@JoRo
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Heel druk, zelfs nog wachtende camperaars voor ons. Terwijl we er gisteren al vóór de middag aankwamen. De plekken leken mij erg schuin. Als je van rust houdt, moet je hier niet zijn. Wel een heel mooi gebied. Er staat een bord met veel alternatieve camper plaatsen.
2020
7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Hele leuke, rustige camperplaats, gelegen aan een klein meertje. Redelijk vlakke plekken. Brood te koop bij het postkantoor als depot de pain, tegenover de kerk op 100 meter. Naast de kerk is een toilet/douche gebouw gemoderniseerd. Goede fiets en wandelmogelijkheden.
Prima plek. Wandel mogelijkheden. Mairie niet veel open, dus jetons moeilijk verkrijgbaar.
Mooie rustige plek. Veel wandelmogelijkheden ! Fietsen is ook goed te doen. Visvergunning kost 4euro pp per dag. Het restaurant is tijdelijk gesloten ivm verandering van eigenaar. Drassig bij regen klopt, maar je kan ook op de parkeerplaats vooraan staan, dan heb je nergens last van.
Niet de mooiste plek om te staan, maar wel super om dit leuke plaatsje te bezoeken! Vlak langs de doorgaande weg. Flot Bleu is gratis voor alle functies, ook stroom, met een drukknop voor 10 minuten. Carrefour en Aldi om de hoek.
Is een gemeente camping, waar je ook met de camper kan staan. Tarief 2 eu per persoon, 3 eu voor de camper en 1 eu voor stroom. Ziet er wel grappig uit. Bakker op 300 meter in het dorp.