@JoVh
- Fiat ducato
- 2019
- Buscamper
Twee dagen “gecamperd” tussen de olijfbomen. Prachtige ligging met zicht op de verre omgeving. Super gastvrij en vriendelijk topteam. Je mag gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten (inclusief het zwembad). Voorlopig is deze staanplaats enkel voor de zelfvoorzienende camper. Als kers op de taart genoten van een overheerlijke Toscaanse maaltijd (mét o.a. de olijfolie uit eigen productie). Kortom voor ons een 5 sterren verblijf !!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

8 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Deze mini camping krijgt van ons 5 verdiende sterren… 1 voor vriendelijkheid, 1 voor gastvrijheid, 1 voor netheid, 1 voor de sfeer en 1 voor de prachtige omgeving. GewoonTOP !!
2022
Perfecte camperplaats. Vriendelijk onthaal, prachtig uitzicht, proper sanitair, rustige ligging, lekker gegeten en zelfgemaakte bieren kunnen proeven,… alleen maar lof over deze geweldige camperplaats !!!
2021
Sitecode: 19502
Waren hier in september 2021. Vriendelijke ontvangst. Alle voorzieningen. Mooie omgeving om te wandelen. Ideaal voor 1 of 2 nachten. Mooie abdij.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Waren hier in september 2021. Gewoon perfect voor ons doel : San Marino bezoeken met overnachting.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Waren hier in september 2021. Mooi gelegen camping. Vlak bij het strand. Alle voorzieningen. Van hieruit streek verkend met e-bikes.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Waren hier in september 2021. Leuke locatie. Rustig. Alle voorzieningen. Prachtig zicht. Fijn restaurant. Ideaal om omgeving van hieruit te verkennen met e-bike.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Waren hier in september 2021. Vriendelijke eigenaars. Mooie locatie minden in natuurgebied. Alle voorzieningen. Top !