@Jillyfrits
Juni 2026
Leuke camping voor mensen vanaf 16 jaar. Er zijn 7 campeerplaatsen met elektrische aansluiting en dichtbij watertap punten. Ook heeft iedereen een eigen privé sanitair . Elke morgen verse broodjes behalve op woensdag. Nu zijn er in de bar kleine snacks, ijs en enkele levensmiddelen te koop. Op 50 meter afstand is een kleine kruidenier met lokale producten. zeer aardige en behulpzame eigenaren die je overal mee helpen. Aanrader
Februari 2026
2 foto's toegevoegd · 8 maanden geleden

Onverzorgd?erg smerig en koud in de winter. Niet goed voor je gezondheid
Januari 2026
2 foto's toegevoegd · 9 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Stonden met oud en nieuw op de camperplaats. Alleen invaliden toilet geopend waar ook de douche is. Was smerig, de wc bril was stuk en paste niet op het toilet. Ook de wc pot zat vol met poep spetters. Heb dit gemeld. Zeker geen 16,50 euro waard. Hier wordt je ziek. Wij zijn vertrokken .
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Camping nog lang niet klaar. Binnenzwembad,restaurant,gym,winkel,nniets is klaar.. Camping draait op noodstroom.. Getserveerde plaats was nog niet klaar. geen informatie hierover gekregen. Kregen kleine plaats terwijl er veel vrije plaatsen waren. Man aan de receptie niet aardig. Take it or leave it was antwoord of geld terug. jammer. Let op, achterzijde camping ligt dicht tegen weg. Veel lawaai. Als alles klaar is wel erg mooi.