@Jfrancel
- 1988
Eenvoudige camping met oude faciliteiten. Vriendelijke ontvangst. Alleen contant, maar euro's worden geaccepteerd. € 30 per nacht, inclusief elektriciteit en douches. Geen wasdroger. Geen mogelijkheid tot lozen van grijs water.
Uitstekende locatie, met uitzicht op het fjord. Goed onderhouden faciliteiten en zeer eenvoudige betaling.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Uitstekend. schone douches en toiletten. aangename camping met uitzicht op het zeer pittoreske dorpje. Zeer vriendelijk personeel. ’s Nachts heel rustig, ’s morgens kraaien de hanen ver weg en zorgen voor een steeds zeldzamer landelijke sfeer. het zeer nabije dorp verdient een omweg!!!!!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
gesloten camping. We zijn oude klanten en het lijkt erop dat er een verandering in het management en misschien renovaties plaatsvindt. onze wateren circuleren naar Baños dela Encina
boerderij camping. de verantwoordelijken verwijzen naar het betaalgebied naast de stad
Uitstekende tussenstopplaats op 400 m van afrit 33 van de A75, zeer goed voor een nacht met € 20,- met elektriciteit. De was. zeer schone toiletten.
deze plek bestaat niet meer. Tegenover het kippenhok is een ruimte beschikbaar die niet is beschreven met alle voorzieningen, zelfs een wasserette.. Zeer aan te bevelen het aanbod van Hurtigbat richting Masoy en vooral Ingoy op een mooie dag.
Eén van de beste campings in het Noorden. Zeer vriendelijke aandacht bij aankomst, zeer royale locaties. Zeer schone diensten. kwaliteitssouvenirs in de winkel. Zwemmen mogelijk bij kust en konijnen die daar af en toe ronddwalen! Een plek naar keuze.
Prachtige plek. 2 toiletten aanwezig en een waterpunt. 100Nok vrijwilligers op een doos. een van de mooiste stranden in het noorden en een wandeling van een kilometer naar het westen, die langs de begraafplaats loopt. Prachtig 360 graden uitzicht. Nyksund en Nykvag op de achtergrond. Toegang tot het strand is -gelukkig- verboden voor voertuigen. afval beschikbaar. Respecteer de natuur!!!!!
Uitzonderlijke site. Aan de fjord. U dient te betalen bij het YR-tankstation op 200 meter afstand. Met elektriciteit 200NOK. afvoer ze grijs, chemisch toilet en water aanwezig. Op 200 300 ms winkels