@JeuBressers
- 2015
Top camping! ideaal als je met je kinderen of kleinkinderen onderweg bent. Ruime plaatsen, goede voorzieningen en veel en goede recreatie faciliteiten .
Eenvoudige camperplaats die goed gelegen is om met de fiets of openbaar vervoer naar Rotterdam of Delft te gaan. Vriendelijke beheerders. Basisvoorzieningen zijn er en je staat op verharde plaatsen.
Sitecode: 194905
De Camperplaats ligt in een rustige natuurlijke omgeving op fietsafstand van Den Haag, Leiden en Delft. De ontvangst is gastvrij . Je kan verhard staan op het erf of opeen grasveld . Ruime plaatsen en naar keuze een elektrische aansluiting. Faciliteiten zijn eenvoudig maar toereikend. Een artistieke twist is merkbaar.
Heel goed gelegen t.o.v. de stad. Als je geen zin hebt om te fietsen, kun je voor de camperplaats op de bus stappen. Vriendelijke ontvangst en goed voorzieningen. Plaatsen zijn niet erg ruim, maar voldoende voor campers van alle afmetingen.
Een top plaats. Vriendelijken gastvrije familie heet je welkom. Super mooi sanitair en een self service barretje. Mooie omgeving en gelegen in een dorpje met sfeervolle vakwerkhuizen. Goed onderhouden terrein , met leuke objecten. M je staat wel op gras in een “obstgarten”. Als het erg nat is , zal de familie je er vast uittrekken.
Wei zijn hier 2 nachten geweest . Vlakbij, op loopafstand, van het "rock park ". Heel mooie plaats en goede voorzieningen . Mooi uitzicht op de bovenste rij. Geen sanitair. Betalen met een envelopje of bankoverschrijving .
We zijn er 1 nacht geweest . Op doorreis naar Tjechie . Mooie plaats . Allervriendelijkste ontvangst . Hier en daar wat rommelig / onverzorgd.
Kleinere camperplaats bij hotel. Ideaal gelegen ten opzichte van Krakau. Sommige plaatsen zijn nogal krap voor grotere campers . Sanitair is matig. Loosput ligt heel slecht en er is geen aparte put voor chemisch toilet
Aan een recreatieplas . Aan de rand een mooi uitzicht over het meer . Ligt enigszins verstopt. We hebben hier fijn gestaan in een rustige periode . Ligt dichtbij de A4 , dus een mooie tussenstop .
Op fietsafstand van de stad, dus goed gelegen. De plaats is op zich OK . Plaatsen zijn krap bemeten , dus als het vol is sta je heel dicht op elkaar .
Ideale ligging aan de fraaie historische Altstadt . Het is verder een parkeerplaats . Voor een beperkt aantal stroom voorhanden. Goec genoeg om de mooie stad Weimar te bezoeken.
We hebben hier 1 nacht gestaan . Goede overnachtingsplek . Sanitair in naastgelegen restaurant . Heel vriendelijke beheerster.
Deze Stellplatz op het achterterrein van een camperbedrijf ligt prima voor een bezoek aan Dresden. met de fiets of met de tram. Water innemen en lozen is krap bemeten voor 100 campers . Sanitair is redelijk. Terrein is niet verhard.
Prima overnachtingsplaats . Rustige nacht ondanks dat de Camperplaats aan de parkeerplaats van een groot " centre de loisir" grenst.
Voormalige camping die nu alleen voor campers te gebruiken is . Ook grote campers of campers met aanhanger hebben de ruimte. Ruime plaatsen , deels verhard. Ligt aan het Saône strand . Dichtbij de autoroute du soleil, dus ideaal voor tussenstop.
Het is een fraaie camping met veel groen. Op loopafstand van het stadje. De ontvangst is heel hartelijk . De staf is vriendelijk en servicegericht . Onze "meeneem maaltijd " werd door de keukenbrigade tot aan de camper gebracht . Met een grotere camper wel goed opletten dat je niet langs de struiken schuurt .
We hebben er 1 nachtje gestaan . Super mooie plek ! En een heel vriendelijke en gastvrije ontvangst door Don . Je moet wat moeite doen om er te komen , maar het landgoed is een paradijsje . De olijfolie van het landgoed die we geproefd en gekocht hebben is alsof "een engeltje het op je tong doet "
Heel fraaie camping , direct aan het strand . Goed restaurant . Top sanitair . Alles wordt prima onderhouden. Sommige "straatjes" met rommelige seizoensplaatsen.
Je kunt er gratis parkeren als je gebruik maakt van het restaurant . Je kunt water innnemen, lozen en toilet spoelen. In het restaurant een menu vanaf 27 euro. Wij vonden het - op doorreis - een prima plek . Mooie ligging.
In het natuurgebied van de Ebre Delta. Vanaf de camping directe toegang tot de mooi stranden . Langs de standen zijn zandwegen . Mooi om te fietsen en overdag kun je er ommetjes de camper rijden en parkeren. Dat doen veel kite surfers. Camping is prima . In het seizoen waarschijnlijk druk. Ebre delta is voor grotendeels rijstveld. Muggen? Niet in april.
Goed uitgeruste camperplaatsen . Sanitair helemaal ok. Ze begrijpen wat je nodig hebt . En ook nog heerlijke pizza in de avond. De liiging op een industrieterrein is niet erg gezellig, maar voor een bezoek aan Valencia prima gelegen. Met de fiets of trein. Minpunt is dat er nu op het naastgelegen terrein bouwwerkzaamheden zijn . Herrie dus.
Aan de voet van de historische stad . Dus ideale ligging voor stadsbezoek. Verder een gewone parkeerplaats . Wel rustig in de nacht. In gebouw van parkeergarage zijn toiletten . Zijn oud en ook niet altijd schoon . 24 uur tarief is max . 21 euro . wij betaalden 16 euro .
Camping op 2 km van Toledo . Met busverbinding . Mooie plaatsen en goed sanitair . Schoon.
Kleinere, wat gedateerde camping aan de rand van de stad. Ruime plaatsen op gras . Oppassen dat je na een regenbui niet vast komt te zitten . Sanitair is matig en water niet altijd warm.
Prima bewaakte parkeerplaats met sanitair aan de voet van de bijzondere, ommuurde stad. Kleine plaatsen , maar alle campers passen . Goed voor nachtje om Avilla te bezoeken.
ideaal gelegen om met de fiets naar Salamanca te gaan. De douche functioneerde niet : piezelstraaltje met koud water. Het terrein was hier en daar vanwege de vele regen behoorlijk modderig. De voorjaarstuinman was nog niet geweest om de perkjes in orde te maken . Maar de ontvangst was vriendelijk en personeel behulpzaam.
Uitstekende camperplaats om Leon te bezoeken. Onze camper (7,5 m) paste net . Geen stroom , maar verder goede voorzieningen voor toilet, lozen en water, Op loopafstand van het historische centrum . NIET GRATIS! betalen met TellPark app . Er wordt gecontroleerd .
De plaatsen aan de Oceaan kant zijn super ! Met een grotere camper beetje manoeuvreer werk. Loosplek is onhandig . Sanitair redelijk.
De camping ligt wat hoger en heeft mooie uitzichten op de Picos. Mooi sanitair en schoon. Vriendelijke medewerkers . plaatsen zijn ongelijk op deze terrassencamping . Potes is op loop / fietsafstand (1,5 km)
Op het erf , achterom bij een wijnboer . Hele vriendelijk ontvangst . Mooie omgeving met uitzicht op het kasteel en de wijngaarden. De toegangsweg vanaf de hoofdstraat is met een grotere camper wel een uitdaging . Niet alle plaatsen zijn gelijk .
We waren er 1 nacht , op doorreis. Mooie plaatsen met stroom. Bij een wellness park. Wc beschikbaar met code . Fraaie ligging met mooi uitzicht . nette , schone Camperplaats. vlakbij een restaurant (niet altijd open).
Deze review heeft betrekking op de parkeer plaats bij de jachthaven . Niet de jachthaven zelf . Ongezellige plaats in industriële omgeving . Niet heel schoon. Stroom en sanitaire zuil werken op Jetons. Dure bezigheid , want een Jeroen voor 4 uur stroom kost 3 euro. Sanizuil is niet echt hygiënisch in gebruik . Watervulslang wordt makkelijk verwisseld met spoelslang van cassette toilet.
We waren in februari een week hier . Alles Top ! Super gastvriendelijk en prima service . Sanitaire voorzieningen zijn heel mooi en schoon . Goede uitvalsbasis voor wandel tochten. Bij het verblijf krijg je een ticket voor het Openbaar Vervoer. Heerlijk zwembad en sauna . Prima plek in de winter.
We stonden hier 1 nacht , op doorreis. Het stadje is op loopafstand . Echt de moeite waard om naar toe te lopen . Je kunt dan ook meteen het parkeer geld betalen bij het toeristenbureau . Officieel 12 plaatsen , maar wij stonden er met ca. 20. Kan best op de omliggende parkeerplaatsen . Voor vuilnis zijn er te weinig en te kleine bakken.
Zoals het hier is zou het meer moeten zijn . Ruime plaatsen met privacy , water tegen betaling , stroom tegen betaling . mogelijkheid om te lozen en toilet te legen. Voor 5 euro . Internet is super en geschikt om te streamen. Chapeau!
Sitecode: 21942
Geweldige locatie en super camping met heel goed restaurant . Camping heeft zwembad e.d en verdiend het absoluut om resort genoemd te worden. We stonden op de camperplaats beneden en dan is het wel een klim over steile trappen naar de camping .
Mooi gelegen en het sanitair is keurig en schoon. We waren er in het naseizoen en het restaurant was gesloten. Sommige “bijbouwen” van vaste caravans oogden nogal slordig .
Robinj is de moeite waard om te bezoeken . Mooie stad met een leuke sfeer . De camping ligt op 2 km. dus met de fiets of lopend goed te doen . De camping is mooi aangelegd . Fijne plaatsen . De camping ligt aan een redelijk drukke weg en niet meteen aan het strand . Het assortiment in het winkeltje beneden peil.
Grote camping, maar dat merk je eigenlijk nauwelijks (althans buiten het hoogseizoen). Wij stonden op een magnifieke plaats op een terras , niet ver van het mooie strand . Camping ligt op fiets - loop afstand ( langs de zee) van het fraaie stadje Cres . Aan de receptie mag het wel wat vriendelijker .
Camping ligt op goede afstand van de stad. De bus stopt aan de entree van de camping. Sanitair is vernieuwd, schoon en fraai . Hier en daar vergane glorie . bij Resort heb ik een andere voorstelling.
Op fiets afstand van de stad , maar je kunt ook de bus nemen. Leuke camping ( Camperplaatsen) maar wel hier en daar nogal krap en klein. Restaurant is goed .
Mooi gelegen . Leuke sfeer. Is een camping met terrassen en een flink hellingpercentage voor bovengelegen plaatsen. Sommige plaatsen lastig voor grotere campers . Boven op de berg kun je lekker eten . Heerlijke wijn van eigen landgoed .
Dicht bij de stad . Ontvang is nogal koel en formeel. Ik kreeg te horen dat officieel pas vanaf 14.00 uur ingecheckt kon worden vanwege de vertrekkende gasten. Ik was er om 11.30 , maar de meeste plaatsen waren niet bezet ... burokraten. De plaatsen verschillen behoorlijk in grootte. Met de fiets ongeveer 4 km naar het mooie stadscentrum. .
We waren 1 nacht op deze plek. Mooie plaatsen, maar plaatselijk heel erg ongelijk. Sanitair is erg sober , maar schoon . Geen loosmogelijkheid .
Een aparte plek van historische betekenis. Mooi dat je er een nachtje kunt staan in combinatie met een bezoek aan het park . Mooi nieuw sanitair en je kunt eventueel aan stroom .
De ontvangst is heel vriendelijk. De ligging ten opzichte van de stad prima . 6 km over een fietspad . Je kunt ook de tram nemen vanaf een halte vlakbij de camping . Op loopafstand van het strand . De plaatsen zelf zijn te klein en je zit te dicht op je buren . Het sanitair (douches ) is niet geweldig . De loosplek ligt erg ongelukkig en moeilijk bereikbaar .Prima ligging om een paar dagen Gdansk te bezoeken, maar de camping zelf is niet geweldig
Natuurlijk geweldig dat de stad overbodige parkeerplaatsen in het seizoen omtovert tot “pop up” camping. Aan alles is gedacht : sanitair , keuken, douches. Ook water innemen, grijs water lozen en chemisch toilet. Stroom beschikbaar. Op fietsafstand van de stad door een mooi park . Ok. het is niet echt een gezellige plek, maar we waren erom de stad te bezoeken.
Als je - toevallig of niet- in deze hoek van Letland komt moet je deze plaats zeker gebruiken. Heerlijk rustig. Directe omgeving van een oude molen aan een rivier / meer is fantastisch . Maar vooral het gastheerschap van de Duitse eigenaar , Hardie, is super. Heerlijke plek om een paar dagen te relaxen op onze reis rond de Baltische Zee.
Geschikte uitvalsbasis om Riga te bezoeken . Met de fiets goed te doen . We stonden op een mooie plek aan de rivier . Het geheel oogt wat rommelig . Staf loopt niet over van vriendelijkheid . Sanitair - in containers - is schoon.
Een heerlijk rustige plek in de natuur van het nationale park. Je staat er op gras op een mooie plek aan de rivier . Voorzieningen zijn eenvoudig , maar schoon . Geen loosmogelijkheid . Wij moesten zelf inchecken en stageld in enveloppe in een soort kluis deponeren .
Ideaal gelegen om Talinn te bezoeken. Er loopt een fietspad langs de boulevard (6 km) tot aan de mooie oude stad. De plaatsen op deze "camping" zijn krap . Meer een parkeerplaats. De loosvoorziening is te smal . Het is aan de voormalige Olympische zeilhaven. Het geheel maakt een enigszins onderkomen indruk . In ieder geval veel te duur voor wat geboden wordt.
Sitecode: 19216
Mooi en goed gelegen stadscamping. Met de metro ben je in ongeveer 20 minuten in de stad. Station ligt aan de camping . Camping heeft sauna , speeltuin en eigen strand .
Complete en mooie stads camping . ideaal om Helsinki te bezoeken met de Metro. station ligt aan de camping . Camping heeft speelvoorzieningen voor de kinderen en een strand.
Sitecode: 20749
We waren er een nacht na de overtocht met de Ferry vanuit Zweden. Voorzieningen zijn wel oud, maar schoon. Camping is bosrijk en ligt tegen helling met veel ongelijke plaatsen.
Camping ligt mooi in natuurgebied. belangrijker voor ons was dat je binnen no time bij de haven bent . Voorzieningen zijn ok.
Een prima plaats om je camper neer te zetten. Het is de parkeerplaats van het expositie gebouw . De plaatsen zijn ruim , er zijn douches en toiletten , je kunt je toilet legen en water innemen. Er is alleen geen loosput. Je staat hier prima. Het grootste pluspunt is dat je met de trein in 10 minuten midden in Stockholm bent.
Mooi gelegen terrein en voor ons prima voor een nachtje. Vriendelijke ontvangst . Maar sanitair is ontoereikend en geen mogelijkheid om chemisch toilet te legen . Geen loosput .
Een nachtje gestaan op doorreis naar Zweden. Aan het strand. Grote, ongelijke plaatsen op gras . Van de naastgelegen weg geen last. mooi uitzicht over de zee.
Wat moet je hier nog van zeggen? Gewoon Top!
De camperstaanplaatsen liggen tegen de camping aan. Fraai, met uitzicht over het meer . Sanitair oud, maar heel schoon. Je kan water nemen en lozen , maar plek is een beetje lastig voor grotere campers.
Een schitterend gelegen camping . Mooi uitzicht o het Vattern meer . Ruime staanplaatsen op gras . Met al die regen een risico . Geen loosput . In tegenstelling tot de info : je kan er gewoon pinnen. Wij hebben er 1 nachtje heel fijn gestaan .
Fraaie, goed onderhouden en schone camping. Goede verharde staplaatsen met een stukje gras. Er is een restaurant/ snackbar en dat is heel handig als je een dag onderweg bent geweest. Camping ligt niet ver van de snelweg, dus ideaal wanneer je in die regio een tussenstop wil maken. Kortom: TOP!
We zijn hier nu voor de derde keer . Het is een fijne plek om een een tijdje te staan. Mooi staplaatsen en de voorzieningen zijn top. Buiten het hoogseizoen nog niet zo druk op deze grote camping. Op loop en fiets afstand mooie stadjes Mimosa en Lavandou.
Grote camping met apart deel voor campers. Goede voorzieningen voor Camperaars en sanitair is netjes en vernieuwd . Er is een eigen opgang naar het strand . De camping ligt tegen het druk bezochte, levendige "zigeuner" stadje aan . Op loopafstand . Vanaf half mei is de camping gereserveerd voor bezoekers aan het "gypsy" festival .
Mooi aangelegde en goed onderhouden camping in een bos . Fijne , ruime staplaatsen . Geen last van laaghangende takken . Met de fiets ben je over het fietspad binnen 30 minuten in het gezellige en levendige Montpellier . Veel waterpunten op de camping en lozen is buiten de poort .
Mooie camping aan de Dordogne. Bezoek aan het dorp en het kasteel is zeker aan te raden . Goed sanitair , behulpzame en vriendelijke staf. De staplaatsen zijn op gras , dus na (heel) veel regen nogal zompig . dat werd in ons geval netjes opgelost doordat we op het verharde pad konden staan.
Mooi ingericht vakantiedorp met goede staplaatsen . Restaurant is ons heel goed bevallen. Alle watertappunten waren afgesloten (!). Water verversen kost minimaal 5 euro . Echt absurd . De ligging is prima voor bezoek aan Bordeaux. Zowel met fiets over de fietspaden als met bus en tram.
We waren hier op doorreis en 1 nacht gestaan. Hele fraaie plek bij/in een bos met hele oude , grote bomen. Ontzettend gastvrije beheerders. Gebruik gemaakt van het restaurant en dat is goed bevallen . Je staat op gras en het terrein is ongelijk . Voorzieningen zijn basic maar schoon en goed onderhouden.
Fraaie, leuke camping met veel schaduw en een gevarieerde indeling. Voorzieningen zijn oud , maar wel schoon . Het verkeer zorgt wel voor enige overlast . Mooi gelegen om Marseille te bezoeken (bushalte voor de poort). Oude haven van het gezellige Cassis ligt op loopafstand , maar er is wel een steile , lange helling . Je kunt echter ook de bus nemen .
Super mooie locatie .Heel goed verzorgd. . De ontvangst is heel vriendelijk . Er zijn geen kosten voor overnachten , maar met een of meer flesjes beaujolais is de rekening vereffend. Eerst proeven natuurlijk . De camper Passion deelnemers verwachten natuurlijk dat je wat afneemt .
We waren hier op doorreis voor 1 nacht . Mooie locatie aan de Moezel. Vriendelijke ontvangst en heel handig dat er een restaurant op de camping is .
Een prima uitvalsbasis voor Cinque Terra . kleinschalige camping. De ontvangst is vriendelijk en behulpzaam . De plekken zijn klein en het sanitair oud . 38 euro in oktober is stevig aan de prijs . Zeker gezien het gebodene.
Een grote, mooie terrassencamping ( 45 ha) die niet massaal voelt. We stonden op een ruime plek , met veel privacy, in het bos . Sommige plekken vragen wel wat manoeuvreren. Hele mooie plekken ook met uitzicht op zee. Receptie is super behulpzaam en vriendelijk. Chapeau! Het is eigenlijk een vakantiedorp waar je een paar dagen lekker kunt relaxen. Alles is er. Wij waren er in het najaar , behoorlijk bezet , maar lekker rustig.
De ligging is perfect om Avignon te bezoeken. In de zomer ook ook veel plekken met schaduw . De camping kan wel wat onderhoud gebruiken .
Waarom rijden we toch altijd aan Lyon voorbij? Vanaf deze camping kun je met bus en metro in ca. 40 minutes naar het centrum. Echt de moeite waard. De camping heeft een mooie entree met receptie, bar en sanitair. Op zich ziet het er allemaal netjes uit, maar de hygiëne kan beter. Maar een goede plaats voor een tussenstop of stadsbezoek.
Een prima plek voor een overnachting. het best sta je zelfvoorzienend, maar met jetons kun je ook stroom en water krijgen.
Prima voor en nachtje. Betere optie dan de ernaast gelegen camperlaats. Sanitair heeft zijn tijd gehad.
Groot terrein aan de rivier . Op zijn minst 1 van de mensen bij de ontvangst spreekt redelijk Nederlands. sanitair is schoon maar voor toilet gebruik moet je wel nog met een rolletje over de camping....
Een fraai kampeerterrein bij een gezellig stadje. Sanitair wordt goed schoon gehouden . De camping is nog niet zo lang geleden heropend en niet alles ging nog even makkelijk . Maar personeel was erg vriendelijk. De struiken en bomen moeten gesnoeid want sommige delen zijn met een middelgrote camper niet/moeilijk toegankelijk ,
Leuke , gezellige camping . Schoon . de hele dag is de poetsbrigade in actie . camping ligt direct aan een mooi zandstrand . Ook mooi " zwemparadijs "met restaurant. Plaatsen zijn niet echt groot , dus grotere campers is misschien een probleem . Wel groot en heel veel bungalows . In het seizoen waarschijnlijk erg druk en rumoerig. Met de bus kun je naar Tarragona ( mooi). Wij stonden er uitstekend in het voorseizoen voor acsi tarief.
Beetje mistroostige plaats , maar alles was er . Maar wel functioneel . Kortom je staat er prima voor een nachtje , maar langer zou ik niet doen .
Goede camping en mooi gelegen aan zee. Kiezelstrand. Vriendelijke ontvangst . Schoon . En dat allemaal voor het acsi van 22 euro
Het is een mooie plek om Parijs te verkennen. Wij hebben dat met de fiets gedaan. Vanuit de camping gaat ook een shuttle bus naar het metro station. Het sanitair was matig. De verzorgingsplaats voor de camper was onder de maat en niet hygienisch.
Goede camping voor het bezoeken van Carcassonne . Grote plaatsen . Sanitair kan ermee door;kon beter.
Gezellige camping en het sanitair wordt de hele dag schoon gehouden. Restaurant is een aanrader . Personeel is ontzettend vriendelijk en gastvrij! plaatsen zijn aan de krappe kant.
Op fiets afstand van Valencia , maar ook met de metro . Kortom , ideaal om Valencia te bezoeken. Alle voorzieningen zijn er en die zijn keurig in orde. Vriendelijke ontvangst .
Niets aan toe te voegen ! Gewoon top. uniek concept . Officieel een camping , maar bijna volledig in gebruik door camperaars. Aan de prijs , maar dat is de plaats ook waard. Zonde als dit stopt!
Camperplaats is feitelijk een parkeerplaats . Heel ruim opgezet met grasveldje bij de camper . We stonden aan de waterkant . Je kunt gebruik maken van voorzieningen op de tegenover gelegen camping . Sanitair redelijk . Restaurant niet geweldig. mooie uitvalsbasis voor fietstochtjes in West Friesland.
Vriendelijke ontvangst . Utstekende uitvalsbasis voor bezoek aan Amsterdam. We stonden op de Camperplaats bij de ingang , met stroom. beetje krap , maar kan net ( tot 7 m) . Camping terrein voor campers niet zo mooi . Prijs wel hoog , maar hoeveel kost 24 uur parkeren centrum Amsterdam.
Prima voor een nacht . vriendelijke ontvangst .
De camperplaatsen voor de poort vielen ons erg tegen. Niet uitnodigend om te staan. We zijn op de camping gaan staan . De camping komt nogal sober en rommelig over. Sanitair niet echt schoon . de ligging is overigens erg mooi.
Toevallig hier beland , omdat Stade vol was. Op zich een mooie locatie , maar er wordt weinig mee gedaan. Weinig uitnodigend plek . Wel lekker rustig . Stroom was er wel , maar verder niets . geen beheerder gezien. Informatie was gedateerd. Maar prima voor een nachtje .
Drukke camperplaats bij het historische Stade op loopafstand. Plaatsen zijn niet ruim, maar groot genoeg wat mij betreft . Er zijn wat weinig stroompunten, maar dat werd netjes opgelost . Het sanitair is prima . voorzieningen goed. prima plek om te staan , maar je moet wel op tijd komen .
Grote camperplaats met in totaal zo’n 200 plekken . Maar het is allemaal heel ruim opgezet . Elke camper staat op kiezel en rondom is veel gras. Voorzieningen zijn uitstekend. Alles werkt met een servicepas die je eerst moet opladen. Effe wennen, maar werkt uitstekend . Vlakbij mooie stranden - waar je met de camper op mag rijden en dichtbij het veer naar Sylt.
De camping ligt fraai en vlakbij het mooie strand en boulevard langs de Waddenzee . Mooie plek voor wadlopen. Ruime plaatsen met afvoer en water dichtbij . Het restaurant hebben als primA ervaren . Heerlijk vis gegeten met “bratkartoffel”. Vriendelijk personeel . Een aanrader voor een paar dagen aan de wadden zee in Duitsland.
Toevallig hier terecht gekomen - voor 1nacht- op doorreis naar het Noorden. Fraai gelegen camperplaats met ruime plaatsen. Sanizuil aanwezig (50 eurocent). Stroom via muntautomaat - 50 cent. Je betaalt parkeerkaart a 8 euro . Je moet wel voldoende 50 ct. muntjes hebben, dat mag best wat eigentijdser.
Het park heeft uitstekende voorzieningen voor camperaars. Prima, ruime verharde plaatsen met een eigen grasveldje. Bij iedere plaats stroom, water en afvoer. Het park speelt goed in op de groei van het campertoerisme. Behalve.......de bediening van de toegangsautomaat. Die zit op personenwagen,caravan rijder nivo.
Kleine camping met mooie plaatsen. Elke plaats eigen water, afvoer en stroom. Net sanitair. Vriendelijke ontvangst . Goede uitvalsbasis voor fietstochten in het prachtige Vechtdal.
We staan aan het Lauwersmeer. Er zijn voldoende andere plaatsen aan de jachthaven. Prima sanitair . De veerboot naar Schiermonnikoog is vlakbij . Kortom een fijne plek om te staan

Aan de haven gelegen met prima voorzieningen . Op loopafstand van het gezellige stadje . Aan te bevelen !
Fraai gelegen , op loopafstand van de duinen en het strand. Vriendelijke ontvangst . 3,50 voor de hond per nacht is absurd .
Eigenlijk is het allemaal wel gezegd. Een prachtige lokatie aan de Vecht , goede voorzieningen, vriendelijke beheerder. Gewoon TOP!
Goede uitvalsbasis om Amsterdam te bezoeken. 10 minuten van de Arena en Ziggo Dome. Goede camper plekken . Mooi terrein. Goede voorzieningen.
Mooie, rustige terrassencamping. Ruime staanplaatsen. Voor een campingvakantie hoef je niet verder te rijden. Prima voorzieningen. Mooie velden en een apart kindvriendelijk veld voor kinderen.
Prima plek voor 1 of 2 nachten. Bus is inclusief . Overdag is toilet beschikbaar . Op korte afstand van ferry en Euroshuttle .
Vlakbij zee en het strand. Groot en voldoende verharde plaatsen . Veelal met ook wat gras. Ideale plek als stop voor overtocht naar Engeland. Haven en Euroshuttle zijn dichtbij. De parkeer automaat is flut. Te laag en werkt moeizaam. Er is ook een fraaie camping ernaast.
Hier gestrand vanwege drukte op de weg. Kleine camping. Vriendelijke ontvangst. Matig sanitair . Voor een nacht wel te doen. Stonehenge is hier nog wel een eindje vandaan. Prijzig voor het gebodene.
Aan de rand van Dartmoor, een goede plek voor een mooie fietstocht. Vriendelijke ontvangst en een goede pub ,waar je ook kunt eten. Sanitair is super .
Vriendelijke ontvangst en goede staanplaatsen . Sanitairin orde . Kortom, gewoon goed.
Prachtig gelegen camping. Mooie staanplaatsen. De mooiste hebben een geweldig uitzicht over de oceaan. Dan sta je alleen niet helemaal recht . Een beperkt aantal “hard standing “ pitches met ekectra. Douche cabines kunnen beter . In 1 woord : top plaats!
Sitecode: 21950
Dit is gewoon zoals het moet zijn. Goede ruime plaatsen, deels hard, deels gras. Privacy door hagen. Goede faciliteiten en schoon . De uitrijpaal had hoger moeten zijn zodat je de uitrijkaart vanuit de camper kunt scannen. De naastgelegen camping heeft ook mooi camperplaatsen en is niet veel duurder. Douche is er ook,maar tegen bijbetalen : 2 euro.
Camping met ruime verharde staanplaatsen voor campers. Goede verzorgd allemaal en sanitair is netjes . Vriendelijke ontvangst. Camping ligt op fiets afstand van het mooie plaatsje Vannes. En aan het eilandje Conleau , waar strand is.
Dat met die pasjes is even wennen . Wij hadden al een pasje van een eerdere stop. Pasje kost eenmalig 4 euro en een overnachting op alle camperplaatsen in Frankrijk ca. 10 euro. De plaatsen zijn lekker ruim en voor een bezoek aan dit leuke stadje is hier helemaal niets mis mee. Camperplaats is rustig en alles werkte prima .
De ligging is heel fijn . Vlak aan het strand en een mooie uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht (wel veel klimmen). Bv naar Camaret. Vriendelijke uitbaters . Het is schoon maar allemaal wat rommelig . Rondom sanitair hangt rioolluchtje .
Rustige camping met ruime staanplaatsen. Vriendelijke ontvangst . Sanitair ok. Lokatie is top , aan zee met strand.
Mooi gelegen camping aan het strand. De helft van de camping bestaat uit vakantie huisjes. Mooie ruime plaatsen met veel privacy door hagen. Goed sanitair en fijne serviceplaats. Min of meer naast de camping is ook een camperplaats. Aan het strand, loopafstand, is redelijk schoon sanitair.
De camperplaatsen liggen bij de camping en je mag gebruik maken van de camping faciliteiten. De camperplaatsen hebben geen stroom en de sanizuil is (al langer!?) buiten gebruik. Tappunten voor water - op de camping - zijn dun gezaaaid. Ze moeten dus gewoon de sanizuil in orde maken en zorgen voor stroom. Dan krijgen ze een 10! Want het plaatsje is schattig en een bezoek meer dan waard.
Het kost even wat moeite om erin te komen. Pasje aanvragen, pasje activeren. Gek dat de lezer waar je het pasje voor moet houden om de slagboom te openen zo laag zit dat je moet uitstappen. Camperplaats heeft alles wat je nodig hebt . Leuk dorpje voor een stop.
Ik ben hier geweest in september 2017. Het is een schitterend gelegen lokatie. Vlakbij Cancale. Mooie wandelroutes langs de zee. Sanitair is redelijk.
Een prachtige lokatie in het Limburgse heuvelland. Uitstekende voorzieningen en gastvriendeijke eigenaren. Wat wil je nog meer. (Klein)kinderen mogen niet mee.
We waren hier begin oktober. Heel mooie camping met uitstekende voorzieningen . Op loopafstand van Brecon langs het fraaie kanaal . Prima serviceplaats voor de camper.
Heel mooie plek met geweldig uitzicht . Sanitair is goed en heel schoon . Aanrader.
Om Bath te bezoeken is dit een prima uitvalsbasis . Met de bus in 10 minuten in het centrum. Plaatsen zijn ok en sanitair redelijk. WIFI is prima en gratis.
Camperplaatsen zijn in het weiland achter de pub. Gras is te hoog en nat. Als het geregend heeft wordt het lastig . Je kunt er water tanken,maar verder geen voorzieningen . Pub sloot zondag om 17.00 uur de keuken. Wij vonden het niet geweldig .
Mooi gelegen om Devils Bridge te bezoeken. Mooi terrein. Camper service voorzieningen zijn niet optimaal.
Wij waren hier terug en het is echt een fantastisch plek om na de overtocht de reis door de UK te beginnen. Mooi uitzicht vanaf de kliffen . Weinig plaatsen beschikbaar omdat ze met onderhoud bezig zijn.
Camping heeft prima voorzieningen en wij betaalden 18 pond. Vriendelijke ontvangst . Bus naar Cheltenham en Gloucester stopt aan de ingang .
Fraai gelegen camperplaats op loopafstand van Giethoorn. In prachtig natuurgebied Weerribben. Vriendelijke beheerders, mooie plaatsen en goede voorzieningen.
Leuke camperplek en prima sanitaire voorzieningen. Half uurtje lopend naar Naarden Vesting. Ontvangst was netjes en correct maar niet super gastvriendelijk.
Wij waren hier op onze terug reis. Van hier ben je binnen een half uur bij de Kanaaltunnel. Prima camping en je bent met de bus zo in het gezellige, mooie en levendige Canterbury.
We waren hier begin oktober maar werden weggestuurd. Ze waren zgn vol volgens de beheerder, maar dat was niet erg overtuigend. We hadden echt niet die indruk na een blik op de lege plaatsen... Misschien wel gesloten voor tourders?
We waren hier twee nachten voor het bezoeken van Brighton. Een super plaats met vriendelijke en behulpzame beheerders. We kregen de clubkorting met ons NKC lidmaatschap en hebben gestaan voor 22 pond per nacht ( ipv 34,50). Vlakbij is een busstop. Op sommige dagen is er Fish & Chips.
De ligging aan de zee is werkelijk fantastisch! Er zijn hier ook zeezicht plaatsen waar je vanaf de kliffen een bijzonder mooi uitzicht hebt. Er zijn geen aparte goede voorzieningen voor Campers. Geen camperservice. Je kan bv.nergens je vulslang aan een kraan koppelen. Dat is heel jammer. Kortom een heel mooie plek om te kamperen,maar een slechte camperplaats. Hoort eigenlijk niet in de app.
1 nacht daar geweest na het bezoek aan Eden Project. Fraai gelegen en keurig verzorgd. Vriendelijke beheerders. Camping service punt met alles erop. Aan te bevelen.
Eenvoudige plaats met alleen gras. Fraai gelegen en zeker geschikt voor een overnachting. Geen goede camper voorziening .
We waren hier midden oktober 2016. Voor 16 gbp per dag, incl.elektra op hard standing met mooie heggen.Ligt heel mooi met zeezicht vlakbij St Ives. Faciliteiten top in orde. Vriendelijke staf.
Heel mooie plaatsen op gras met fraai uitzicht. Heel vriendelijke beheerders. Heel net en schoon sanitair . Kortom zoals het moet zijn .
Mooie camping en prima voor een nacht. Wel hinder van vliegverkeer.
Mooi gelegen met zeezichten en blik op Frankrijk. We hebben hier de na aankomst in GB - Folkstone een nacht gestaan . Heel goed bevallen. Wij komen terug.
Fijne plek om Amsterdam te bezoeken. Vlakbij de tramhaltes naar het centrum. Levendige camping met goede voorzieningen. Verharde camperplaatsen met stroom voor 29 euro hoogseizoen. Goede nachtbeveiliging.
Goede overnachtingsplek. Vriendelijk personeel. Mooie ligging aan de Main en bij een leuk wijndorp.
Mooie plek vanwege uitzicht en ligging. Sanitair is prima . Fijn restaurant . Het is wel stevig aan de prijs met bijna 40 euro voor een nacht .
Dicht bij de stad, op fietsafstand. Taxi kan ook voor ca. 7 euro. Ontvangst bij hotel was heel hartelijk. Daar kun je ook eten voor te veel geld. Sanitair voorzieningen ok. Maar werd niet iedere dag schoongemaakt. Ok voor bezoek aan de mooie stad Ljubljana.
Prima plaats met alles wat je nodig hebt. Vriendelijke ontvangst. Het stadje is de moeite waard en de shuttlebus brengt je naar boven. Op de camperplaats krijg je een kortingsvoucher voor restaurant Kastel .
Ligt erg mooi aan het water met zicht op de baai en de stad . Sanitair is matig. Met leuke bar en restaurant . Plaatsen zijn onduidelijk aangegeven, sommige aan de krappe kant . Bij drukte ( er was een Europees Harley Davidson owners event) is het nogal chaotisch . Vrij nieuw camper service punt. Korting met NKC kaart.
Een goede camperplaats, die wij gebruikt hebben op doorreis. Goed sanitair en het restaurant is prima. Fijne stop in mooie omgeving. Vriendelijke medewerkers. Plaatsen waren krap, maar groot genoeg voor een stop.
Wij waren hier twee nachten begin juni. Prachtig gelegen camping met camperplaats. Camperaars maken gebruik van heel goed sanitair op de camping. We betaalden voor twee nachten nog geen 50 euro. Aanrader.
Heel vriendelijke ontvangst , en behulpzaam. Keurig sanitair . Mooie plek aan de haven, ook s'winters. Hasselt is 10 minuten te voet.
Mooie camperplaats, hoewel ik vanwege de hoge waterstand van de Ijssel op de parkeerplaats heb gestaan. Vriendelijke beheerders. Mooie ligging en de bus naar Zwolle stops aan de camperplaats. Verwarmd en heel schoon sanitair. Top plaats.
Goede camping . Bus naar het stadscentrum stopt aan de camping .
Mooie camping. Mooie ligging. Goed sanitair . Vriendelijke ontvangst.
Camping ligt er goed voor bezoek aan de stad. Mooie wandeling via de eilanden naar het centrum. Camping is niet geweldig . Slecht en vuil sanitair.
Grote camping met ruime plaatsen en veel groen. Wel erg aan de prijs . Kasteel en kasteel tuinen zijn het bezichtigen waard. Klein , schattig dorpje.
Heel fraai terrein en prima voor bezoek aan Stralsund. Stad ligt op loopafstand. Sanitair is behoorlijk nieuw en "blitz und blank" . Het is een drukke plaats (juli) en na 16.00 uur geen plek meer vrij. Dan wordt je doorgestuurd naar de oude camperplaats die een stuk minder fraai is en met veel verkeerslawaai.
Voortreffelijke plek. Mooie plaatsen. Prima service. Restaurant met zefgerookte vis. Heerlijk. Maar letterlijk "voor iedere scheet" moet de beurs worden getrokken.
Prima plek, maar vanwege de regen waren de grasplaatsen nogal zompig en niet allemaal te gebruiken. Vlakbij mooie stad.