@Joan-Idskov
- 2018
Een rustige en vredige plek met veel groen gras en beschutting. Goede keukenfaciliteiten, badkamers en toiletten. Alles goed onderhouden en schoon. Vriendelijke eigenaren. De omgeving leent zich uitstekend voor een fietstocht of wandeling, inclusief een zwemsteiger aan het fjord.
Sitecode: 101984
De locatie is perfect gelegen ten opzichte van de stad - maar kost 220 kronen + betaling voor elektriciteit en een badkamer indien gewenst - dus het is een dure parkeerplaats. Er is geen toegang tot een clubhuis, wat andere havens wel bieden met de mogelijkheid tot keukenfaciliteiten.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Adverteer de plaats als het hele jaar door geopend van 00-24. Aangekomen op 3.11 om 13. De receptie was gesloten en op het bord stond dat de openingstijden zijn van 8-12. Geen telefoonnummer om te bellen, of mogelijkheid om het terrein op te rijden, omdat je een boomkaart en een sleutel nodig hebt om toegang te krijgen tot het servicegebouw. ØV tevergeefs gereden omdat de site NIET open is zoals geadverteerd.
De prijs voor een parkeerplaats is DKK 220. Daarnaast moet je betalen voor een douche, elektriciteit en de keukenfaciliteiten. Servicegebouw is relatief nieuw en met een goede netheid. De staanplaatsen zijn klein. De site is in de stad
De prijs is DKK 150 - voor één nacht. Kampeerverblijven zijn niet toegestaan - dwz geen tafel en stoelen buiten, of de luifel uitgerold
Saaie ruimte met zicht op vele stapels vis- en nettenbakken + afvalbak. We reden weer - ondanks het heerlijke zomerweer en het drukbezochte eetcafé vlakbij
De prijs is DKK 130. Zeer schaduwrijke stoelen
2021
Bedankt voor een geweldige ervaring. We hebben genoten van de rust en de landelijke omgeving. We zagen verschillende adelaars, hazen en een gekroond dier met zijn kalfje verschillende keren vanaf onze plaats. Leuk huisje met toilet en gesp vol vlooien.
Bij het inchecken verlieten ze de camping, want naast de accommodatiekosten vroegen ze ook om de aankoop van een campingpas voor 120 DKK - een pas die de camping als identiteitsbewijs moet gebruiken. Wij gasten halen geen voordeel uit de aankoop. Vereiste voor een campingpas werd in 2017 illegaal verklaard, maar de camping verklaarde dat de individuele camping zelf kan eisen dat gasten een campingpas hebben. We rijden ver langs deze 6-10 plaatsen die deze woekerheffing vereisen, waarvan we weten dat vele anderen dat ook doen.
Prachtige natuurruimte - alsof je in het bos leeft. Zeer schone faciliteiten en vriendelijk personeel. Mooi wandelpad naar de zee ca. 2 km