@Joep1954
- 2022
- Knaus Boxstar Lifetime 6.0
- 2020
- Buscamper
Mooie camperplaats met goed sanitair en leuke loungeruimte. Er zijn 11 plaatsen, waarvan twee niet geschikt zijn om je camper neer te zetten (nrs. 10 en 11). Fietsenstalling alleen bereikbaar via een trapje.
Sitecode: 101912
Prima en mooi aangelegde camperplaats. Het sanitair is zeer netjes en ruim opgezet. Attent is de aanwijzing waar de knooppunten opgepakt kunnen worden. Aanrader!
We hebben twee dagen op deze camperplaats gestaan. Douche- en toiletruimten zien er piekfijn uit en zijn zeer ruim. De camperplaatsen zijn mooi aangelegd. De aanleg van de camping is nog in volle gang, maar dat ziet er ook veelbelovend uit. Als er toch een opmerking zou zijn voor de eigenaren, is dat het ontbreken van een duidelijke richtingaanwijzer naar de camperplaats/camping aan het begin van de straat.
Prima camperplaats met mooi en hygiënisch sanitair. Leuk dorpje om even naar toe te wandelen. De omgeving leent zich echt voor een paar fietstochten.
In juli 2025 drie nachten gestaan Prima en rustige camping aan de Weser. Vriendelijke ontvangst. Sanitair is keurig en wordt goed onderhouden. Stolzenau zelf is een beetje vergane glorie, maar de omgeving is heerlijk om te fietsen.
Prima camperplaats met zeer vriendelijke eigenaren, die je welkom heten en rondleiden over het terrein. Sanitair is erg hygiënisch en aan alles is gedacht. Bij de receptie hangt een groot aantal wandel- en fietstochten klaar, die via knooppunten te volgen zijn. Kortom: deze camperplaats is zonder meer het bezoek en verblijf waard.
Prima camping met nieuw en schoon sanitair op 3 verschillende plaatsen verspreid over de camping. Vanaf het terras heb je een leuk overzicht over de camping. De kaart is niet uitgebreid, maar het eten is heerlijk bereid. Personeel staat je vriendelijk te woord. Wij betaalden E50,00 voor 2 nachten met ACSI-kaart.
Prima camping met schoon en goed onderhouden sanitair. op de fiets naar Sassnitz, Prora en niet te vergeten de prachtige stad Binz.
Prima camping met veel mogelijkheden om te fietsen en de omgeving te bekijken. Schoon en hygiënisch sanitair. De normale prijs is behoorlijk, maar als je uitkient wanneer je naar deze camping gaat en dan gebruik maakt van je kortingskaart is het vergelijkbaar met andere campings en prijzen.
Prima en nette camperplaats. Betalen aan de incheckzuil en electra €0,60 per kilowattuur. Sanitair zeer schoon. Aanrader!
Prima camping met luxe sanitairgebouwen. Op loopafstand van slot Frederiksborg en treinstation. Kopenhagen per trein te bereiken in ca 40 minuten.
Zeer mooie camperplek aan een vijver en tegenover de watermolen. Sanitair is krap ten opzichte van aantal camperplaatsen. Verder een prima en rustige plaats om te staan.
Prima camping met ruime en goed onderhouden plaatsen. Op het sanitair niets aan te merken. Møns Klint op ongeveer 15 km afstand, voor ons prima om dit op de fiets te bezoeken.
Een kleine maar zeer fijne Camperplaats. De eigenaar is geen moeite te veel om uitleg te geven. Vanaf de CP is Odense goed met de fiets bereikbaar. De terugweg hebben wij via de route 6 gemaakt, die Jørgen adviseert. Kortom, deze Camperplaats is een echte aanrader!
Grote camperplekken en prima sanitair. Wel heel massaal. Maar was een goede CP om te staan.
Camperplaats is goed en verhard. Tarief van CC staat op 16,00, als je stroom wilt betaal je € 4,00 extra. Bovendien wordt €3,00 gerekend voor het legen van de toiletcassette en lozen grijs water. Dat is wel erg overdreven.
Mooie camperplaats waar je inderdaad een weids uitzicht hebt. Prima en keurig sanitair. Zeer vriendelijke eigenaresse die diverse tips over het dorp en omgeving geeft. Kortom: een aanrader.
Prima CP met diverse mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Schoon en net nieuw sanitairgebouw. De plaatsen zijn alle verhard en het terrein wordt keurig onderhouden. Kortom: een aanrader.
Prima en zeer nette camperplaats. Het in- en uitchecken gaat via een aanmeldzuil. Daar kun je ook het elektriciteitsverbruik op bekijken. Sanitair wordt keurig onderhouden. De CP is mooie uitvalsbasis voor fietstochten. Kortom: een aanrader!
Mooie camperplaats met ruime plaatsen en een hygiënisch en schoon sanitairgebouw. Vriendelijke ontvangst. De omgeving nodigt zeer uit om te fietsen en wandelen. Groenlo en Winterswijk erg leuke stadjes om te bezoeken. Alles bij elkaar: 5 sterren is dik verdiend.
Nieuwe camperplaats op loopafstand van centrum Borculo. Sanitairgebouw is erg schoon en hygiënisch. De camperplaats wordt prima onderhouden. En niet te vergeten de ijssalon met dezelfde naam, met heerlijk zelfgemaakt ijs en andere artikelen.
Prima camperplaats. Hartelijke en vriendelijke mensen die bij de ontvangst prima uitleg gaven. Sanitair zeer schoon en camperplaats mooi onderhouden. Omgeving leuk om te fietsen. Aanrader!
prima en zeer nette camperplaats op. verharde ondergrond. Sanitair net nieuw ,kortom een aanrader! enige minpuntje vonden wij dat het terras en restaurant al om 18.00 uur sloten.
De campertuin hebben we bij toeval ontdekt. Bedoeling was om twee dagen te blijven, maar het beviel zo goed dat we vier dagen gebleven zijn. Alles ziet er keurig uit en wordt prima bij- en onderhouden. Astrid en John zijn zeer sympathieke en klantvriendelijke personen. De omgeving is prachtig om te fietsen en Elburg is een plaatsje dat een bezoek waard is. Kortom, een aanrader!
Prima camperplaats met ruime en verharde plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Omgeving is mooi om te wandelen en fietsen. Ootmarsum op loop- en fietsafstand.
Camperplaats die helemaal van deze tijd is. Alles (in-en uitchecken, betalen, elektriciteit )gaat digitaal. maar het persoonlijk contact ontbreekt ook niet. prima!
Prima en nette camping, direct aan zee. De omgeving is leuk om een eindje te fietsen. Kortom: niets mis mee!
Mooie camping met prima sanitair. Vriendelijke ontvangst door de dochter van de eigenaren. Het stadje Rinlo is leuk om te bekijken en de kust is prachtig. Aanrader!
Wij zijn naar deze camping gereden over een abominabel slecht pad, vol puin en gaten. Toen we aankwamen bij de ingang van de camping zagen we dat er alleen vaste staanplaatsen waren en zijn omgedraaid en doorgereden. Te gek dat deze camping genoemd wordt in Campercontact
Twee dagen op deze camping gestaan en is ons prima bevallen, Atlantische oceaan aan de overzijde van de camping. Ericeira is een leuk dorp om te bezoeken. Vriendelijke mensen bij de receptie en bewaking. Water, stroom en afvoer chemisch toilet bij elke plaats. Sanitair in orde. Kortom: niets mis mee!
Drie dagen op deze camping gestaan en is ons prima bevallen. Om Porto te bezoeken ben je 30-40 minuten met de trein onderweg. Mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijke mensen bij de receptie en bewaking. Sanitair gedateerd maar wordt zeer schoon gehouden. Kortom: niets mis mee!
Stadscamping aan de rand van het centrum van Bolsward, dat op een paar honderd meter van de camping ligt. Sanitair is simpel, maar netjes met heerlijk warm water. De beheerder doet zijn best er iets van te maken. De entree van de camping doet wat rommelig aan, maar hier wordt aan gewerkt. kortom: aanrader!