@JoanKonings
Een fijne rustige plek, stond alleen. In deze natte periode ook prettig om een keertje verhard te staan. Er is een loosplek met zuil aan de straat, naast de inrit. Weet niet of die werkt, het display is donker. Een "collega" heeft de inhoud van de wc onder het rooster aan de schoon water kant gedumpt lijkt het.... jammer.:(

Tegenover het Penitentiair centrum, aan zijkant van een bedrijfspand. Alles werkte goed.
Beetje lastig helemaal recht te staan. Vanaf eind oktober tot april gratis. Op 15 februari ook wat souvenir winkeltjes en horeca open
Het is een servicepunt, lozen, ook wc gratis, Voor water en electriciteit €2. Overnachten volg de borden naar de P bij het Stade. Daar geen voorzieningen, wel rustig
Gesloten op 2 februari 2023, gaat open op 1 April, zie foto

Geen enkele aanwijzing dat hier campers mogen staan gevonden. Opgeheven wellicht?
Plaats is gesloten tot 21 maart 2023. Zie ook foto.

Sitecode: 2048
Een heel fijne en rustige plaats inderdaad. Mooie zonsopgang als je geluk hebt. Er zijn wandelroutes aangegeven het dorp uit, verder geen of weinig markeringen. Maar rustige weggetjes en mooie paden door bos en wijngaarden. Zelf zou ik niet de cassette in een openbaar toilet legen, beter onderweg bij een van de vele punten. En waar water geloosd moet worden zou.ik niet weten, toch niet in een regenput, of met emmer in toilet misschien.