@Jet10
Augustus 2026
Super naar ons zin gehad, prachtig plekje waarbij je op de IJssel keek.. Heerlijk rustig, en van de loslopende dieren totaal geen last. Een aanrader voor degene die van rust houden.
Juni 2026
Omdat we op doorreis waren, maar 1 nacht gestaan.. Een aanrader om deze camping te bezoeken! Nederlands echtpaar, heel gastvrij, prachtige plekken en alles goed geregeld. Complimenten, en nog vele jaren werkplezier met deze mooie camping!
Een machtig plek om te staan met je camper! Wij hebben hier genoten van de schoonheid van de schepping en de rust..
Wát een heerlijk camperplek in alle rust! Prachtige omgeving om de leuke fietspaden te ontdekken. Zeer aan te bevelen!
Augustus '24 Prachtige camping, netjes onderhouden, heel mooi plek achter op het veld. Schitterende omgeving om te fietsen.
Juli 2024 Deze camping verdiend een dikke 10.. We hadden een prachtig plek, overigens alle plekken waren uniek.. Kleinschalig, heerlijk voor de rustzoekers. Alles zag er tiptop uit. Vriendelijke beheerster, kortom we hebben genoten van rust, natuur en uitstapjes met de fiets.
2023
Deze afgelopen week te gast geweest op dit camperplek. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Mooi uitzicht en heerlijk stil s'nachts. Complimenten voor de eigenaars, die gaan ervoor om hun gasten hartelijk te verwelkomen! Succes met alles! Groet, HenkJeanet
21-04-23 Complimenten voor deze prachtige camping, overzichtelijk en mooie plekken! Vriendelijke eigenaars en een prachtige omgeving om te fietsen tussen de fruitbomen..
2021
Heerlijk rustig camperplek, midden in de polder met prachtige vergezichten. Netjes onderhouden sanitair. Mogelijkheid om te zwemmen en te varen. Vele fiets mogelijkheden.... En dan de voetveerpontjes...hoe leuk is dat! En niet onbelangrijk....een vriendelijke beheerster!
Aanrader voor een camperplek! Toiletgebouw is wat matig. Omgeving is schitterend om te fietsen.