@Jhbouma
- 2019
Prima kleine CP voor doorreis. €7 per nacht en €1 per Kwh. Je kunt zelf bepalen hoeveel Kwh je nodig hebt. Beetje knorrige beheerder die kaartje controleert ;-) Chemisch toilet kan hier geleegd worden. Goede wifi. Verder geen faciliteiten maar voor één nacht is dat te doen.
Kom op tijd: vol= vol! Populaire CP die snel volloopt. Prima systeem via card die je kunt uploaden en gebruikt voor stroom, douchen en water vullen. Goede douche en toilet. Afvoer van toilet en vuil water is ook goed. Leuke stad op fietsafstand. Wij hebben ook nog een heel eind langs de Elbe gefietst: schitterend. Kortom: een echte aanrader!
Sitecode: 81920
Wat een heerlijke ongedwongen plek. Een oud industriegebouw/terrein met oa camping. Zoek maar een plekje, maakt niet uit hoe, lekker kris kras door elkaar. Receptie zeer beperkt open but no prob: online aanmelden en betalen via PayPal en als je dat niet hebt (zoals wij) dan kun je het de volgende ochtend contant betalen aan de receptie. Douche is klein maar te doen.. Görlitz heeft ons positief verbaasd. We komen graag nog eens terug.
Duidelijk (nog?) niet ingericht voor campers. Zeer weinig stroomaansluitingen. Het was passen en meten om ertussen te kunnen staan. Geen mogelijkheid tot legen van toilet en vuil water. Twee douches (althans bij heren) voor gehele camping. Wel betalen hiervoor. Camping is echt ingericht voor kamperen (tent/caravan) Wij zijn na 1 nacht (ipv 2) weer doorgereisd.
Zeer grote camperplaats. Voor ons 2e maal hier. Sanitair is top (geheel vernieuwd). Ideaal startpunt om Wenen te ontdekken. Wij hebben hier 4 nachten à €30 gestaan. 2 dagen gefietst en 1 dag met de metro (om de hoek) de stad in. Grote Spar is ook om de hoek. Kortom: perfecte plek!
Mooi gelegen maar druk bezette camping aan de Grundlsee. Sanitair is goed. Winkel (Unimarkt) is 6 km verderop. Wij hadden plan om om het meer te fietsen en te hardlopen en daarna in het zeer schone water te gaan zwemmen. Helaas, na een nacht met alleen maar hoosbuien en aanhoudende regen overdag zijn we 'gevlucht' richting Wenen. Eén nacht heeft ons €29 gekost.
Leuke kleinschalige camping. Aardige behulpzame mevrouw aan de receptie. Broodjesservice. Goede wifi. Sanitair is prima: niet modern maar alles doet het goed. Naar Kufstein gefietst; leuk stadje aan de Inn.
Aankomst 12.30 uur. Receptie gesloten van 11.30 - 14.00. Ter plekke online ingecheckt en later via receptie mooie plek toegewezen gekregen naast het zwembad. Sanitair is goed. Douchen zonder muntjes oid. Veel seizoenplaatsen. Was voor ons doorreisbestemming.
Ondanks dat er staat dat deze gesloten is, istie gewoon open. Plek uitzoeken op basis van verblijfsduur. Sanitair prima en schoon. Zie gebruik van tag in eerdere recensies. Wij hebben er 3 nachten gestaan voor totaal €135. Prima uitvalsbasis voor fietsen naar Meersburg en/of Friedrichshafen of Lindau.
Prima camping aan de Neckar. Steil toegangsweggetje naar beneden. Konden zelf plek uitzoeken. 2 sanitairgebouwen waarbij 1e het beste is. Douchemuntje à €1 voor 5 minuten. Heerlijke douche. Op fiets naar Altstadt van Heidelberg. Leuk maar erg druk: veel horeca en souvenirshops. Schloss lopend te bereiken of met treintje. Kortom: prima plek op doorreis naar zuiden.
Prima camping met veel seizoenplaatsen. Sanitair is goed en schoon. Vier minuten douchen voor €1 waarbij tussentijds de tijd stopt als je de kraan uit zet. Toch is 4 minuten best lang...;) Vanaf camping lekker op de fiets langs de Moezel naar Trier. Op camping geen plek kunnen vinden om afvalwater te lozen. Zal vast wel ergens zijn maar wij hadden het gelukkig niet direct nodig.
Prima uitvalsbasis om Keulen te bezoeken. Op de fiets langs de Rijn is een mooie route. Sanitair is goed maar alleen te bereiken via trap van 19 treden. Wij hebben er 2 nachten gestaan.
Een heerlijke, kleinschalige camping. Wij houden d'r van. Hartelijke ontvangst door Simone met duidelijke tekst en uitleg van alles. Prima sanitair. De Lutte ligt op loopafstand met veel eetgelegenheden. Het Arboretum is vlakbij en zeer zeker een bezoekje waard. Kortom, wij hebben er een heerlijk lang weekend doorgebracht.
Prettige ontvangst door de zeer vriendelijke eigenaar. Heerlijk rustige kleinschalige camping op loopafstand van het centrum van Sleen. Goede voorzieningen en heerlijke douches. Camping ligt aan het Pieterpad. Een echte aanrader voor de rustzoekers.
Prima plek als tussenstop richting noorden of zuiden. €25 voor 2 pers is incl stroom en water. Inderdaad heerlijke douches zonder tijdslimiet. Aanmelden na 18 uur, alles staat aangegeven. Betaling kan cash of met pin. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Een prima plek voor overnachting. 5 plaatsen tussen haagjes met een enorm grasveld als uitzicht. Vandaag stonden er uiteindelijk 8 campers! €5 voor elektriciteit en de rest is zelfvoorziening. Boer verkoopt ook eieren à €0,30. Kortom: een heerlijke rustige CP.
Stadscamping met veel Fransen. Leuke sta-plekken. Prima douche. Wij waren er zaterdagnacht en stonden gelukkig niet in de buurt vd entrée vd camping ivm uitgaanslawaai en -muziek vd lokale jeugd. Betaalden voor 1 nacht €21,70 (2 volw + hond). Kortom: wij vonden het een prima plek.
Een CP zoals een CP hoort te zijn: ruime plaatsen, via betaalautomaat koop je een smartcard welke je op kunt laden voor stroom en water. Sanitair is keurig, gratis en wordt elke dag schoongemaakt. Altstadt Korbach is wandelend goed bereikbaar.
Een prima plek voor 1 of meer nachten. Het sanitair is NIET campingwaardig maar hotelwaardig! Wat een luxe: een eigen badkamertje ter beschikking. Bamberg is een leuk stadje en vanaf de camping heel goed per bus bereikbaar.
LET OP: alleen contante betaling via automaat. Een prima plek voor een overnachting op een verder verlaten (fabrieks) terrein. Mogelijkheid voor vuilwater- en toiletlozing aanwezig + water tanken. Adres klopt niet, maar via Google maps kom je er wel. Prijs €24 voor 24 uur is idd erg hoog.
Rustige en schone camperplaats. Vriendelijke ontvangst en alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Schoon sanitair (douche en toilet) en zowaar een buitendouche met warm! water. Kleinste vissershaven van Europa (Laasksum) op loopafstand. Kortom een heerlijk relaxed weekend hier gehad.