@Jib-en-route
Lid van Campercontact sinds 2019
2020
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Goede plek voor overnachting en nog even wat proviand inslaan bij Lidl. 4 speciaal voor campers ingekleurde plaatsen nabij de ingang, makkelijk in en uitrijden. Geen voorzieningen anders dan bij restaurant Bom Dia aan de rotonde waar je s’morgens al vroeg terecht kunt voor een goede kop koffie en toilet.
Sitecode: 22048
goede Camperplaats voor intussen 9 euro. genoeg stroompunten en allemaal 16 amp. dus ook je airco kan er makkelijk op draaien. Laat je door de aanrijd route vanaf de hoofdweg niet uit het veld slaan, gewoon door rijden alles is verhard en de CP is zeker de moeite waard
Op 17feb 2019 grote rotsblokken voor de oprit ! Terwijl wij even rondkeken waren er 4 andere onthutste campers die moesten omdraaien
2 camperplaatsen met sanizuil er direct naast. 5 min lopen het gezellige dorpje in en bij “ cafe de Paris “ binnen of op terrasje even iets drinken. Lidl en Intermarche op 10 min lopen, en bij intermarche goedkoop tanken !. prima voor een overnachting.
Keurige enigszins afgebakende plek met WC loosput en gratis water. Er schuin tegenover is cafe Joy, open van 08.00 - 23.30 m.u.v. za. en zo. waar je na aankomst voor weinig geld iets kunt drinken en snacken en de volgende ochtend prima kunt ontbijten en de toilet kunt gebruiken. een aanrader voor als je SdC wilt bezoeken !
Simpele maar nette camping ! wij stonden hier 1 nacht midden febr. met mooi (koel maar droog) weer maar als het hier nat is zijn de plekken drassig !. Het restaurantje is een bonus omdat er verder weinig is maar we hebben er niet gegeten omdat de kok tussen 18.30 en 20.30 andere bezigheden had ???.
Sitecode: 19325
Zeer mooie camping met bijna alle faciliteiten die van een luxe camping als deze ook mag verwachten ! Echter een camping van dit niveau zonder verwarmde douche ruimtes en toch open in midden winter vind ik echt ondermaats ! Vergeet niet dat je hier aan de atlantische oceaan zit en het kan hier ‘s nachts behoorlijk koud worden !
Wij hebben inderdaad afgelopen nacht even verderop in het gehuchtje “ Portelas” bij de Lidl overnacht ! we waren de enige en dat voelde wat onrustig aan totdat om 22.00 de nachtbewaking kwam en zijn auto naast onze camper parkeerde. De nachtbewaking blijft tot s’morgens 08.30. En bij Bom Dia aan de rotonde kan je al vanaf 06.00 uur voor 1 euro een prima kop koffie kopen en de toilet gebruiken !
Waren van plan hier te stoppen maar kwamen door een vertraging pas in het donker bij de afslag ! No way dat ik in het stikke donker dit onverhard zandpad vol gaten in ga met mijn 6 mtr Hymer. Zijn 15 min doorgereden naar volgende dorpje met Lidl waar ze 4 speciaal voor campers aangewezen plaatsen hebben. lidl heeft dit overigens bijna overal in Portugal !