@Jinx
Lid van Campercontact sinds 2020
PARK HIER NIET! We houden van deze plek die hier vaak geparkeerd staat. Maar. Iemand probeerde in te breken in onze camper, het alarm ging af en ze renden, ze kwamen niet binnen en geen schade aangericht. We waren weg, maar de camperaar in de buurt vertelde ons wat er was gebeurd! Zo triest voor San Sebasti n een geweldige parkeerplaats verloren.
Voor een parkeerplaats zonder faciliteiten is het goed, schoon en rustig, wat lawaai van de haven maar niet opdringerig. Zeer nuttige toeristische informatie op een steenworp afstand en de oude stad is interessant we vonden zeer leuke restaurants in het stadsplein 👍.
Hier verbleven 's nachts geweldige plek schoon erg mooi en zo stil. Geen andere faciliteiten dan de prullenbak voor afval en een toilet 🚾 we hebben geen toilet gebruikt dat we alleen aan boord gebruiken. Prachtig uitzicht op het meer en op het platteland. De uitkijktoren is geweldig voor een panoramisch uitzicht.
Er zijn GEEN gemarkeerde plaatsen. Het is gewoon een parkeerplaats naast het stadhuis, het is misschien OK, maar er zijn geen faciliteiten. Moet 's nachts stil zijn? Verbleef hier niet verbleven op een andere plaats in Schrems.
Sitecode: 19313
We zijn 10 m en geen problemen om op de plaats te komen die we hadden over het hoofd gezien de zee en was ruim in de breedte (sommige waren kleiner). Het uitzicht is fantastisch, we kunnen direct de zee in gaan. Minpunten: GEEN grijs afval helemaal, en vers water was uit een gootsteen niet gemakkelijk, wat lawaai van de weg. Chem toilet goed. Toiletten schoon douche zag er OK (we gebruiken aan boord douches). Geen kaartbetalingen (dit is 2018!) Personeel was erg vriendelijk.
Mooie plek met uitzicht op de zee. Geen faciliteiten behalve een prullenbak, maar het uitzicht maakt het de moeite waard. Locals komen en gaan met behulp van de parkeerplaats en picknickplaats 's nachts rustig. Zou het een tien, maar geen faciliteiten, geven.
Geweldige plek, verbleven 4 nachten met bezoeken aan de plaatselijke dorpen (ga naar Goudriaan, mooi!). Faciliteiten zijn zo schoon, dat ik zelfs gebruik maakte van de douches (normaal niet vanwege het risico op legionella - vriend bijna dood !!), maar hier fantastisch schoon. WIFI Zeer snel. Zeer goede gastheer, vriendelijk. Zorgde voor keggen om onder de wielen te leggen, om wegzakken te voorkomen, zelfs op deze harde ondergrond. Verse broodjes. We zullen zeker terugkomen!
In de zomer (juli) een lege parkeerplaats dus vrij om te parkeren waar je maar wilt, de politie patrouilleert dus voelde me heel veilig. Het is een beetje een wandeling naar de stad, maar zeer aangenaam. De faciliteiten grijs / wc / water op de bodem van CPark onder de brug (je moet er een connector op duwen, geen schroefdraad op de kraan). De stad is fantastisch zeker een bezoek waard en we zullen opnieuw bezoeken.