in de stad met grappige openingsuren. Geweldige plaatsen, ideaal voor wandelingen en fietstochten. Misschien een beetje krap om naar het kanaal te gaan als je 7m bent plus ... Uitstekend verblijf.
Zeer goed 'betalen voor' Aire. Goede waarde. Alle diensten inclusief elektriciteit beschikbaar. Uitstekende gratis WiFi in de prijs. Vlakke, grote plaatsen voor 14 busjes. Korte wandeling naar de stad en de Midi kanaal. Dit is de plek om een Cassoulet te hebben!
Begin van het seizoen dus niet alles op snelheid. Alle voorzieningen zijn beschikbaar met mooie ruime grasveldjes. Gemakkelijk lopen of fietsen naar de stad. Zeer vriendelijk personeel. Kijk uit voor muggen in het hoogseizoen site is naast natte landtong. Leuke plek en zou er weer stoppen
Uitstekend 1 nacht verblijf hier. Mooie schone nette plaats. Zwembaden, restaurants en winkels op de site. Uitstekende douche-, toilet- en wasservice. Korte fietstocht naar L'Scala zeer korte wandeling naar de baai van Montgo. Alle service beschikbaar op deze site allemaal uitstekend. Adviseren
Uitstekend. Zeer vriendelijk personeel fantastisch schoon en goed doordacht. Het is net alsof je in een hotel verblijft. Fantastische wandelingen en fietstochten te maken en op slechts een korte wandeling naar het strand. De supermarkt op het terrein heeft een grote gevarieerde voorraad en de prijzen zijn redelijk. We kwamen op de ACSI die grote waarde is. Internet is erg duur en de normale seizoensprijs is misschien een beetje te hoog. Fantastisch.
Gratis overnachting aire. Heel goed. Veel goede fiets- en wandelmogelijkheden. Veel goede supermarkten in de buurt met plaatsen om te eten en drinken en slechts een korte wandeling. Geen faciliteiten, maar erg mooi en schoon met goed gedefinieerde ruimtes. We vonden het hier leuk.
OK locatie in het centrum van de stad. Strak als je een lang busje bent. Veel bomen om op te letten. Dure was. WiFi is nog duurder. Vriendelijk personeel mooie staanplaatsen, zeer goede faciliteiten op de site. Geweldige douches. Druk nu in april, de zomer moet chaotisch zijn?
Andere kant van de haven van Port Vendres, maar de ruimtes zijn goed gedefinieerd en zeer schoon en netjes. Geld verzameld door de politie in de ochtend. Sommige mensen gaan weg voordat ze betalen. Heel erg ondeugend. Je gebruikt het, je betaalt het! Korte wandeling naar de stad voor veel restaurants en bars.
Begin april was het hier vrij druk maar er was wat spacr beschikbaar. Flot Bleu servicepunt en betaalpunt. Pick-up ticket bij binnenkomst, betalen bij vertrek. Heel aangenaam met open uitzicht op de zee. Korte wandeling naar de stad. Kan erg druk worden in het zomerseizoen.
Begin april was het parkeerterrein en het servicepunt leeg. Geweldig om naar het viaduct en het bezoekerscentrum te kijken. Het servicepunt werd gesloten en er was alleen grijs water beschikbaar. Niet zeker of de service gesloten was vanwege het seizoen of onderhoud. De moeite waard om te stoppen.
Geen slechte plek als u er eenmaal achter bent hoe u naar binnen moet. U betaalt per bankkaart of Pass Etapes. Als u geen Pass Etapes heeft, betaalt u bovenop de toeslag van 9 euro nog eens 4 euro extra. De kaart gaat echter voor altijd mee en je kunt hem opnieuw gebruiken op een andere site van Pass Etapes. Alle services zijn eenmaal beschikbaar binnen. De plaatsen zijn ruim met elektriciteit inbegrepen. Tal van winkels en bars in de buurt.
Zeer ruime Aire binnen duizelingwekkende afstand van de prachtige stad. Zeer rustig met een heel mooi uitzicht. Geen faciliteiten hier. Diensten zouden aan de andere kant van de stad moeten zijn, maar ze werken niet of liever niet in maart / april.
We kwamen hier om ons toilet leeg te maken en schoon te maken, te vullen met schoon en leeg grijs water. U kunt uw grijswatertank alleen leegmaken als ALLE leidingen zijn verwijderd. De stad is prachtig, maar ga verder als je een volledige service nodig hebt.
Stopte hier eind maart. Vriendelijk, beleefd personeel gaf ons de kans om elke plek te kiezen die we leuk vonden. Alle voorzieningen zijn hier. Zeer stil en vredig. 2 km lopen naar de mooie stad Charters en de mooie kathedraal met veel winkels. Zeer mooie wandeling langs de rivier.
Uitstekend verblijf hier. Goed opgezet met harde, vlakke plaatsen met gras aan de zijkant voor uw voortent. Uw aankomst wordt begroet met een warm en vriendelijk welkom met twee vriendelijke honden die aandringen op 'helpen'. Ze verbouwen, drukken en bottelen uitstekende cider die je kunt kopen. De stad is klein met niet veel in maar het maakt niet uit wanneer het verblijf zo leuk is. We zullen terugkomen.
Zeer mooie, schone en opgeruimde site. Veel open ruimte met een goed formaat. goede prijs voor het VK, we hebben 26 Britse ponden betaald inclusief elektriciteit. vriendelijk behulpzaam personeel, veel goede wandelingen in de omgeving. Alle services beschikbaar voor uw busje of caravan. sterk aanbevolen.
Zeer standaard caamperplaatsen, niet gemarkeerd, dus een beetje willekeurig. Faciliteiten zijn eenvoudig maar functioneel. Geweldige locatie voor de brug met drie landen, maar dat is het echt. Het personeel is geweldig. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Betaal 5 euro en ze zullen je was doen. Supermarkt en winkelcentrum over de brug. Het kan soms rumoerig zijn vanuit de omgeving.
We vonden het hier. Zeer schoon en efficiënt. Pay and display voor 6 euro. Je krijgt een hoogte met een 'terras'. De site is net buiten de stad met een aantal grote en fietsen. Alle faciliteiten beschikbaar voor waterafvoer en vullen evenals chemisch toilet legen. Geen douches of toiletten, vergelijkbaar met een Franse aire. Snel vult dus vroeg om een teleurstelling te voorkomen. Aanbevolen
Erg leuk hier. Zeer warm vriendelijk welkom. Mooie schaduwrijke plaatsen delen met permanente bewoning die vriendelijk en behulpzaam waren. De plaatsen zijn niet gedefinieerd, maar ordelijk. Alle faciliteiten beschikbaar. Douches en toiletten zijn gedateerd, maar schoon. Restaurant en bar naast de deur. Zorg ervoor dat je de moeite neemt om de bootlift te zien. Aanbevolen
Kom hier vroeg want deze plek vult snel. Voor 10 euro krijg je een plaats met uitzicht op de jachthaven. Alle faciliteiten zijn aanwezig, beperkt aantal goede schone douches dus wees voorbereid om in de rij te staan met je handdoek. Geweldige stad op slechts een korte loopafstand. Enorme bakkerij voor vers brood evenals ontbijt en koffie enz. Drukke maar goede cp. Aanbevolen.
Sitecode: 19766
Zeer vriendelijk en warm welkom met veel lokale informatie aan u gegeven. De staanplaats is ruim en alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en water. Toiletten en douches zijn uitstekend. De bus stopt voor het kamp om naar Luxemburg te gaan en dat is het bekijken waard. Goed fietsen als je de kaarten en bewegwijzering begrijpt. Sterk aanbevolen.
Direct aan de oever van de Moezel. Geweldige pitch met een geweldig uitzicht. We betaalden 5 euro aan een kerel die elke avond rond 18.00 uur komt om te verzamelen. Er is elektriciteit voor nog eens 2 euro. Geen andere faciliteiten die we konden vinden. Fantastische wandelingen en fietstochten te maken. Zeer rustig, erg rustig. Leuke plaats.
Het uitzicht vanaf deze kant van de rivier richting Beilstein is geweldig. Maar slechte prijs-kwaliteitverhouding. De dame die je ziet is erg vriendelijk en behulpzaam. Je moet 60 cent per KWh betalen voor elektriciteit, een euro als je wilt douchen. De wifi is op zijn best slecht. Het vullen van zoet water is gratis, maar het grijze water dat leeg is, is onbruikbaar vanwege de slechte toegang. Geweldige imbiss en restaurant is op het terrein.
Laat je niet afschrikken want dit is een parkeerplaats voor het hotel, het is een heel mooie plek. Het hotelpersoneel is erg vriendelijk. Grijs water verwijderen, zoet water tanken en elektriciteit zijn allemaal beschikbaar bij het legen van chemisch toilet. Douche en toilet zijn eenvoudig, maar schoon en functioneel. De stad is prachtig en met een mooie wandeling langs de Moezel. Hotel aan de overkant van de weg is een geweldig buffet voor 15 euro. Sterk aanbevolen
Oude mijnstad die toerisme doet. Dit is een zeer schone en opgeruimde camperplaats. Betaal 10 euro met uw kaart en u krijgt een toegangs- en afsluitcode voor de slagboom. Hetzelfde voor elektriciteit. Water is 50 cent voor 50 liter. Grijs water dumpen ook beschikbaar. Zeer rustige plaats en een leuke tussenstop tijdens het rijden. Aanbevolen.
Een zeer goede camping. Water is gratis als je de nacht doorbrengt. De dame hier was erg vriendelijk en erg behulpzaam. De lokale stad is klein maar heeft een bar en een kleine supermarkt. Kijk eens naar de watermolen in de stad. Douches zijn verouderd, maar uitstekend. Alle faciliteiten beschikbaar met behulp van de 'Flot Bleu' maar de jeton is gratis als je blijft. Een heerlijke rustige plek.
We zijn hier nu twee keer geweest en vinden het erg leuk. Personeel een zeer vriendelijk. Alle faciliteiten zijn beschikbaar en ze hebben zelfs een eigen bar met lokaal bier. Mooie plaatsen. De site maakt deel uit van een boerderij met enkele geweldige wandelingen en fietstochten. Sterk aanbevolen.
Een leuk warm welkom. De 94 plaatsen zijn meestal ingenomen door permanente stacaravans, hoewel de ruimtes voor bezoekers ruim zijn en zijn voorzien van elektriciteit en water. De douches en afwasfaciliteiten zijn slecht en moeten worden bijgewerkt. Tijdens ons verblijf gebruiketen lokale bendes schreeuwende kinderen de camping om te racen op fietsen. Als je een rustige tijd wilt, vermijd deze plaats dan. Probeer in plaats daarvan een lokale cp.