@Jib-en-route
Lid van Campercontact sinds 2019
Goede plek voor overnachting en nog even wat proviand inslaan bij Lidl. 4 speciaal voor campers ingekleurde plaatsen nabij de ingang, makkelijk in en uitrijden. Geen voorzieningen anders dan bij restaurant Bom Dia aan de rotonde waar je s’morgens al vroeg terecht kunt voor een goede kop koffie en toilet.
Sitecode: 22048
goede Camperplaats voor intussen 9 euro. genoeg stroompunten en allemaal 16 amp. dus ook je airco kan er makkelijk op draaien. Laat je door de aanrijd route vanaf de hoofdweg niet uit het veld slaan, gewoon door rijden alles is verhard en de CP is zeker de moeite waard
Op 17feb 2019 grote rotsblokken voor de oprit ! Terwijl wij even rondkeken waren er 4 andere onthutste campers die moesten omdraaien
2 camperplaatsen met sanizuil er direct naast. 5 min lopen het gezellige dorpje in en bij “ cafe de Paris “ binnen of op terrasje even iets drinken. Lidl en Intermarche op 10 min lopen, en bij intermarche goedkoop tanken !. prima voor een overnachting.
Keurige enigszins afgebakende plek met WC loosput en gratis water. Er schuin tegenover is cafe Joy, open van 08.00 - 23.30 m.u.v. za. en zo. waar je na aankomst voor weinig geld iets kunt drinken en snacken en de volgende ochtend prima kunt ontbijten en de toilet kunt gebruiken. een aanrader voor als je SdC wilt bezoeken !
Simpele maar nette camping ! wij stonden hier 1 nacht midden febr. met mooi (koel maar droog) weer maar als het hier nat is zijn de plekken drassig !. Het restaurantje is een bonus omdat er verder weinig is maar we hebben er niet gegeten omdat de kok tussen 18.30 en 20.30 andere bezigheden had ???.
Sitecode: 19325
Zeer mooie camping met bijna alle faciliteiten die van een luxe camping als deze ook mag verwachten ! Echter een camping van dit niveau zonder verwarmde douche ruimtes en toch open in midden winter vind ik echt ondermaats ! Vergeet niet dat je hier aan de atlantische oceaan zit en het kan hier ‘s nachts behoorlijk koud worden !
Wij hebben inderdaad afgelopen nacht even verderop in het gehuchtje “ Portelas” bij de Lidl overnacht ! we waren de enige en dat voelde wat onrustig aan totdat om 22.00 de nachtbewaking kwam en zijn auto naast onze camper parkeerde. De nachtbewaking blijft tot s’morgens 08.30. En bij Bom Dia aan de rotonde kan je al vanaf 06.00 uur voor 1 euro een prima kop koffie kopen en de toilet gebruiken !
Waren van plan hier te stoppen maar kwamen door een vertraging pas in het donker bij de afslag ! No way dat ik in het stikke donker dit onverhard zandpad vol gaten in ga met mijn 6 mtr Hymer. Zijn 15 min doorgereden naar volgende dorpje met Lidl waar ze 4 speciaal voor campers aangewezen plaatsen hebben. lidl heeft dit overigens bijna overal in Portugal !
Sluit mij aan bij voorgaande positieve beoordelingen ! Plaats is per 9 feb.2019 net een half jaar open. Frank de eigenaar doet zijn best alles goed te onderhouden. Plaatsje Isla Cristina nog erg Spaans en niet door massa toerisme verpest. Tonijn shop niet echt om de hoek maar hebben voor weinig geld super verse Tonijn gekocht bij : Pescatun Islena, op de : CL Muelle Martinez Catena. Isla Cristina.
Typische Spaanse camping die betere jaren heeft gekend ! Alles is behoorlijk verouderd maar er is geen enkele concurrentie dus komen ze er goed mee weg zonder te moderniseren ! Als uitvals basis voor Sevilla goed te gebruiken als je met bus of taxi de stad in wilt.
Rommelige Camping met hier en daar een ingezakte en verrotte caravan !!!!!!!. Maar je hebt water, stroom en behoorlijk sanitair en het restaurantje bij de ingang “ Sunpoint” maakt redelijk eten voor weinig geld ! Voor het acsi tarief van €20 nog net acceptabel.
Prima veilige camperplaats aan de haven en loopafstand van Gibraltar. Toiletten kunnen een goede schoonmaakbeurt gebruiken maar ze zijn er in ieder geval !. Aan het einde van de haven is een prachtig en super schoon sani gebouw voor de boothaven maar je hebt een magnetisch pasje nodig voor het hek !! , wat niet altijd goed sluit 😄😄🤗🤗, dus als je geluk hebt .......
Totaal over de top, €32,50 voor camper + stroom op een totaal verouderde camping met uiterst miniem sanitair ! Wel warm water maar gebouwtje niet verwarmd en deur altijd open dus in Januari bibberen onder de douche !. Wel op loop afstand een gezellig winkelstraatje “ Calle Alcasa Zamora “ met banken en niet dure koffie/eet tentjes. Jammer dat we niet op 1 van de 2 andere camperplaatsen zijn gegaan
De website indruk en de werkelijkheid verschillen nog wel enigszins maar ja voor €12,50 alle waar naar z’n geld. De eigenaren zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam! De plek is lastig te bereiken maar gewoon door rijden, de aanhouder wint. De verse broodjes s’ochtends zijn een aanrader.
Een grote Camping die ook in de winter (jan. 2019) vol staat met overwinteraars. Heel veel Duitsers, Fransen en Engelsen Sanitair enigszins gedateerd maar werkt goed en goede warme douches. Helaas heeft deze hele grote camping slechts 2 chemisch toilet reiniging plaatsen waarvan er begin 2019 ook nog eens 1 van gesloten is wegens renovatie. De Paella van de kantine is voor €6 een echte aanrader.
een grote afgegraven verharde parkeer plek alleen voor campers ! caravans en camping gedrag niet toegestaan maar je tafeltje en stoel buiten zetten in het zonnetje is geen probleem. geen enkele voorziening dus je bent wel geheel op je zelf/eigen voorzieningen aangewezen. Op zich een prima plek, de meeste campers gaan achteraan staan maar wij stonden gewoon breeduit vooraan langs de weg/strand
Mooie goed verzorgde camping direct aan strand met alleen fietspad er tussen. Sanitair aan de zuidkant zwaar verouderd en moet nodig gerenoveerd worden, sanitair aan de noordkant is nieuw of vernieuwd en is prima ? Wandelen naar Cambrils is 3 km langs het strand en met de hond perfect om (deels) te doen 🐾
Een zo zo camping, sanitair erg verouderd maar gelukkig wel redelijk schoon. Plaatsje is 15 min wandelen en ziet er rijk uit, goed verzorgde huizen, de camping zou zich daar asn mogen spiegelen !
Prachtig plekje in het Saone dal direct aan de rivier ! De toilet voorzieningen zijn simpel maar voldoen en in de zomer is het er oer gezellig met boot passanten van diverse nationaliteiten met wie het leuk is reis ervaringen te delen onder het genot van een lekker glaasje wijn in de tuin van het restaurantje. Zeker een aanrader voor een bezoekje als je in de omgeving bent !
Prima camping tegen actie tarief goed waar voor je geld ! vriendelijke service en alles netjes onderhouden. Hier geweest 2de helft Oktober en sanitair was goed verwarmd. Riquewihr is een prachtig ( maar wel erg toeristisch) stadje zeker een bezoekje waard !
Pracht plek, geen water of stroom faciliteiten, maar wel restaurants met schoon toilet. Zorg wel voor een warm vest of jas, want het kan hier zelfs in de zomer goed koud zijn !
Er zijn inderdaad 3 aangewezen camperplaatsen waar andere voertuigen NIET mogen parkeren . Verder zijn er nog vele andere plaatsen waar andere voertuigen maar OOK campers mogen staan maar Max 48 uur !!!. Tegen 18.00 uur zijn de meeste andere plaatsen weer vrij ! De toiletten laten te wensen over maar het kost dan ook niets om hier te staan. Plekje is heel mooi met grasveldje voor de deur !
Uitstekende serviceplaats, schuin tegenover een Renault garage.
Prima gemeente camping, ruime plaatsen, degelijk sanitair, wel eigen toiletpapier meenemen ! Euro 15 p/n camper met 2 pers. Hond gratis 🐾
Prima plek net buiten centrum, ongeveer 20 min lopen. Water en elektra geen probleem, ook afrekenen ( alleen met credit card dus GEEN cash) aan de zuil werkt prima . Betaalden voor daggebruik tot max 5 uren euro 7.