@Jimmi38
We hebben twee jaar geleden genoten van ons verblijf. Deze keer vinden we het echter pure oplichting en veel te duur; de sanitaire voorzieningen laten veel te wensen over en het strand aan de overkant is smerig.
We hebben hier twee rustige nachten doorgebracht; je hoeft alleen maar de weg over te steken om bij het prachtige strand te komen. Je kunt er een werkelijk adembenemende zonsondergang zien. Er zijn geen faciliteiten of voorzieningen, maar begin mei is het gratis.
Je staat op een betonnen plaat en wordt nogal onbeleefd naar je kampeerplek gebracht, zo dichtbij dat je praktisch in het bed van je buurman kunt kijken. Begin mei kostte het €33, plus €5 extra voor een grotere camper (de onze was 7,50 m). Douchen kostte €1 extra. Een vreselijke plek.
We verblijven hier drie nachten en hebben een gratis plek gekozen, niet onder de bomen. Er is elektriciteit, aparte toiletten voor mannen en vrouwen, en een douchegebouw met vier douches en een wastafel. We hebben het restaurant nog niet geprobeerd. Het lange, brede strand ligt op 5 minuten lopen van de camping, door het terrein. Water en afvalverwerking zijn ook aanwezig. Het is ongeveer 20 minuten fietsen naar Orosei.
Wat een verblijf van één dag had moeten zijn, werd er drie, en we moesten alleen verder omdat onze benzine op was. Er is een toilet en een gezellige douche. De familie die de plek runt is erg vriendelijk en ze organiseerden zelfs een Sardijnse avond. Alles was heerlijk. Je kunt direct op het strand parkeren als er plek is, en het strand zelf bestaat uit grote, dikke stenen. Daardoor is het een beetje lastig om het water in te gaan.
Het is eigenlijk een prachtige plek, maar het strand is momenteel volledig bedekt met zeewier, wel 2 tot 3 meter hoog. Ze doen hun best om het te verwijderen, maar dat zal weken duren. Je kunt niet eens het water in. Echt jammer...
De douches en toiletten zijn brandschoon en de hele camping is goed onderhouden en schoon. Het strand ligt op 5 minuten lopen en het zand is grof. Verder is er niet veel te doen, maar ik zou deze camping absoluut aanraden.