@Jogibenni
voor informatie volgens website, sinds 1 oktober 2020 zijn honden niet meer toegestaan,
Zeer mooie familiecamping, opgedeeld in 2 zijden, de straat ertussen, een plaats wordt gesuggereerd, die ook kan worden ingeruild als je het niet bevalt. Wij waren daar met 2 honden. Helaas lieten sommige mensen hun honden weer vrij rondlopen. Rustig 's nachts, kleine winkel en broodjesservice vanaf 8 uur Staanplaatsen groot genoeg, gescheiden door heggen, we vonden het erg leuk
Gemengde camping, maar de vaste campers staan in de extra ruimte, de ingang en het badgedeelte aan het meer zijn beveiligd met een sleutel, 's avonds is ook de poort gesloten, het sanitair is schoon, alle plaatsen hebben elektriciteit maar helaas is er in veel gebieden geen satellietontvangst
Waren op 18 en 19 december HIER. Een zeer mooie nette plek, direct aan het kanaal bij de veerboot, alles geweldig, sanitaire voorzieningen en ook de aanvoer en afvoer op een voorbeeldige manier. Gemakkelijke betaling aan de machine. We voelden ons zeer comfortabel ondanks de drukke straat. Leuke wandelpaden langs het water voor de honden. we hielden van de verlichte weihbachtsbaum op het plein
Verbleven hier op 20.12.2019 voor een nacht, er waren slechts 6 dames op de plaats. Rustige, mooie paden voor de honden. Elektriciteit is beschikbaar, we hebben geen sanitaire voorzieningen gemist, we hebben alles aan boord
Leuke plek in de woonwijk aan het water, nieuwe sanitaire voorzieningen, alles geweldig, omheinde ruimte. We misten alleen de wandelpaden voor de honden, de plaats is niet goedkoop, gespreid volgens locatie, maar u kunt het kiezen. Restaurant was gesloten op 17 december 2019,
Waren op 21 december 2019 en hielden van de locatie en de apparatuur. Waren we eerst alleen, dan konden we de parkeerplaats kiezen. Heel kalm. De openingstijden van de sanitaire voorzieningen storen ons niet, een womo heeft alles aan boord. Geweldige omgeving voor de honden, nog steeds belangrijk, de plaats is het hele jaar geopend!
omdat we in het restaurant rustdag waren de enige op het plein voor de paddock, voor onze honden zeer goed om te lekken, elektriciteit die we hadden en gratis
Zeer rustige plek aan het meer, leuke operator, douche en toilet in het hotel, de Beetzseeterassen, naast de deur beschikbaar, zeer schoon
Rustige plek aan het Ratzeburger meer, we konden de parkeerplaats op het grasveld voor de camping kiezen, prachtig uitzicht op het meer, prijzen een beetje verwarrend, maar ok
Zeer mooie operatoren, met onze honden krijgen ook een parkeerplaats aan de rand van de weide, erg rustig ondanks de vele Dauercamper, mooie wandelingen met de honden, helaas is het hondenbad te laat ontdekt, maar we kunnen inderdaad weer langskomen
Zeer rustige plek voor 4 mobiel, mooi wandelpad met de honden naar de Elbe, bakkers in de buurt, al geopend vanaf 6.30,
Zeer rustige plek om te ontspannen, had een plek met uitzicht op de rivier, geweldig wandelpad met de honden bij de rivier, we zullen zeker terugkomen,
Een rustige plek aan het meer, voor de hondenrennen en hondenstrand, helaas veel vrijlopende honden,
Zeer rustige ligging aan het Oder Neisse fietspad, goede vissandwiches en gerookte vis in de snackbar, niet zoals vermeld bij Campercontact, honden zijn toegestaan, prachtige overlaatpaden op de Oder voor de honden, sanitaire voorzieningen schoon, we waren met de camper 2 dagen daar, voor mensen de rust kijken, uitstekend