@Jocolaatje
alles prima hier. we betaalden voor *camper *standaardplaats *2 personen *electr 37,50 per nacht.
wat een fijne plek. zeeen van ruimte. heerlijk geslapen. zo verzorgd hier. mooie fietspaadjes naar Nördlingen. schoon en nieuw sanitair. we vroegen om een plek waar de sateliet-ontvangst konden krijgen. er werd met ons mee gedacht.

Sitecode: 196064
wat vonden wij fijn op deze plek: *kleinschalig: 3 plekken *rustig: aan t eind van doodlopend straatje *water en elektrisch makkelijk voorhanden *kleine en schone sanitaire cabine met wc, kleine douche, goed warm water *vlak bij dorpje, supermarkt, bakker *tuincentrum met prachtig wandelpark, speeltuinen en café/resto achter de CP *reserveren best ná werktijden advies: overleg met de eigenaar over: *stort grijs water en toiletcassette *afval
prima camping bij wenen. we fietsten naar wenen, ca 7 km. voorzieningen prima en netjes we hadden grotere plek voor onze camper 7.50 restaurant niet geweldig winkels bakker restau en snackbar op.loopafstand klooster van t dorp bezoeken was goed idee we betaalden ong 45 eur met electr
voor ons fijne plek Allin goeie gastheer goede voorzieningen wasmachine hier : prettig avondmaaltijd zeer uitgebreid 30 euro we fietsten naar Mostar en naar Blagaj het ciro trail (fietspad over oud treinspoor) hier ook dicht bij dus 5 sterren

kom je hier aan, is er niemand, het is hier mooi, er zijn geen andere kampeerders, badkamer is open, waterkraan en electra gevonden, toch een beetje een onbestemd gevoel, en dan komt Georg er aan, hij heet ons welkom, vraagt of we alles konden vinden, nodigt ons uit voor een drankje, vertelt iets van het leven hier, geeft ons wat eieren voor t ontbijt morgenochtend, we zijn bij hem te gast, wat een fijne ervaring.
wat een paradijsje. met zorg voor detail aangelegd we camperen al jaren en we hebben heel wat plekjes al verkend maar deze....👌 iedereen ontzettend vriendelijk en heel mooie prijs/kwaliteit verhouding wij vinden t hier 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
we waren hier 1 nacht heerlijk geslapen gebruikten electr wifi water toilet alex zelf is "de kers op de taart" 20 €
Hartelijke eigenaresse en zoon. Alle aandacht voor je. sanitair was okee, maar er wordt nieuw gebouwd. Dichtbij (lopend naar) het nieuwere gedeelte van de stad; de oude stad en het kasteel is even een klim. We hadden t hier goed. ⚘️
Camper 2 p Ontvangst door moeder van Toni. Zij spreekt geen Engels. Toni kwam later. Hij stelde voor om via whats app te communiceren. Electr en water, toilet okee. Wifi middels QR code : okee We hadden geen afvoer van grijs water ed. nodig. 2x douchen is 3 euro, niet inclusief. Naar Tirana gefietst, ca 8 km, waarvan 4 km moeizaam en 4 km (in de stad) prettig We aten soep, salade, brood (flesje water) in t hotel (incl.) Betaald : 20 euro. 👌🏼

heel fijne plek. vriendelijke mensen alle voorzieningen mooie tuin kwetterende vogels (wifi wel wat instabiel) bijzonder stadje: Koplik niet toeristisch hier kunt goed fietsen rustig we betaalden 13+3 euro p.n. camper + 2p
wat een fijn plekje. mooie omgeving. aardige mensen zoek maar een plekje gezellig dorpscafé goed eten alles spic en span water niet makkelijk wifi niet gebruikt electr wel toilet ook top winkel vlakbij 👌
wij vinden het fijn om o.p een cp te staan met beheerder en goede voorzieningen. dat vonden we hier: beheerder alex erg toeschietelijk, en voorzieningen: (toilet en douche (ca 1 euro) super netjes, water, warm water afwassen, electr (prijs niet helemaal duidelijk) wasmachine, broodjesservice) ook allemaal prima. mooi fietsen langs t water. idyllisch is de plek niet. we betaalden 20 euro.

6 plaatsen, vlak naast de 7, water 50 liter 50 cent, electrisch op de plaats, toilet verderop achter de blokhut, 13,50. Restaurant: tradioneel en prima, we kregen dessert er bij omdat we op de cp stonden. Prima plek.