@Joergie
Lid van Campercontact sinds 2026
we zochten een plek voor doorreis, en kwamen deze tegen. het was na 20.00 dat we belden maar mochten nog gewoon komen. Vriendelijk ontvangen en gelijk uitleg betreft sanitair dmv sleutel. heerlijk gedoucht. door de week rustig, in de weekenden druk. Gezellige uitstraling, landelijk in een dorpje.
ik sluit me aan bij de mening van Sprovel. Alleen was bij ons het drinkwater om de tank te vullen niet beschikbaar ivm werkzaamheden aan het leiding net. met het pontje en lijn 17 zo in het oude centrum. twee nachten daar gestaan.
goede schone plaats, en schoon, goed functionerend sanitair. toegang dmv automaat aan buitenzijde. alleen betalen met cash, euro’s of Kronen. geen card mogelijk. terrein geheel verhard met aan buitenkanten mogelijkheid met aangrenzend stukje gras.
fijne rustige plek voor combi bezoek Auschwitz en overnachting. Sanitair is gedateerd maar goed onderhouden en schoon. Vanaf hier naar Birkenau en met de bus gratis naar Auschwitz en terug. camper kan bij Birkenau tegen betaling worden geparkeerd. Voor onze hond een halve dag opvang geregeld bij pies expert, 10 minuten afstand van camping. Hier 2 nachten gestaan, fijne plek.
werden ontvangen zonder aanmelden. leek eigenlijk geen plaats maar toch een hoekje vrij. sanitair kon alleen gebruikt worden in overleg, maar is bij ons niet gelukt 😬 fijn voor een overnachting met weinig eisen en als je wel zelfvoorzienend bent.
konden zonder vooraf te melden terecht. stonden op een kiezelpad met uitzicht op de haven. sanitair was goed, maar niet geheel zuiver . goede uitvalsbasis om naar Berlijn centrum te gaan. wel krappe plaatsen op voorste deel. achterste deel was een vierkant terrein waar je met 11 campers strak op elkaar staat.
we kwamen (te) laat aan, en werden vriendelijk ontvangen. dit terwijl er net een hoosbui was geweest en alles blank stond. host spreekt engels en we kregen goede uitleg over sanitair gebruik. douches idd simpel maar heerlijk warm water. fijne plek naast de Oder, heerlijk om te wandelen. heerlijke plek voor een overnachting als tussenstop richting Auschwitz.