@Jip2009
- 2024
We wilden in eerste instantie 2 nachten op deze camping verblijven maar het beviel zo goed, we hebben er nog een nacht aan vast geplakt. Een ontzettend vriendelijke en humoristische gastvrouw. Zelf een plek uitgezocht in de schaduw. Leclerc is op 800 mtr lopen en de omgeving is prachtig. Sanitair erg netjes en op de camping is friet en pizza. Veel schaduwrijke plekken en een lekker beekje achter de camping.
Prima camping direct aan het meer. Wij vonden het een heerlijke plek en het was zelfs erg rustig, ondanks dat er best veel mensen staan. Scheelt natuurlijk dat het nog geen schoolvakantie is, weinig tot geen kinderen. Je kunt heel mooi wandelen en fietsen als je van de camping gaat. Centraal gelegen. Ook het sanitair is prima.
Helaas hebben we hier maar 1 nacht gestaan. Want het weer werd niet geweldig de dagen die kwamen en zuidelijker wel. Maar wat een rust, ruime plekken en super mooie sanitair. Alles zo ontzettend netjes. En je wordt met open armen ontvangen door de eigenaar en zijn vrouw. Wat een lieve mensen die niets liever willen dan het je naar de zin maken!! Wij komen zeker terug en dan voor langere periode. Prachtige omgeving ook!!
Wat een prachtige cp! Super netjes en goed onderhouden. Wij kwamen om 22.00u aan en de automaat geeft veel talen aan en was makkelijk in gebruik. je krijgt een code die je weer gebruikt bij het uitrijden. Het was mega stil en rustig, toen we aankwamen stond er 1 camper. Zeer de moeite waard. Ook het dorpje is zeer de moeite waard om te bezichtigen!! Alle dank aan de gemeente voor zo’n mooie plek!
Ontvangen door de vrolijke en spontane eigenaar Chris!! Je voelt je gelijk welkom. Het was Pinksteren en we konden last minute nog een plekje krijgen. Lekker rustig en weinig kinderen. Zeker geen hekel aan kinderen hoor, maar houden van rust. Zondag ochtend werden we getrakteerd op koffie met gebak samen met andere kampeerders. Savonds lekker gegeten bij het Fletcher hotel aan de overkant. We komen graag een keer terug.
Erg nette camping en zeer vriendelijke ontvangst. Prachtig groot meer waar je kunt vissen. Sanitair prima en netjes. Nadeel was dat je maar met 1 hand je haar kan wassen, met de andere hand moet je het trekkoord vast houden. Maar absoluut geen drama…heeft ook wel weer iets grappigs. Absoluut een aanrader!
Prachtige camping met een zeer vriendelijke ontvangst. We bleven 1 nachtje maar willen op de terugreis misschien wat langer staan. Een oase van rust. Plek mochten we zelf uitzoeken aan het meer. Waren met 2 personen en een hond + elektriciteit €23,00 kwijt. Absolute aanrader 👍🏼
Een prachtige camping die zijn 5* zeker waard is!! Wij zijn erg vriendelijk ontvangen door Ronald 👍🏼 En hadden een hele mooie camperplek. We waren met 3 campers en stonden heerlijk naast elkaar. Helaas was er veel regen, maar door een heerlijk zitje op het terrein konden we heerlijk droog zitten. Het sanitair was ook erg netjes en volledig. Wij komen zeker weer eens terug als we er even uit willen en niet te ver van huis willen gaan ;)
Wat een heerlijke camperplek. Wanneer je van rust houdt, is dit dé plek!! Ontzettend vriendelijk welkom geheten. Erg nette toiletten en een prachtig zitje voor wanneer je overdekt wilt zitten. Ook de omgeving is zeer de moeite waard. Wij werden getrakteerd op een prachtige zonsondergang en het gezang van de kieviten.

Doordat een andere plek vol stond, hiernaartoe doorverwezen. Uiteindelijk erg blij mee, want wat een leuke plek. Tussen de fruitbomen die vol in de bloesem stonden. Daarnaast was de eigenaresse ontzettend vriendelijk. We hebben hier 2 nachten gestaan en hopen zeker nog eens terug te komen. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Ook erg goeie wifi. En wat helemaal mooi was… waren de bollenvelden in de buurt.
Wat een prachtige plek om te staan met de camper. 2 nachten verbleven en alles is goed geregeld. Zeer schoon en netjes. Ook erg vriendelijke eigenaar. Jammer dat dit het laatste jaar is, wilden graag terug komen. Dan dit jaar nog maar een keer terug, de omgeving biedt zoveel. En de hond Pepper was ook zo geweldig! Die wist ons wel te vinden, onze hond speelde graag met haar.
Eigenlijk verdiend deze cp 6 sterren, want alles is geweldig. Aan niets ontbreekt het hier!! Vriendelijke eigenaren…. een mega mooi sanitair gebouw, zo luxe heb je het thuis soms niet eens!! Een mooi groot veld met prachtig uitzicht over de Groningse landerijen en ruime plekken. Ook is er Wifi aanwezig! En een hele mooie aanvulling is het winkeltje met prachtige schapenvellen en andere leuke snuisterijen. Een absolute aanrader!!
Een zeer nette cp met veel voorzieningen. Die ook nog eens zeer netjes en ruim zijn. Je geniet van een prachtig uitzicht. En ‘smorgens is er een mogelijkheid om verse broodjes te bestellen. Zeker een aanrader waar je geen spijt van krijgt. Eigenaren erg vriendelijk en toegankelijk!! Ook erg leuk zijn de Alpaca’s die in de wei staan.
Erg vriendelijke ontvangst. Kom op tijd, ‘s middags is er vaak geen plek meer in het hoogseizoen. mooie ruime cp. Boulangerie op het terrein van 8.00 tot 9.00 en van 16.30 tot 17.30 Verder alle faciliteiten aanwezig. De douches kunnen wel wat schoner… er hangt een urine lucht. Maar ik zou zeker terug komen.
een prima camping met zeer ruime plekken die je zelf mag uitzoeken. eigenaar erg vriendelijk en ook de jongens in de friterie waren erg vriendelijk. alles is aanwezig maar sanitair zeer eenvoudig. wel schoon en dat is het belangrijkste. hebben er lekker gegeten, hamburger met frites en kipnuggets. wel prijzig! en daarom maar 4 sterren… puur omdat de prijs kwaliteit verhouding toch te duur is.
Erg vriendelijke eigenaren!! je voelt je direct welkom!! er was nog 1 cp beschikbaar. alles was aanwezig. incl broodjes in de ochtend die je de dag ervoor kunt bestellen. helaas waren de broodjes van een dag eerder want ze waren erg droog. wilden eerst nog een nacht blijven maar na een middag en avond in het geschreeuw van kinderen vonden we 1 nacht meer dan voldoende. prima voor 1 nachtje
Erg slecht te vinden. coördinaten kloppen niet. Als je belt krijg je het Franse antwoordapparaat. bij aankomst bordje gesloten op het hek terwijl op de site geopend staat. erg jammer
Sitecode: 20940
Geweldige cp!! netjes en erg rustig. ‘s avonds wel wat jeugd dat thuiskomt, maar die fietsten netjes langs. een schitterend uitzicht op het kasteel. verder geen voorzieningen, maar wij zijn zelfvoorzienend dus geen probleem. ideaal voor een overnachting. je kunt er een prachtig rondje lopen met de hond