@Jockel_56

Betrouwbare reviewer

Lid van Campercontact sinds 2020

Parkeren op een centrale locatie met grote boxen en alles goed onderhouden. Ook per uur te gebruiken voor 2 € / u, inclusief servicekosten.

Fijne, rustige parkeerplaats en een leuk stadje, met een geweldige speeltuin op het kasteeleiland. Het restaurant op de camping biedt lekker en goedkoop eten. Goed uitgangspunt voor een fietstocht over de Spree op de westoever naar Lübbenau. Helaas geen aangewezen fietspadennetwerk op de oostoever, er is nog potentieel. Het is jammer dat er hier geen servicekolom is.

Ruimte volledig bezet, maar servicekolom kan worden gebruikt. We zijn verhuisd naar het plein bij het Spreeweltenbad. Gratis en stiller.

We komen hier graag keer op keer terug vanwege de prachtige ligging. en lekker midden in de natuur staan, met alle voor- en nadelen van dien.

Het is een grote parkeerplaats voor auto's, bussen en stacaravans. Overdag voor auto's en stacaravans € 3, 's nachts voor stacaravans € 6, maar je kunt ook een 24-uurskaart halen voor € 9 bij de automaat aan de linkerkant. Achterin kunt u rustig staan onder hoge bomen, die in de zomer voor aangename schaduw zorgen. Helaas zijn er geen voorzieningen, zelfs geen vuilnisbakken. De privé parkeerplaats naast de deur biedt meer service voor minder geld, maar je staat er wel in de brandende zon. - dus niet onze favoriet bij 28 ° C. De ligging is ideaal voor fiets-, wandel- en koetsritten in de heide.

18/06/2020: Een gratis parkeerplaats aan de rand van de oude stad naast het kasteel. De CC-berging werd helaas gesloten. De Griek is echt geweldig, de oude stad is het bekijken waard. Dank aan de gemeenschap voor deze gastvrijheid. Accommodatie tot 9.00 uur gratis, evenals 3 uur parkeren met een parkeerschijf gedurende de dag.

Mooi verkaveld weidegebied met rondom hoge bomen. Je staat als op een camping. 2 km naar de kust (kiezelstrand). Leuke fietstocht langs de steile kust richting Heiligendamm. Bezienswaardig: het spookbos bij Nienhagen aan de steile kust.

Sitecode: 12091

14/06/2020: Eenvoudige ruimte niet verkaveld en behoorlijk vol, omdat sommige mensen ruimte in beslag nemen voor twee. 11 € inclusief verwijdering en toeristenbelasting is een echte civiele prijs voor plaatsen aan de kust. Het parkeerkaartje kan worden ingewisseld voor een echte spa-kaart in de info, die volgens de toeristische info ook wordt geaccepteerd in de andere badplaatsen. Met dank aan de gemeente Riebnitz-Damgarten voor de gastvrijheid.

13.06.2020: Helaas was de ruimte vol, maar het maakt een goede indruk. We zijn overgestapt naar de tegenoverliggende parkeergarage Park & Ride.

12 juni 2020: Geweldige locatie in het nationale park, geweldig startpunt voor fietstochten of wandelingen, terwijl de Womo schaduwrijk is onder bomen en niet opwarmt. Weidegebied, dat asfalt en satellietontvangst nodig heeft, klopt niet helemaal in een nationaal park, maar dat is er ook in Federow naast de deur.

10.6.2020 De eigenlijke parkeerplaats was volledig bezet, maar we konden op de parkeerplaats bij de haven staan en de vriendelijke havenmeester liet ons gebruik maken van de faciliteiten. De toiletten waren open, de douches wg. Corona op slot. Afvoer was ook mogelijk.

11.09.2019: Nabijgelegen parkeerplaats met grote parkeerplaatsen voor campers, zeer goed voor één nacht.

10.09.2019: Camping met alle voorzieningen en extra camperplaatsen achter de receptie en privé klein sanitair. Voor de prijs een zeer goede aanbieding. Aankomst zelfs laat in de avond nog steeds mogelijk.

08.09.2019: Alleen een openbare parkeerplaats, maar 's nachts erg rustig. Ontmoetingsplaats van de jeugd, maar alles bleef in het kader en stoorde niet. Zeer vriendelijke tuinman en schoon sanitair in het sportcomplex. Prijs / prestatie verhouding is goed. Met dank aan de gemeente Schijndel voor zo'n verblijf.

25 juni 2019: Ideale locatie voor een stadsbezoek aan Tallin, maar gewoon een parkeerplaats zonder service.

24. juni 2019: fantastische locatie aan drie kanten omringd door water, met een prachtige zonsondergang. Zeer vriendelijke ontvangst. Lekkere gerookte vis en brood. Sanitair eenvoudig, maar schoon en voldoende.

23. juni 2019: Zeer vriendelijke en behulpzame operators, we voelden ons hier zeer comfortabel.

22 juni 2019: Ideale parkeerplaats om de kruisenberg te bezoeken en een nacht door te brengen. 'S Avonds is het heel rustig en hadden we de berg kruisen bijna voor onszelf.

Grote ruimte met schaduw onder bomen en percelen in de zon. Sanitair was ok en schoon.

20. juni 2019: Zeer goed onderhouden camping, ruime plaatsen op grasstenen. Sanitair is erg schoon. Vriendelijk welkom.

19 juni 2019: mooie locatie. Chaotische en zeer smalle plaatsen onder bomen in de duinen, maar alleen 's avonds krijgen we nog steeds een parkeerplaats. Sanitair was goed en schoon. Wie deze grandioze aard is te duur, maar moet rijden naar Sylt of Terschelling.

18. juni 2019: geweldige locatie in de Memel Delta. Plaats zeer goed onderhouden. Sanitair heel eenvoudig. Toegangsrecht overwoekerd onder treurwilgen.

Geweldige locatie onder het kasteel en de oude stad. 24 uur bewaker. Helaas geen servicefaciliteiten.

01. juli 2019: mooie vervallen camping, maar zeer vriendelijk welkom.

30. juni 2019: geweldige locatie direct aan het meer met toegang tot het strand en een zwemgedeelte.

29.7.2019: Sanitaire voorzieningen erg schoon en ok. Pitch met zoetwateraansluiting .. eten in het restaurant was niet langer mogelijk om 20 uur.

Leuke plek, goed restaurant - alles was aanwezig.

27 juni 2019: Registratie bij de receptie van het hotel. Sanitaire voorzieningen in het hotel zijn geweldig. Locatie in een meerlandschap, zwemplekken zijn in de buurt.

Sitecode: 22072

26. juni 2019: zeer behulpzaam en vriendelijk welkom in het café / fastfood.

Fantastische locatie

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Alles wat u nodig heeft voor een redelijke prijs. Sanitair huis schoon, 's nachts gesloten.

Geweldige locatie

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek, zeer schoon en goed onderhouden, goed uitgeruste Sanitårhaus, goede locatie, zeer mooie en hoffelijke exploitanten.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Wij waren er op 07.09.2018, omdat we de aangewezen parkeerplaatsen in de haven niet hebben gevonden. De plaats heeft een grote woonkamer met goed uitgeruste keuken en goede sanitaire voorzieningen, tegen een zeer redelijke prijs.

21.10.2018: Zeer grote, maar leuke camping. Schone sanitaire huizen. ACSI-tarief 19 €. In deze tijd van het jaar geen probleem om een ​​parkeerplaats te krijgen met uitzicht op het meer. Het centrum van Peschiera ligt op loopafstand.

20.10.2018: Leuke camping bij Rome. Vriendelijk personeel. Goede, schone sanitaire voorzieningen. Schaduwrijke plaatsen onder hoge bomen. Rome moet gemakkelijk bereikbaar zijn met de metro, maar we hebben het niet getest. ACSI-tarief 17 €, plus toeristenbelasting.

18. + 19.10.2018: De plaats is gemaakt in kronkelwegen aan de steile kust. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. ACSI prijs 19 €, maar voor een plek met uitzicht op het meer wilde je 42 €! We zouden graag zonder willen. Wassen huizen zijn voldoende en binnen handbereik van het veld, strand, zwembad en al het andere is moeilijk te bereiken, omdat het steil omhoog gaat. Sorrento heeft een mooi voetgangersgebied en is gemakkelijk te bereiken met de bus of shuttle. Vanuit Sorrento zijn er goedkope openbare bussen of boten naar de Amalfikust (Amalfi en Positano). De weg tussen Positano en Amalfi is nu het hele jaar door afgesloten voor campers, parkeren voor auto's is daar zeldzaam. We nemen de bus naar Amalfi en de boot terug via Positano naar Sorrento. Beide zijn wg. het uitzicht de moeite waard.

17/10/2018: Geweldige locatie aan de overkant van de ingang van de ruïnes. De toiletten zijn schoon, maar de douches zijn erg klein, er is niets droog. Met ACSI-kaart 17 €, plus 2 € toeristenbelasting per persoon.

Sitecode: 19913

Geweldige locatie in de stad om per bus of fiets Rome te verkennen. Bushalte direct voor de oprit. De plaats is goed beveiligd en onder grote bomen vindt men ook schaduwplekken. Helaas is er geen infrastructuur beschikbaar, alleen de verwijdering van grijs en zwart water. Toeristische informatie ligt op ongeveer 300 meter afstand. Let op: de Via Appia is gedeeltelijk afgesloten voor alle verkeer (ZTL). De aanpak is daarom een ​​beetje omslachtig.

Sitecode: 20479

14.10.2018: Zeer mooie camping aan de oever van het meer met zwembad en goede sanitaire voorzieningen. Er is alles wat je nodig hebt, zelfs een hondendouche. ACSI prijs 19 €. Vriendelijk behulpzaam personeel. De toonhoogte die je vrij kunt kiezen.

13.10.2018: Om bij de slagboom te komen, drukt u op de rode knop en tekent u de parkeerkaart. Om de goede sanitaire voorzieningen in de jachthaven te gebruiken of om toegang te krijgen tot elektriciteit, moet je de havenmeester een andere waarde-kaart tegen pand krijgen. De openingstijden van de havenmeester zijn beperkt. Het personeel in de havenmeester is erg vriendelijk en behulpzaam. De parkeerkaart kan ook voor de poort bij de machine worden betaald, maar vereist een ingewikkelde procedure. Al met al behoorlijk omslachtig. De oude stad is het bekijken waard en het beste om met de fiets te verkennen.

14.10.2018: Eenvoudig, ruim gratis parkeren in de buurt van het kabelbaanstation. Als een startpunt om San Marino goed te bezoeken. Steile, korte wandeling naar de kabelbaan. We bleven niet overnachten omdat we verder wilden gaan maar het zou best mogelijk zijn.

Waren hier op 11./12.10.2018. Zeer mooie plek op het strand, het bus- en lijnschip Venetië is gemakkelijk te bereiken. Zeer vriendelijke eigenaar, die de weg naar Venetië geduldig heeft uitgelegd en de tip heeft gegeven om een ​​dagpas te nemen voor de watertaxi's, want deze is ook geldig binnen Venetië. Uiteindelijk reed hij ons zelfs naar de bus omdat we bij de verkeerde halte stonden te wachten. Buskaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. De plaats is prachtig gelegen met privé toegang tot het strand en onder bomen, alles is aanwezig, de sanitaire voorzieningen waren schoon. Toen de cursus de volgende dag voor de winterstop werd gesloten, was natuurlijk niet alle entertainment beschikbaar. Met ACSI-kaart een zeer goed aanbod.

Gratis op de normale parkeerplaats in de herberg, lekker eten, vriendelijk personeel. Douches waren niet mogelijk. De stoelen hebben de afmetingen van een parkeerplaats, dus nauwelijks geschikt voor grotere campers. Maar we waren tevreden.

We waren er begin september, omdat de andere plaats in het NOK Cafe vol was. Ticket op de machine. Men kan de plaats maximaal 1 uur verlaten, waarna de slagboom wordt geblokkeerd en het ticket vervalt. Sanitaire voorziening goed en schoon. Onder de spoorbrug erg gehorig, zelfs 's nachts druk spoorwegverkeer. Iedereen die geluid beschouwt als een prestatie van onze tijd, is hier. De veerboot is helaas nog lang niet beschikbaar.

Wij waren er begin september, helaas was alles volgeboekt, ondanks het 'postseason'. Ticket op de machine. Men kan de plaats maximaal 1 uur verlaten, waarna de slagboom wordt geblokkeerd en het ticket vervalt.

geweldige plek, super stad nabij locatie, zeer mooie stad - gefeliciteerd met de toeristisch-vriendelijke gemeenteraad.

Mooie parkeerplaats met uitzicht op de haven. Top sanitaire voorzieningen. Goed eten in de Seglerheim, zelfs later op de avond.

3 Prachtig gelegen geasfalteerde parkeerplaatsen in de haven. Goede en schone sanitaire voorzieningen. Geen Schwarzwasser Emtsorgung, maar volgens havenmeester in aanbouw. In het late seizoen verlaagde prijs 105 DKK, te betalen aan de machine. Douchemerken ook bij de automaat 10 DKK voor 6 min.

Iets ouder geworden. Sanitair schoon, maar eenvoudig. De plaatsen met uitzicht op de Waddenzee lagen onder water na 2 dagen regen. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Voor 0 € een goede plek dicht bij het centrum. De plaatsen zijn smal. Toilet eenvoudig maar schoon. Zelfs in september is het plein 's avonds volledig bezet. Een goed aanbod van de gemeenschap. We komen terug.

We hebben in de jachthaven geen aangewezen parkeerplaatsen en ook geen aanwijzingen hiervoor gevonden. Sanitairgebouw is beschikbaar en op het kantoor van de havenmeester een prijslijst voor jachten. Er zou voldoende ruimte voor Womo beschikbaar zijn. Goede rokerij is er ook. Mooi dorp. Maar hoe is de camping aan de rand, daar voor 150 DKK all inclusive.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

27.04.2018: Toplocatie met uitzicht op de berg St. Michel, erg vriendelijke beheerder. Top voor 10 €.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

28.04.2018: Zeer mooie locatie in de duinen, zeer rustig. Helaas geen infrastructuur.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

29.04.2018: Zeer mooie locatie, eenvoudig maar schoon sanitairgebouw. Toegang zonder slagboom, ‘s ochtends betalen bij de aardige beheerder. Voor € 8 top.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie locatie direct aan het water. Toegang met automatische barrière. Sanitair voor 3 € op de camping mogelijk, fijne ontvangst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtige plek met goede sanitaire voorzieningen. Voor € 10 top.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtige plaats met alle faciliteiten. Een klein kaal weidegebied. Automatische barrière met code. In de ochtend komt een bakkerskar.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige locatie midden in de citadel. Eenvoudige sanitaire voorzieningen, maar schoon. Restaurants net onder het plein op loopafstand. Vriendelijke groundskeeper. Top voor 10 €.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtige locatie in de duinen direct aan zee. Met uitzondering van een bergingsstation is helaas niets beschikbaar. Toegang door machinepoort met code 24h mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooie plaats direct aan de voet van de duin. De meeste plaatsen worden gescheiden door hagen. Met ACSI-kaart 18 €. Mooi sanitair huis. Goed restaurant met heerlijke pizza op het plein.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooie plaats, met directe toegang tot een klein meer. Mooi sanitair huis met alle voorzieningen. Leuke operator. Met ACSI-kaart 18 €. Helaas heb ik alleen foto's gemaakt van de zeezijde.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtige plek. Zeer mooie operator. Toegang ook mogelijk na 22.00 uur.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

09.05.2018: Sanitair klein en eenvoudig, een beetje groezelig, maar alles beschikbaar. Zeer rustige plaatsen in een weide. Toegang open, registratie in de boerderijwinkel. Voor de prijs van € 3 mag je niet klagen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Gratis, waarover kun je klagen? Openbaar toilet beschikbaar, helaas smerig, maar dat is waarschijnlijk meer te danken aan de gebruikers en minder aan de beheerder.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer vriendelijke groundskeeper, douches en toiletten erg schoon, 5 minuten. lopen naar het mooie centrum, parkeren was rustig 's nachts, voor één nacht ten zeerste aanbevolen

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooie plek, weinig sanitair, maar alles suber en netjes, hoewel de plaats 's nachts volledig bezet was. De groundskeeper, hebben we niet gevonden, maar u kunt ook betalen in Edeka markt. De eigenlijke ingang via Molkereistrasse geleden 53 ° 18'53.7 "N 7 ° 16'34.9" E en is niet zo smal als de zijstraat, maar beide zijn mogelijk.