@Joeldema
- 2017
We staan hier van 18 tot 24 juni heerlijk rustig goede sanitaire voorzieningen. acsi kaart geaccepteerd in voor en na seizoen prijs €24,- per dag. prima wifi. Heerlijk zwembad. Ik denk in het hoogseizoen wel druk. Supermarkt Spar op 11 km
Top camping het is nu 15 sept kunnen gewoon hond menemen het strand op. sanitair prima speciaal gedeelte voor gezinnen met kleine kinderen. Douches nog nooit zo groot gehad op een camping. wifi ook top ik had de betaalde versie €1,- p/d. totale prijs 1 camper 2 Personen hond en wifi €39,- was het zeker waard.
Prima camping voor camper en caravan om een paar dagen tot rust te komen. Vriendelijk ontvangst door Nederlandse eigenaren. Heerlijk zwembad om af te koelen. de ondergrond van de plekken is verhard dus prima voor je camper ook de wat grotere kan je hier prima kwijt. Grijs water en chemisch toilet kun je hier ook lozen. Toiletruimte ook prima. alles bij elkaar heerlijk om even te onthaasten.
kleinschalige camping. in totaal 6 plaatsen. Daarnaast ook nog verhuur van gitês en een hrote caravan.Heerlijk zwembad met ligbedden. wij waren hier rond 12 september en hadden het rijk alleen. Sanitair prima alles aanwezig ook mogelijkheid voor het legen van het chemisch toilet.
Sitecode: 20586
mooie camping, sanitair schoon, restaurant op de campung, brood service, mooi zwembad, prijds in het na en voor seizoen rond de €20,-
mooie rustige camping
prima camping. sanitair iets gedateerd.
Hele mooie camping aan de Maas. Keurig sanitair. Vriendelijk ontvangen door de eigenaar. wasmachine en droger aanwezig. grote plekken die zijn afgebakend dmv bossages.
Top locatie, leuk voor kinderen. sanitair een 10. alles tot in de puntjes verzorgd.