@Jimfromludlow
Lid van Campercontact sinds 2019
Mooie locatie als je een hond hebt, want er is een groot natuurpark net voorbij de lage brug. Ik heb een bestelwagen van 7,5 m, probeer het niet met iets groters.
Geweldige tussenstop en leuk om te zien dat de stad het waarderen dat MH's binnenkomen. Supermarktchippie voedt alles wat je nodig hebt. 8 andere busjes
Een parkeerplaats aan de kant van het meer met uitzicht op de dam. Twee eetwinkels op enkele minuten lopen en een apotheek. Brandstof ook. Geweldige hond loopt naar Builnatobrach en Ord Place, twee delen van het dorp.
Zou een stuk hoger zijn omdat de locatie mooi is, maar het gebrek aan diensten brengt het naar beneden. Mooi en veilig, mooi dorp en geweldige hond wandelingen in de stad en rond, 24 uur Esso-brandstof, kleine supermarkt. Door token bediende voorzieningen, maar niemand wist waar we een teken konden krijgen. Servicepunt was aan het einde van de parkeerplaats en behoorlijk moeilijk om dicht genoeg te gebruiken. Benadering vanuit het zuiden is het beste.
Uitstekende site en rustig toen we verbleven. Laundrette lokaal en winkels op enkele minuten afstand. Water twee euromunt.