@JetCor

Partners
2022

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wij rijden nu weg van deze heerlijke plek. Vier nachten hier gestaan en ondanks het niet zo geweldige weer, hebben wij ons prima vermaakt in de mooie omgeving. Dick is een fijne gastheer die graag voor je klaarstaat. Het sanitair is erg schoon en ruikt fris. Wij raden deze plek van harte aan!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Het sanitair is 5 sterren waard, erg schoon en ruim voldoende toiletten en douches. De camping zelf vonden wij niet bijzonder. De plekken zijn erg krap en de camping doet rommelig aan door de vele vaste staplekken waarbij van alles aan elkaar is gebouwd. Veel autoverkeer op de camping van de appartement gasten. Dorpskern wel op loopafstand en supermarkt om de hoek. Wij betaalden ruim 100 euro voor 2 overnachtingen met de camper. Echt te duur!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Heerlijk rustige, ruime camping. Gras prachtig groen en goed onderhouden. Sanitair is gedeeltelijk nieuw en zeer netjes. Aardige eigenaresse. Wij stonden hier één nacht op doorreis.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een camping zoals wij het graag zien; kleinschalig, keurig onderhouden, mooi en schoon sanitair, kleurrijke bloemenperken én een warm welkom van de dochter van de eigenaars. Wij stonden hier vorig weekend met onze camper en hebben genoten!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wij verbleven hier vorig weekend en dat beviel zeer goed. Ruime plaatsen, mooi en schoon sanitair (dames/heren apart). Vriendelijke ontvangst. Mooie uitvalsbasis om te gaan fietsen in de prachtige omgeving van de Achterhoek. Een aanrader dus!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij hebben genoten van de serene rust op deze mooie, verzorgde camping. Het sanitair is keurig. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. Heerlijk om 's morgens wakker te worden met het geluid van de vogels. De omgeving vonden wij als fietsliefhebbers een beetje saai, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.

Heerlijk rustige camping met veel privacy en veel groen. Wij stonden hier 2 nachten met onze camper. Sanitair is gedateerd, maar redelijk netjes. Douche en afwaswater warm. Vanaf de camping naar Caen gefietst (e-bikes), prima te doen. Beheerder is aardig en rijdt 's avonds een rondje over de camping in z'n auto om alles in de gaten te houden :)

Prima camping** in een rustige omgeving. Wij stonden hier één nacht met onze camper. Camping oogt ietwat gedateerd. Sanitair netjes, geen toiletpapier en handzeep aanwezig. Aardig geholpen bij de receptie, Engels sprekende medewerker. Vaste stacaravans aanwezig. Kortom, ruim 3 sterren wat ons betreft.