@JoIsa

Ja
2017

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Is een groot parkeerterrein in een haven, met eenvoudige faciliteiten. In de weg er naar toe zitten gevaarlijke putten. Je staat wel op een zeer goed bewaakt terrein en vlak bij het centrum van Sevilla dat van hieruit zowel te voet als per fiets zeer goed te bereiken is.

Sitecode: 19539

zeer goede CP om Carthagena te bezoeken. Bakker komt om 9:30 u langs. zeer vriendelijke beheerders. prijs is afhankelijk van de lengte van de camper en het gebruik van elektriciteit. wij betaalden 12 euro voor een camper van 7,5 m, zonder elektriciteit.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Heerlijke en rustige camperplaats. zeer mooi wandelgebied in de buurt

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

zeer goede camping. Valentia is te bereiken per fiets van hieruit.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Zeer rustige plaats. De loospunten hebben we wel niet gevonden. Zeer fijn gebied om te fietsen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Goede camping en vriendelijk personeel. Je zit wel in het verlengde van de landingsbaan van de luchthaven en op sommige dagen zijn de landende vliegtuigen zeer storend. ‘s Nachts is er geen luchtverkeer.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Een heerlijke plek om te staan als je zelfvoorzienend bent. Zeer rustig, vlak bij het strand, een fijn fietsgebied. De zandweg zit wel vol gaten.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

weliswaar een prijzige camping, maar je krijgt waar voor je geld. het personeel is ook erg professioneel.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

's morgens gebeld en plaats gekregen. alles is aanwezig. wasmachine en droogkast werkten zoals het hoort. (4,5 en 4 euro). Granada is makkelijk te bereiken per fiets.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

prachtige plaats om Troyes te bezoeken. Dit is per fiets goed bereikbaar. Ruime plaatsen met duidelijke afscheiding. Prijs is voor 25 uur.

Toplocatie. Al de faciliteiten die een zelfvoorzienende camper nodig heeft, zijn er. De ontvangst door Kris en Tonny is meer dan hartelijk.

Sitecode: 12046

Honden zijn niet toegestaan, ook geen kleine hond. Dit werd op een onvriendelijke wijze duidelijk gemaakt

Prachtig eiland! Zeker een bezoek waard! Cp ligt op een uitstekende locatie. Wel heel erg krappe plaatsen, veel hinder van kinderanimatie en daardoor niet erg rustig maar wel schaduw als je geluk hebt.