@Jockel_56
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Parkeren op een centrale locatie met grote boxen en alles goed onderhouden. Ook per uur te gebruiken voor 2 € / u, inclusief servicekosten.
Fijne, rustige parkeerplaats en een leuk stadje, met een geweldige speeltuin op het kasteeleiland. Het restaurant op de camping biedt lekker en goedkoop eten. Goed uitgangspunt voor een fietstocht over de Spree op de westoever naar Lübbenau. Helaas geen aangewezen fietspadennetwerk op de oostoever, er is nog potentieel. Het is jammer dat er hier geen servicekolom is.
Ruimte volledig bezet, maar servicekolom kan worden gebruikt. We zijn verhuisd naar het plein bij het Spreeweltenbad. Gratis en stiller.
We komen hier graag keer op keer terug vanwege de prachtige ligging. en lekker midden in de natuur staan, met alle voor- en nadelen van dien.
Het is een grote parkeerplaats voor auto's, bussen en stacaravans. Overdag voor auto's en stacaravans € 3, 's nachts voor stacaravans € 6, maar je kunt ook een 24-uurskaart halen voor € 9 bij de automaat aan de linkerkant. Achterin kunt u rustig staan onder hoge bomen, die in de zomer voor aangename schaduw zorgen. Helaas zijn er geen voorzieningen, zelfs geen vuilnisbakken. De privé parkeerplaats naast de deur biedt meer service voor minder geld, maar je staat er wel in de brandende zon. - dus niet onze favoriet bij 28 ° C. De ligging is ideaal voor fiets-, wandel- en koetsritten in de heide.
18/06/2020: Een gratis parkeerplaats aan de rand van de oude stad naast het kasteel. De CC-berging werd helaas gesloten. De Griek is echt geweldig, de oude stad is het bekijken waard. Dank aan de gemeenschap voor deze gastvrijheid. Accommodatie tot 9.00 uur gratis, evenals 3 uur parkeren met een parkeerschijf gedurende de dag.
Mooi verkaveld weidegebied met rondom hoge bomen. Je staat als op een camping. 2 km naar de kust (kiezelstrand). Leuke fietstocht langs de steile kust richting Heiligendamm. Bezienswaardig: het spookbos bij Nienhagen aan de steile kust.
Sitecode: 12091
14/06/2020: Eenvoudige ruimte niet verkaveld en behoorlijk vol, omdat sommige mensen ruimte in beslag nemen voor twee. 11 € inclusief verwijdering en toeristenbelasting is een echte civiele prijs voor plaatsen aan de kust. Het parkeerkaartje kan worden ingewisseld voor een echte spa-kaart in de info, die volgens de toeristische info ook wordt geaccepteerd in de andere badplaatsen. Met dank aan de gemeente Riebnitz-Damgarten voor de gastvrijheid.
13.06.2020: Helaas was de ruimte vol, maar het maakt een goede indruk. We zijn overgestapt naar de tegenoverliggende parkeergarage Park & Ride.
12 juni 2020: Geweldige locatie in het nationale park, geweldig startpunt voor fietstochten of wandelingen, terwijl de Womo schaduwrijk is onder bomen en niet opwarmt. Weidegebied, dat asfalt en satellietontvangst nodig heeft, klopt niet helemaal in een nationaal park, maar dat is er ook in Federow naast de deur.