@Joepie2023
- 2019
mooie rustige standplaats op loopafstand van Middelseeuws stadje. In de beschrijving staat voor 20 campers maar er kunnen er kunnen er gemakkelijk 50 staan. Overal stroom, ook dat staat niet in de beschrijving. Sanitair is wat verouderd
prima plaats, netjes, schoon en heel rustig. Ongeveer 10 minuten lopen van het stadscentrum. Een aanrader
voor 1 nacht prima aan de stroom zodat de airco aan kan. Verder is het eenvoudig. Ze hebben een restaurant maar de kok was er niet, daar heb je niets aan. Dus eten uit eigen keuken
leuk dorpje voor koffie of de bakker, vriendelijke mensen. Laat en losplek is keurig
Sitecode: 19333
Mooi grote parkeerplaats dicht bij het centrum en de Kathedraal. Winkels en restaurants in de buurt. Prima om te overnachten. Geen parkeerkosten
De mooiste CP die wij gehad hebben, personeel is zeer vriendelijk. Alles is super netjes. zelfs fiets en autohuur mogelijk. 15 euro per nacht. Ongelooflijk!!
Gezinscamping met mooi en schoon sanitair aan een prachtige baai. Minpunt is dat de bar tot laat in de avond luidruchtig is. Voor 1 nacht hier verblijven was voor ons genoeg
Aan een drukke weg. Sanitair is schoon. Alles staat dicht op elkaar en er is in de buurt niks te doen. Er zijn wel een paar restaurants maar niet open. Staanplaats kost 30 euro. Verder is er geen plaats in de buurt voor campers, dus alleen overnacht en weer door naar Spanje
Mooie plaats om te overnachten , sanitair zag er netjes uit. Op 300 meter een bakker en restaurant Au Bureau. Lekker eten. Stadje is niet de moeite waard