@Joep1954
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Sitecode: 41953
Zeer nette en goed onderhouden camping met een gemoedelijke ontvangst. Schoon en prima sanitair. Bij gelegenheid komen we zeker terug.
Juli 2026
Vriendelijke eigenaar die de zaken goed voor elkaar heeft. Mooie omgeving om te fietsen.
Prima camperplaats met een nieuw en zeer fraai sanitairgebouw. Het terrein ziet er keurig en verzorgd uit. De eigenaar is vriendelijk en erg behulpzaam, hij staat klaar om je te helpen. In de omgeving zijn mooie fietstochten uitgezet via de knooppunten. Kortom: een aanrader en de 5 sterren meer dan waard!
Naar aanleiding van de positieve reviews twee nachten op deze camping gestaan. Het nieuwe sanitairgebouw was mooi, maar inefficiënt ingedeeld. Grote oppervlakte, ingevuld met één douche en één toilet. Oude sanitairgebouw verdient groot onderhoud. Een aantal keer geen water, de eigenaar nam niet de moeite de campinggasten te informeren. Dat moest je zelf ontdekken. Was er niets positief: jawel, de fietsroute rond de meren was prachtig.
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren, die bovendien vloeiend Engels spreken. De camping en het sanitairgebouw zien er prachtig uit. Het zwembad is heerlijk en met de temperaturen van deze zomer is het er goed toeven. De pizza’s smaken prima. Kortom, wij hebben genoten van onze vier nachten op deze camping. Echt een aanrader!
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

De ontvangst was vriendelijk en het sanitair werd goed schoongemaakt, men kon zwemmen in de rivier, en vanaf de camping heerlijk fietsen. Tot zover het positieve. De camping is dringend aan onderhoud toe, van de kampeerplaats tot het sterk verouderde sanitairgebouw. En dan betaal je toch nog €22,00 per nacht incl. electra. Voor ons de eerste maar laatste keer dat we deze camping bezocht hebben.
Camping op zich prima, mooie en ruime plaatsen eventueel aan de Loire. Mooie fietsroutes. Zeer klantvriendelijke ontvangst. Alleen het sanitairgebouw was een groot tochtgat, waar de wind vrij spel had en de afwatering liet te wensen over.
Vriendelijke ontvangst door Engels sprekend personeel. Mooie camping met prima plaatsen. Het zwembad met terras is met de temperaturen van afgelopen tijd een heerlijke plek om te vertoeven. In de omgeving volop fietsmogelijkheden.
Vriendelijke ontvangst in het Engels. Prima en zeer schoon sanitair. Ruime plekken. In de omgeving prima en mooie fietstochten te maken.