@JoStoops
- 1980
- Dethleffs Trend 7057DBM
- 2023
Juni 2026
Grasveld, plaats vrij uit te zoeken, deels met schaduw. Dame komt 's avonds geld ophalen. Wel duidelijk hoorbaar verkeerslawaai. Geen winkel of bakker in de omgeving dus vooraf boodschappen voorzien!
Plek mag uitgezocht worden, zijn voldoende groot, met en zonder schaduw. Sanitair is basic maar wel OK. Wifi werkte op onze plek niet. Wij betaalden in juni voor 2 nachten 44€ voor camper met 2 pers. Wandeling langs het meer is mooi, vooral de linkerkant (vertrekkend op de camping), rechts loop je lang naast de drukke weg.
camperplaats is opgedoekt en wordt nu ingenomen door laadpunten voor elektrische auto's. Servicepunt staat er nog maar bevindt zich in twijfelachtige toestand...
druk bezochte camperplaats, wel ruimte voldoende, betreft mix-parking met slagboom en betaalautomaat, werkt prima. Stad is een bezoek meer dan waard !
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Sitecode: 92013
mooi aangelegde omgeving, 2 pl op asfalt, heerlijk rustig gestaan, voor herhaling vatbaar
Parking aan de rand van de gemeente, faciliteiten aanwezig, mooi uitzicht, op wandelafstand van kerk, kasteel en supermarkt, prima plek.
Ruime plaats op zanderige ondergrond, momenteel droog dus OK, faciliteiten aanwezig, bakker en restaurant op wandelafstand, voor herhaling vatbaar.
Mix parking met gedeelte voor campers, veel gebruikte plaats dus snel vol, op wandelafstand van bakker en restaurants, OK voor een nacht.
Mix-parking aan de rand van de stad, info goed lezen op de parkeerautomaat, hier gestaan voor 1€, rustige plaats zonder voorzieningen, niet onze voorkeur maar OK voor een nacht.