@JimAngela
- 1990
'Wat een geweldige plaats. Moncho en Edith zijn geweldige mensen proberen echt alles te doen voor je. was ook van plan 2 nachten werden 3 weken. Ook de koffie tent van Annabella super plek maakt alles vers niks voorbereiden moijito's gewoon alles vers. En de sangria ook elke dag vers niet te vergeten de geweldigepizza's en tapa's. Ensalade de piño is mijn favoriet. en ook in het hoogseizoen gewoon 15 euro per nacht. Kom over een paar maanden weer
Een hele mooie plek maar het is wel toe aan een grote beurt. Dit komt ook heel erg door de cp zelf. Ik sta hier nu 1 dag en zie dingen ja er moet wel wat gebeuren hier maar laat je honden niet uit op een kinder speelveld of ruim het op (heb ook honden ). voor 15 euro gratis water, stroom en lozen mag je niet klagen oke de wc is biet exht optimaal maar heb veel slechter gezien. En het is een hele mooie omgeving zwemmen, wandelen, fietsen.
Heel mooi plek naast zwembad alleen tot 11 uur sta je in de schaduw daarna in de fele zon bloedwarm als je geen airco hebt. Voor de rest super plek stroom was gratis water ook legen grijs en zwart water net voor het zwembad staan de afvalbakken en bij sprotcwntrum kun je heerlijk wat eten voor maximaal 10 euro pp of minder natuurlijk. De winkels zijn er genoeg op 10 minuten loop afatand. Dit dorp doet aan Stierenloop dus let op waneer je komt.
Kleine rustige camping wel wat prijzig maar is ook hoog seizoen. Ik moest voor 2 nachten 56,80 betalen inclusief stroom. We hebben 2 nachten bij geboekt want wat is het lekker hier. In het riviertje 2 minuten lopen kun je zwemmen(badderen). Het dorp is 5 minuten lopen langs de rivier dus je hoefd niet langs de drukke weg en het saniteir is geweldig modern. Dit is een aanrader.
wij zijn hier om 1 weekje rust te houden. wat een geweldige camping super netjes super vriendelijk ze spreken hier Frans, Nederlands, Engels en Duits. in het hog seizoen hebben ze brood service je kan hier pizza en patat krijgen super lwkker en vera gemaakt. allea is gratis behalve wassen. de prijs is van buiten seizoen dit is duurde in het seizoen maar is het echt waard. Richard en Cristhel zijn super vriendelijk en behulpzaam.
uitstekende locatie je mag maximaal 72 uur staan. wij blijven gewoon 1 nachtje. alles werkt prima is echt een rustig plek met een speeltuintje voor de deur heerlijk wandelen in het dorp omgeving is ook heel mooi. bakkertje is geweldig de mensen hier super behulpzaam en vriendelijk. wil je dit behouden stop dan wat in de donatie pot. Het is op andere plaatsen betaald water en stroom dua daar ben je het ook kwijt. Wel zo netjes
het is een leuke kleine camping heel rustig mooi meer om te vissen. alles aanwezig met acsi 15,50 per nacht met camper 2 personen. gratis stroom 16A gratis lozen water en wc ook vullen water gratis alleen wassen is 5 euro. Als je het een nadeel v8nd alles is gemengd douche en wc. is wel een invalide wc en douche. Maar als je dat geen probleem vind prima camping.