@Jet53
- 2000
Erg leuke camping. Zeer vriendelijke beheerder. Leuke objecten overal. Zeer aan te bevelen. Soms heb je alleen buren die je minder bevallen. Kakelen de hele dag. Maar dat kun je overal treffen:) Wij lopen het Maaskantpad. Erg mooi!
Mooie camping. Erg rustig. Veel open plekken. Het is de vraag of deze camping het redt. Mooie omgeving, leuke wandelingen. Goede voorzieningen.
Prima plek. Nette wc's. Alleen stond het erg vol. Maar dat is regel bij de meeste gratis plaatsen.
Leuke plek. We stonden er (eind juni) het een tijd alleen, later nog 2 campers. Welke voorzieningen er zijn kan je vantevoren checken. En anders een andere plek zoeken. Voor ons uitstekend.
prima vertoeven. Alleen is betalen niet gelukt. Beide app's geprobeerd maar ze lijken deze plek niet te kennen.
rustige camping. Goede voorzieningen. Prima overnachtingsplek of om wat langer te staan. Acsi camping.
prachtig uitzicht over de weilanden. Mooie plek! Prijs redelijk.
Mooie plek. Geen voorzieningen maar heel rustig. Vooral ook even het Openluchtmuseum bezoeken. Erg leuk. Heerlijke kuchen gegeten daar.
Prima plek. Lekker gegeten en mooie producten in de winkel. Nette toiletten. Alleen aan een vrij drukke weg. Prijs inderdaad 5 euro.
Aardige beheerders, veel vaste bewoners, maar heel vriendelijk allemaal. Leuk om te wandelen in de omgeving. Prima sanitair, douchen voor 50 eurocent. Weg die er dicht langs loopt in 's nachts rustig. Aan een riviertje.
Prima camping. Redelijke prijs. Mooi camper/tent veld. Was erg rustig (12 tm 15 mei). Mooie wandelingen te maken.
prima plek. De treinen hoor je nauwelijks. Wel verkeer naar de golfbaan en de Therme. Mooie wandeling gemaakt rond Bad Driburg. De Sachsenring. Pittig maar mooi. Met de kurkarte die je krijgt, kun je gratis in een aantal activiteiten in het stadje.
camping was gesloten wegens ziekte, maar we mochten toch een nachtje blijven. Wel duur voor wat het biedt, het heeft een opknapbeurt nodig. Maar toch een prima plek. Prachtige, maar vrij pittige rondwandeling mogelijk (F) van circa 18 km vanuit de camping.
prijs is €28 en inderdaad een toeslag bij 1 nacht. Daar komt nog stroom bij. Maar verder een prima plek. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Prijs aan de hoge kant.
In mei 2023 was de camping nog gesloten. Zag er goed uit, maar helaas en jammer. Volgende camping bij het meer van Trasimeno was ook dicht. Toen een plekje aan het meer gezocht. 2 nachten gestaan en dit werd getolereerd. Er leek overigens ook een camperplaats te zijn. Maar deze was ook dicht, zonder bordje over mogelijk opening. Prachtig gebied. Goed fietsen en wandelen. Hier komen we (in het voorjaar) terug.
Prachtige camping met veel voorzieningen. Maakt niet de indruk zo groot te zijn. Gebruik gemaakt van de bootreisjes die ze organiseren. Erg leuk. Aan te raden!
Duur voor wat er geboden wordt. Niets dus eigelijk. De stroom werkt niet en met kunst er vliegwerk water te vinden. Maar het ligt ongeveer in de opgravingen van Pompeii. Dus handig voor een nacht.
prachtige plek op een heuvel. We stijle klim om er te komen. Was hard werken voor onze T3. Zeer vriendelijke beheer. Mooie omgeving. Zeer betaalbaar. Maar ook hier is alles op zijn retour.
Sitecode: 20571
We waren hier in mei 2023. Slecht onderhouden sanitair. Veel kapot, zoals op veel plekken in het zuiden van Italië. Gewoon de deur op slot en niets onderhouden. Misschien is het tegen de zomer beter?
geweldige plek. Maar vooral in het voorseizoen denken wij Er was bijna niemand. Voldoende wc's en douches. Vriendelijk beheer. Veel vogels op de camping waaronder meerdere wielewalen. In de omgeving is het goed fietsen en het strand is dichtbij. Heerlijke plek om even uit te rusten.
Duur, heel druk en weinig voorzieningen. Nachtje kan best, als er niets anders kunt vinden...
Prima plek. Dicht aan het strand. Verder niet zoveel te doen. Goed voor een paar nachten. Vriendelijk beheer en vriendelijke prijs
Sitecode: 20122
plek op zich prima, maar niet te dicht bij de weg gaan staan. De plaatselijke bevolking heeft de gewoonte 's avonds heen en weer te rijden met de auto. De weg loopt dood, maar dat houdt niemand tegen. Vriendelijk beheer.
prima plek. Maar inderdaad een hangplek achter de Sportaccommodatie. Met bijbehorend lawaai. Gelukkig rond 11 uur afgelopen. Het was geen weekend.
camping wordt niet meer onderhouden lijkt het. Lijkt een nieuw toiletblok te zijn. Maar is niet in gebruik genomen. Camping mag je het eigenlijk niet noemen. Wel vriendelijke mensen.
prima plek. Wordt goed bezocht. Rustige plek. Vooral niet vergeten het stadje te bekijken. Prachtig!!
dicht bij het centrum, dat is positief. Verder vooral luidruchtig omdat er tot diep in de nacht campers binnen komen. De wc ( 50 cent) is na 20.00 gesloten. Een nacht is voldoende.