@Jogi2608
Zeer mooie, geplaveide en gratis parkeerplaats in een charmant dorp. Geschikt voor voertuigen tot 8 meter lengte. Grotere voertuigen kunnen geparkeerd worden op een eveneens geplaveide parkeerplaats aan de overkant van de straat. Goede afvalverwerkingsfaciliteiten.
Prachtige plek in een groene omgeving. Schone sanitaire voorzieningen. We betaalden €44 voor één nacht, twee personen, één hond en elektriciteit.
Een erg fijne camping. Centraal gelegen. De sanitaire voorzieningen zijn schoon, maar wel wat krap. Erg warm in de zomer door gebrek aan schaduw. Groene omgeving. Uitstekende mogelijkheden om met de hond te wandelen.
Sitecode: 20312
Prachtig gelegen camping met een fantastisch uitzicht op zee. Ruime staanplaatsen. Zeer goede sanitaire voorzieningen. We betaalden €32 voor één nacht, inclusief elektriciteit.
Zeer mooie locatie. De staanplaatsen zijn wel wat krap. De afvalverwerking en sanitaire voorzieningen zijn goed. Douchen kost €1.
Een zeer mooie en rustige camping. Camperrijders dienen zeker de borden in het dorp of de aanwijzingen op de website van de campingbeheerder te volgen.
Geweldige plek. Zeer vriendelijk onthaal. Bent u op zoek naar rust, ruimte en vriendelijke buren, dan bent u hier aan het juiste adres.