@JetD
- 2022
- Hobby Optima ONTOUR T70 F
- 2022
Honden eigenaren. Let op. Voor ons geen plekje, omdat we 2 ( kleine) hondjes bij ons hadden. Beleid is 1 hond.
Super vriendelijk ontvangst. Prachtige plekken. Brighton goed te bereiken met fiets. Wel erg druk en eng om te fietsen, in deze stad. Sanitair netjes. Het tentje vooraan bakt lekkere pizza’s en heeft heerlijke salades. De prijs v deze camping, is alleen niet in verhouding. 78 euro voor een nacht! En wat een gedoe met kortingskaarten. Daarom geen 5 sterren.
De weg naar de camping( met camper), is soms tenenkrommend. Zeer smal. Een super vriendelijk en gastvrij ontvangst door Andy. Een geweldig uitzicht met prachtige, verzorgde plekken. Veelal voorzien met een picknicktafel. Het terrein loopt wel wat schuin af. Ze zijn super vriendelijk voor honden. Het sanitair is gemiddeld. Grote douches, maar een drama om een gelijkmatige temp te krijgen ( was lastig met haren wassen). Prijs in verhouding.
We lazen dat er middagrust is van 1 tot 3. Let op❗️In het na seizoen is dit van 12 tot 3. Wij stonden dus om 12:15 aan een gesloten slagboom. Paar mooie plekjes uitgezocht in de tussentijd. Plaats nr 30 leek ons wel wat. Deze plek kon niet volgens de mw vd receptie.Veldje was vol geboekt en zelf je plaats uitzoeken was echt niet de bedoeling. De mensen na ons, kregen het,niet door hun gereserveerde plaatsje 30?Tevens liep veldje niet vol.
Kamperen, zoals kamperen bedoeld is. “Kijk maar rond, waar je staan wilt” en geen probleem of het 1 nacht of meer nachten zijn. Zeer relaxed en gast vrij. . Een normale, faire prijs. Eigenaar is ‘zichtbaar’ op een prettige manier. Sanitair zeer goed. Ruime plekken.
1 ster, omdat de prijs 50 euro per nacht is en niet 30,50 zoals op de site vermeld. Tevens de acsi melding op de site…daar doen ze niet aan! Acsi bordje pronkt mooi bij ingang receptie??!! Camping plaatsen aan de rand prachtig. Midden in benauwend. Camperplaatsen 22,80 zonder gebruik sanitair, wel stroom. Ondanks de belachelijke misleidende prijs, hing het hier met de benen buiten.
ontvangst had echt wel wat vriendelijker gemogen. Mw “duwde” ons naar 2 nachten, toen we aangaven hier over te twijfelen. De bedoeling was wel allebei de nachten betalen, geen retour voor die evt 2e nacht. Verder ons melden dat er voor de dag er na zo goed als zeker geen plek is. Beetje flauw. Dit maken we steeds vaker mee….niet welkom zijn voor 1 nacht. verder was de camping en plek oké.
TE DUUR. Grote camping. 117 euro voor 2 nachten! Sanitair heel netjes, schoenen uit in toiletgebouw ( no way!). Aan alle kanten ingebouwd door campers en caravans. Gesprekken vd buren hoorbaar, terwijl je voor camper zit. Restaurant te klein voor de grote vd camping. Lüneburger heide prachtig (!) maar niet geschikt om te fietsen. Voor ouderen zelfs gevaarlijk om te fietsen in het mulle zand. Kans om te vallen is groot.