@Jo1972
- 2025
- Integraal
- Bezit + verhuur
Sitecode: 194960
hebben hier gestaan op door reis. een zeer rustige plek om te staan ook veilig hebben regelmatig politie zien rijden rond het winkel centrum vanaf 8 uur kun je broodjes halen bij de supermarkt en is het winkel centrum open en tussen 9- 10 gaan de winkels open maar op nog geen 100 meter afstand zit ook een benzine pomp die dag en nacht open is en vlak langs de snel weg maar die hoor je niet kortom een mooie plek om te overnachten
wat een mooie super camperplaats wij hebben hier gestaan van 16 op 17 augustus 2025 de eigenaar jp is zeer gast vrij en behulpzaam. hij probeerd zelfs het zijn gasten naar hun zin te maken op deze mooie plek . met broodjes service tot 21 uur kun je bestellen en staat het s morgens klaar kortom wij komen hier zeker terug nogmaals jp bedankt
Wat een mooie en nette camperplaats We hebben hier een nacht gestaan super snel inchecken. wc en dc worden vaak gecontroleerd eigenaar was zelf op vakantie maar heeft de zorg van de camperplaats super geregeld er is wel 3 keer per dag dat er iemand de boel controlleerd deze plek is vanaf juni 2025 operationeel en toen wij er waren ook geheel vol zijn geboekt. zelfs 3 campers konden rechts om keer wegens geen plek