@Joan-Idskov
- 2018
Een rustige en vredige plek met veel groen gras en beschutting. Goede keukenfaciliteiten, badkamers en toiletten. Alles goed onderhouden en schoon. Vriendelijke eigenaren. De omgeving leent zich uitstekend voor een fietstocht of wandeling, inclusief een zwemsteiger aan het fjord.
Sitecode: 101984
De locatie is perfect gelegen ten opzichte van de stad - maar kost 220 kronen + betaling voor elektriciteit en een badkamer indien gewenst - dus het is een dure parkeerplaats. Er is geen toegang tot een clubhuis, wat andere havens wel bieden met de mogelijkheid tot keukenfaciliteiten.
Adverteer de plaats als het hele jaar door geopend van 00-24. Aangekomen op 3.11 om 13. De receptie was gesloten en op het bord stond dat de openingstijden zijn van 8-12. Geen telefoonnummer om te bellen, of mogelijkheid om het terrein op te rijden, omdat je een boomkaart en een sleutel nodig hebt om toegang te krijgen tot het servicegebouw. ØV tevergeefs gereden omdat de site NIET open is zoals geadverteerd.
De prijs voor een parkeerplaats is DKK 220. Daarnaast moet je betalen voor een douche, elektriciteit en de keukenfaciliteiten. Servicegebouw is relatief nieuw en met een goede netheid. De staanplaatsen zijn klein. De site is in de stad
De prijs is DKK 150 - voor één nacht. Kampeerverblijven zijn niet toegestaan - dwz geen tafel en stoelen buiten, of de luifel uitgerold
Saaie ruimte met zicht op vele stapels vis- en nettenbakken + afvalbak. We reden weer - ondanks het heerlijke zomerweer en het drukbezochte eetcafé vlakbij
De prijs is DKK 130. Zeer schaduwrijke stoelen
Bedankt voor een geweldige ervaring. We hebben genoten van de rust en de landelijke omgeving. We zagen verschillende adelaars, hazen en een gekroond dier met zijn kalfje verschillende keren vanaf onze plaats. Leuk huisje met toilet en gesp vol vlooien.
Bij het inchecken verlieten ze de camping, want naast de accommodatiekosten vroegen ze ook om de aankoop van een campingpas voor 120 DKK - een pas die de camping als identiteitsbewijs moet gebruiken. Wij gasten halen geen voordeel uit de aankoop. Vereiste voor een campingpas werd in 2017 illegaal verklaard, maar de camping verklaarde dat de individuele camping zelf kan eisen dat gasten een campingpas hebben. We rijden ver langs deze 6-10 plaatsen die deze woekerheffing vereisen, waarvan we weten dat vele anderen dat ook doen.
Prachtige natuurruimte - alsof je in het bos leeft. Zeer schone faciliteiten en vriendelijk personeel. Mooi wandelpad naar de zee ca. 2 km
Een rustige en vredige plek met een mooi uitzicht. Gebruik van de faciliteiten van het clubhuis, bad- en toiletruimte met code en elektra is incl. in de prijs. U kunt wandelen langs het water en in de cottage
De plaats was niet te achterhalen vanaf het opgegeven adres, dus reden we tevergeefs
En de bedste pladser met meer dan 32 pladser in Norge i 2020. Venlig betjening, rene og meget funktionelle servicefaciliteter, smukt, hyggeligt og velplejet omgivelser med bl.a blåpladser, hængekøjer og havestole langs med elven som der var masser laks ik. Fiskekort kan købes voor 150 kr. En super plads der får all ti stjerner
Er zijn INGEN kampeerplaatsen op een adres dat na een overzicht van oplyses beschikbaar is. Bli´ væk vejen man henvises til er meget uvejsom, smal og fedtet.
Kom kijken vanaf 28.6.20 uur vanaf een andere camping, waar u kunt kamperen met een campercontact en een paar uur geleden
Rustige en stille ruimte direct naast het fjord. Perfect weg van het verkeer naar de jachthaven / haven gelegen. OK toilet- en badfaciliteiten. Vraag 5 kr 3 minuten (kort genoeg). U kunt baden vanaf de zwembrug die handicapvriendelijk is. Leuke wandel- en fietsroutes langs het plein. Geen winkels op het eiland, behalve het café als het open is.
Pladser med masser læ (hvis det ønskes) en pladser med udsigt til fjorden (en slechts enkele). Faciliterne er af ældre dato men fungere. Tot slechte skal benyttes 3x2 kr. Der is begrænset med hvad der kan købes. Øen er helt fantastisk at opbreng fra både cykel og gåben. Een groot deel van het leven in DK (som bruges som erstatning). Sejlenturen over minder dan 3 minuten naar DKs korteste. God tur
Skøn lille havn lige ved færgen. Pæne og rene toilet / bad forhold. Skøn naturområde og badebro i nærheden. Het kan best worden weergegeven in een overzicht van de inhoud tot aan de verificatie. På den anden side from vejen ligger øl- og whisky brænderiet som også lejer hytter td 600 kr pr. Dag. En løsning hvis man gerne vil mødes med familie eller venner
Prachtige plek met mooi uitzicht en goede wandelroutes net buiten het plein. Vriendelijke, lieve en informatieve ontvangst + goede afhandeling van de richtlijnen van de Deense Gezondheids- en Medicijnen Autoriteit met betrekking tot Covid-19
Een erg stoffige plek, want de weg langs de camperplaatsen bestaat uit grind en zand dat omhoog kronkelt als auto's voorbijrijden. Daarnaast zijn er verschillende plaatsen voor campers die worden bezet door gewone auto's
Een fijne en rustige plek met prachtig uitzicht over het landschap. Mooi toilet dat we privé moesten gebruiken.
Een plek die zijn naam THE VIEW echt waarmaakt. Naast dat we overal ver konden zien, zagen we veel vogels (reigers, roofvogels, boom en zeesterren). De plaats geeft ook toegang tot een heel mooi toilet en een badwagen. De site is tegelijkertijd op een heel, heel weinig drukke weg, dus er zijn alleen de geluiden van de natuur om van te genieten :-)
Super mooie ruimte door rechte uil naar de kleine jachthaven en vissershaven. Goed natuurgebied met wandelroute. Vlakbij goed strand aan het einde van de weg
Goede locatie een facilitator. De prijs is echter verhoogd tot 150 DKK in 2020, naast betaling voor baden van DKK 10 per persoon. Persoon. Dus qua prijs direct aan de rand van wat we eenden en jachthavens geven
De plaats heeft alles. Toilet, bad en keukenfaciliteiten. Een prachtige omgeving met mooie landschappen en wandelroutes binnen handbereik.
Mooie en rustige plek. Ging langs het water / bos naar het kasteel van de achterpoot en ervoer men het grote gebied van rendieren en herten. Later ging het tegenovergestelde naar gezellig Faroe Sound om drinkwater te halen. Helaas is de ruimte in drinkwater die we kunnen drinken