@JimmySchep
Prima camping op mooie locatie. Wij zijn 1 nacht geweest: hadden de omgeving graag meer verkend. Prachtig dorpje met meerdere restaurants, bakker, etc. Er zit een natuur zwembad bij de camping: niet helemaal onze smaak. Er zaten veel steekvliegen, maar wel lekker even te zwemmen.
Mooie, nette camping met ruime plekken op een prachtige locatie. Gratis toegang tot het strandbad van de camping. Ook is er een restaurantje dichtbij, verder niet heel levendig. Wij waren er 1 nacht, helemaal prima! Ook vriendelijke ontvangst.
Hele nette camperplek! Wij waren er rond de middag en konden alles nog kiezen. Met je ticket kun je scannen voor water, electriciteit enz. Heel handig. Cash geld is noodzakelijk met briefjes van 20, 10 en 5. Op loopafstand van het erg leuke stadje. Ook toiletten zijn op loopafstand, alhoewel wel stukje buiten het terrein. Alles wordt perfect aangegeven door de eigenaar. Wel veel lawaai van de drukke weg naast de camperplek. Verder prima!
Nette camperplek op prachtige locatie. Op loopafstand van het meer. We stonden eerst een nacht op de panorama plek, maar deze was dichter bij de faciliteiten en het meer.
Prachtige plek direct aan zee, waar je ook kunt zwemmen en douchen. Erg mooie, schone sanitair op wel een flinke loopafstand. Met fiets ben je er zo, als ook in portoroz en piran. Wij zijn nog een nachtje langer gebleven. Zeker de moeite waard!