@Jo-Pe
Sitecode: 196187
Wat hebben we genoten.!!! Zeer vriendelijke ontvangst door Roos en Vincent! We kregen duidelijke uitleg over ons verblijf en niet te vergeten hun fascinerende bedrijf, hun eigen producten die ze ook verkopen in hun gezellige winkeltje. We stonden heerlijk vooraan bij het looppad van de koeien en met n prachtig uitzicht over de weien. Lekker dichtbij de stad Alkmaar en er zijn veel fietsroutes in de omgeving. Kortom een echte aanrader.!!!!!!!

Wij vonden alles toch wat tegenvallen. Adres? Niemand aanwezig. Contact via telefoon. Werd niks verteld over kosten of waar we konden betalen. Alleen water en stroom, verder niks. In de avond moesten we via n code het terrein opkomen die we nergens konden vinden. Grote poort afgesloten. s Morgens veel geluidsoverlast van aanliggend bedrijf. Niemand verder gezien. Makkelijk verdiend. Toch maar €20 betaald en in n niet afgesloten koelkast gelegd.

Mooie camping. Keurig verzorgd. Zelden zo'n mooie hartstikke sjieke sanitaire voorzieningen gehad. Dikke 10! Plaatsen en ligging prima. Jammer dat er zoveel gereden werd op de weg die erg stoffig was. Dit hebben wij als storend ervaren op de plek waar wij stonden (iets te veel Nederlanders, ons kent ons )

wat n verwennerij dat zoiets allemaal gratis is !

extra heen gereden. hangt er een bord tot onze grote verbazing. gewoon gesloten 26 juni ?..?.?
Een geweldige plek om te parkeren . Overal dichtbij. Zowel te voet of fiets alles bereikbaar. Openbaar vervoer dichtbij. Wij zijn wel blijven overnachten en hadden veel last van geluid. Ook veel last van de vliegtuigen. Echt veilig voelden wij ons er niet.

Prima en rustige locatie. Sanitair wat verouderd maar verder in orde ( lekker warm water) Met de trein naar Lissabon in n half uurtje. We betaalden €18,50 met stroom.
Prima camping aan t meer. Acsi card werd wel geaccepteerd. Dit is afhankelijk van bepaalde data. Sanitaire voorzieningen etc. prima in orde. Vooral de staanplaatsen aan t water zijn lekker ruim.
Wij vonden t echt niet voor hehaling vatbaar. Slechte weg ernaartoe, moeilijk te vinden en zeer smal. Bij aankomst was er niemand aanwezig. Beetje vreemd kwam t allemaal over. Hebben ons toch n plekje gezocht. De toiletruimte was vies en onderkomen. S morgens om 6.00u werden we wakker van werkzaamheden naast onze camper. Vreselijk lawaai! Om 8.00u werden we begroet door n dame die t geld in ontvangst kwam nemen. Geen prettige ervaring dus!
Helemaal toppie. Keurig verzorgd. Echte aanrader! Niet te massaal. Aan t strand. Wij betaalden €20 met acsi kaart. Alles inbegrepen. En dat voor zo n camping.! Staat helaas nog niet gemeld bij CamperContact dat ze hier gebruik van maken.

Heerlijke plek. Prachtige omgeving. Eigenaren doen hun uiterste best om je het naar de zin te maken. Heel behulpzaam. Complimenten!!! Gemoedelijke sfeer. Lekker zwembad. En vooral s avonds met de prachtige verlichting "een plaatje". Ligt wel wat ver van alles af, maar met de e-bike ging t prima. Zeer zeker de moeite waard. Echte aanrader Tip :(Volg niet de route van campercontact, het laatste stukje is dan moeilijk te rijden)
Alles keurig verzorgd. Fijne plekken. Leuk barretje. Klein zwembad voor afkoeling.

Geen toegang meer. Was afgesloten

Top cp. Wij stonden helemaal vooraan. Heerlijk aan de rivier. Prachtig uitzicht. Alles aanwezig. We konden ons zelfs douchen weliswaar met koud water, maar was goed te doen. Gelukkig hadden we prachtig weer. Weg erheen is inderdaad wat smal. Cannobio is n mooi plaatsje. Prachtige boulevard met terrassen en authentieke gebouwen. Op zondag grote markt. Mooie ligweide aan meer. Echte aanrader.
Wat rommelige camping. Oud sanitair. Toegang zeer smal. Straalt wel gezelligheid uit. Lekker dicht bij het centrum.

Geweldige plek. Dicht bij Bamberg. Je kunt t ook fietsen zonder ondersteuning. Ongeveer 13 km. Bamberg heel bijzonder! Heerlijk gegeten voor n prikkie en echt gezellig. Echte aanrader.
Wij vonden t niet meer dan n parkeerplek. Weinig ruimte er omheen. Je kon amper naast je camper zitten. Geen gezellige plek om hier staan. Helaas was er in de buurt ook geen andere cp beschikbaar waar nog plek vrij was. Het is toch wel veel gevraagd voor zo'n plekje.
Alles bij elkaar viel het ons tegen. We moesten €5 betalen inclusief stroom. Nieuw tarief Mochten nog geen gebruik maken van douche of wc.(corona) Er is geen mogelijkheid tot: -afvalwater lozen. -cassettetoilet lozen. -watertank vullen -Geen afvalbakken. Kortom weinig te bieden. Heel jammer
Hele fijne plek om te staan. Je kunt van hieruit fietstochten maken. En er kunnen wel t dubbele aantal campers staan. Er zijn 12 electrazuilen. Mooiste stukje van t dorp. We hadden ook nog zonnige dagen. Dus..... We hebben er genoten, ondanks t klokkengeluid.

Wij waren er met zonnig weer. Wat een prachtige plek midden tussen de mooie fietsroutes. Waar vind je nog zoiets.
Echte parkeerplaats. Netjes naast elkaar. Lekker dicht bij Straatsburg.
Geweldige locatie. Mooi uitzicht. Lekker rustig. We hebben genoten. Dit is echt een aanrader om een paar dagen te staan. (helaas hadden we last van vliegen) alles keurig verzorgd.
prima plek Volterra te bezichtigen. en eventueel te overnachten.
Keurig verzorgd echte luxe tref je aan. Met de fiets naar Lucca. Soms wat stoffige plaatsen.
Wat een prachtige omgeving. heerlijke rustige camping. We hadden geluk want we hadden een zee van ruimte. Dit jaar minder druk overal. Met onze fietsen konden we helaas niet overal komen, maar er zijn goede busverbindingen.
keurig verzorgd. nette wc. mooi plekje in dit plaatsje.
mooie plek. keurig verzorgd. met toiletten. klein plaatsje dat er gezellig bijligt.
prima plekje. keurig verzorgd. toiletten aanwezig. leuk dorpje.
mooie plek. ziet er verzorgd uit. zelfs toilet aanwezig dat er goed uitzag.