@Jeu
- 2018
Geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Vers water moet met een gieter en maar 6A stroom. Dus een langer verblijf met een camper is hier niet echt aantrekkelijk. Wel een mooie ligging in het prachtige Limburgse heuvellandschap
Voor een camper die zelfvoorzienend is (geen gebruik van sanitair) is €69,- voor 2 nachtjes pittig. De camperplaatsen zijn voorzien van grind, maar alleen voor de camper, direct ernaast is het een modderpoel. Hier heeft men een rooster gelegd, dat is fijn met in-en uitstappen, maar als je rondom je camper moet zijn is het toch modderen. Brasserie; eten is oké, maar ook niet meer dan dat. Het jonge personeel spreekt alleen Frans..
Er ligt alleen grind waar je met de camper staat, daarbuiten is het een modderpoel, dus buiten zitten was er voor ons niet bij. De camperservice plek is erg krap voor campers boven de 7m en de bak voor het lozen van het chemisch toilet zit in de grond… zeer onhandig, vooral voor de wat oudere mensen (die hier toch in de meerderheid zijn). Het volledig geautomatiseerd beheer werkt goed.
Camping maakt een verwaarloosde indruk en dat geldt nog meer voor de vele vaste staanplaatsen. Goed voor een overnachting als je op doorreis bent, maar meer ook niet.
Sitecode: 92019
Een verademing in vergelijking met andere cp’s in Duitsland v.w.b betalen. Alles gaat met één pasje; staanplaats, water en stroom. Super en wat je eventueel teveel aan tegoed hebt wordt gewoon netjes terug gestort bij het uitchecken. Enige minpuntje; er zijn maar 5 plekken verhard, de rest staat op half modder half grind. Mooie omgeving om de wandelen en te fietsen
De cp lag er in februari een beetje mistroostig bij, maar als je geheel zelfvoorzienend bent voldoet het allemaal wel. Stroom afnemen kan alleen met 50 cent muntjes, dat kan lastig zijn als je die niet voldoende bij hebt. Mooie omgeving om te wandelen
Fijne camperplaats direct aan spectaculair wandelgebied. Stroomziening via muntgeld aan paal direct bij staanplaats. De direct ernaast gelegen Bistro is echt een aanrader!
Vriendelijke eigenaren en mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Wij hadden er geen water en zelfs geen spoelwater voor de wc. Uiteraard wordt de vorst dan als argument aangevoerd, maar tegenwoordig zijn er diverse manieren om de watervoorziening te waarborgen tijdens de vorstperiode. Als je open bent in de winter zorg dan ook dat de basisvoorzieningen beschikbaar zijn voor je gasten
Wij kwamen om 16:25 uur aan en de poort zou tot 17:00 uur open zijn, niet dus. We konden de CP niet oprijden. Beheerder gebeld; die sprak redelijk engels tot het moment dat ik hem erop attendeerde dat het nog geen 17:00 uur was.. toen verstond hij plotseling geen engels meer… We zijn maar verder gereden
Mooie en rustige locatie. Voorzieningen zijn matig tot slecht, geen grijswater lozing en lozen chemisch toilet is erg amateuristisch in elkaar geknutseld. Als je graag waterpas staat met je camper kun je voor een uitdaging komen te staan.
Mooi uitzicht, restaurant oke, maar géén voorzieningen voor chemische toilet en grijswater lozen!!
Mooie omgeving met werkelijk alle denkbare recreatie mogelijkheden. CP is modern en goed geoutilleerd, echter maar één plek voor chemisch toilet en drinkwater, dat was voor ons ver lopen. De stroom is duur. Wij stonden er 5 dagen in december met een kleine (max 700 Watt) elektrische radiator voor in de cabine en moesten ca. € 10,- per dag alleen aan stroom afrekenen.
Superfijne camperplek, prachtige wandel- fiets en mountainbike routes in de buurt. Gratis met de trein (incl. fiets) om je makkelijk te verplaatsen, supermarkt in de buurt. Zeer vriendelijke uitbaters, fijne broodjesservice, in een woord TOP 👍🏼
Telefonisch gereserveerd voor een weekendje. Receptie was niet bemand kregen we te horen (midden september..!) tijdens de weekenden, maar men zou een envelop met alle benodigheden in een speciale rode brievenbus leggen. Aangekomen op zaterdagmorgen brievenbus leeg en niemand bereikbaar. Daar sta je dan! Waardeloos bedrijf dus
Fijne rustige camperplaats kortbij het zeer mooie historische kasteel Raesfeld en leuke restaurantjes. Mooie omgeving om te wandelen. Wij waren € 8,- kwijt voor de standplaats + € 2,- voor 24 uur stroom. Enige minpuntje: je krijgt maar 1x water om het chem. toilet te spoelen
Fijne camping, zeer goed sanitair, eigenaar is zeer betrokken bij het wel en wee van zijn gasten. Lekker rustige omgeving en mooi om te wandelen en te fietsen.
Fijne camping aan het water in een prachtige omgeving! Gezellig restaurantje en vriendelijke eigenaren
€62,50 voor 2 nachtjes met de camper in februari, dat is dan inclusief reserveringskosten a € 17,50....! Geen camperservice plek. Sanitair hygiëne van bedenkelijk niveau. Ze hebben geluk dat ze in een prachtige omgeving liggen, anders zou het snel gedaan zijn met deze camping