@JoeriPeeters
Best wel een mooie camping met vooral veel vaste huur units in verschillende prijsklassen. Wij waren hier van 14 tot 21 juni 2025. Het is een heel rustige camping. Om 23:00 is het hier fluisterstil. Wij hadden een plaats voor onze camper met privé sanitair. Je dient deze wel bij vertrek zelf te poetsen. ’s Nachts is het hier lekker fris maar overdag was het al snel 35 graden. Er zijn gelukkig plaatsen met schaduw van de bomen.

Leuke camping en heel vriendelijke ontvangst. Perfect als overnachting maar ook om meerdere dagen te staan om te fietsen. ideaal gelegen want niet ver van de autostrade. Water in de douches is warm genoeg. Heel rustig 's nachts maar ook overdag. Je hoort een beetje verkeer maar dat stoort absoluut niet.

Leuke en rustige camping. Direct aan zee en in het centrum. voortreffelijk gelegen. Minder geschikt voor kinderen. Camping voor mensen die eerder rust zoeken. Er is geen animatie, noch zwembad. Sommige plaatsen heen privé sanitair. Erg praktisch. Hier komen we zeker terug.

Sitecode: 20251
Volgens asci een familie camping. Eerder een tentenkamp waar je als toerist schreef bekeken wordt. De meest lawaaierige camping ooit. Tot 00:45! Met hond mooie plaatsen vooraan.Zonder hond tussen de tenten achteraan.Smalle wegen.Moeilijk manuvreren. Slechte pizza's. Mooie omgeving dus beter naar een andere camping gaan.Sanitair proper. Vriendelijk maar zeer traag onthaal. Geen keuze van plaats mogelijk. Absoluut geen aanrader. Lawaai!!!

Niets speciaal. Een camping met veel bomen maar ook veel sanitair. Restaurant heeft uitgebreide menu kaart maar een pizza kan tot en uur duren! Afhaal heeft voorrang... Lekker wandelen tot het strand maar je kan het treintje nemen. Sommige plekken hebben water. Er zijn zowel kleine plaatsen als ruime plaatsen. Wij stonden dicht vooraan dus veel lawaai. 's Nachts 2x jongeren gehad die om 04:00 kabaal maakten. Heel toeristisch. Mega stranden.
Gezellige camping met vriendelijke ontvangst. De plaats die we kregen van de eigenaar was absoluut top. Warme douches. 's Nachts koelt het snel af. Geen winkeltje maar b.v. melk en tomatensaus is wel te krijgen. Corona mag dan wel grotendeels weg zijn.Nergens werden mondmaskers gedragen wat toch nog steeds moet wanneer voldoende afstand niet gehouden kan worden. Nergens alcoholgel te bespeuren. Erg veel honden geblaf!Daarom vertrekken we vroeger.

Leuke kleine camping. We stonden hier 2 dagen en buiten 1 plaats waren de plaatsen aan het meer niet bezet. Toch wordt je een plek toegewezen en dat buiten het seizoen! Weinig te beleven en het restaurantje in de buurt is dinsdag en woensdag avond toe. Het andere reeds om 19:30. Je mag niet zwemmen in het meer maar iedereen doet het. Wel rustig 's avonds buiten het geblaf van honden om middernacht
Leuke camping. Bovenste plaatsen hebben water en afvoer. camping heeft geen winkeltje of restaurant. Op loopafstand in het dorpje keuze genoeg en 1 supermarktje. Propere en warme douches. Alles mooi geregeld met Corona. 1 richtingsverkeer in douches. Schaduwrijke plaatsen. Heel grote campers kunnen probleem hebben. Vriendelijk onthaal. Je mag zelf je plaats kiezen. Rustige camping eind juni toch.
Mooi gelegen camping. Direct aan zee. Niet ver van een haventje met verschillende restaurants. Lange strandwandelingen mogelijk. Winderige streek. Vele windsurfers komen hier naartoe. Opgelet! geen mogelijkheid tot waterlosing! Ook heb ik geen punt gevonden om water in te doen. Ver lopen voor ledigen chemisch toilet. Camping is OK maar niet meer dan dat.

Leuke doortrek camping. Zelfs prima om enkele dagen te vertoeven. Propere douches! Sommige plaatsen hebben een mooi uitzicht. Er is zelfs een zwembad. Restaurant heeft een beperkte kaart maar de pizza's zijn voortreffelijk. Ook de locale Chardonnay is heerlijk. Mogelijkheid voor vers water en lozen chemische toilet en afvalwater. we komen zeker terug.
Locatie dicht bij centrum.Rumoerige camping met veelal kleine plaatsen. Chaotische organisatie. 16 Amp elektriciteit.Verouderde douches en toiletten. Veel last van scooters van de camping zelf. Waarom geen elektrische? Heel de dag word er petanque gespeeld tot heel laat in de avond. Gezellige bar en restaurant. wifi 7 dagen 12 euro met goede snelheid. Half uur gratis wifi per dag aan receptie.
Verzorgde camping. Sisteron is makkelijk te voet te bereiken of per fiets. Leuk en gezellig stadje. de camping is niet volzet ook in het hoogseizoen en 's avonds heel stil. propere wc's en douches. Mooie grote plaatsen. Voor de campers is er een aparte plaats met gedeeltelijk verharde ondergrond. Perfect. Plaatsen zijn licht hellend.Enkel Wifi aan de receptie. Geen winkeltje op de camping.