@Joginila
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
prachtige camping met alle faciliteiten. Ruime plekken ook aan het water. Restaurant prima in orde. En voor de recensies hier onder over twee wc’s, even beter kijken op het papiertje wat je krijgt, voor zijn meerdere toiletten, douches en wastafels, en schoon! Toiletpapier is regelmatig op, ondanks bulk rollen.
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Goed verzorgde plek met schaduw en naast een klein kerkje. Toen we aankwamen was er niemand, maar op het bord staat, zoek maar een plekje en om 20.00uur komt iemand. En inderdaad een heel vrolijke vriendelijke dame komt incasseren. Net schoon sanitair, alles wat men zich kan wensen. Echte aanrader.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie plek in het groen en tussen de bloemen. Water en stroom op onze plek. Schitterend uitzicht. toilet en douche aanwezig. Veel routes om te fietsen. Aanrader!!
Een camperplek met een adembenemend uitzicht. vriendelijke warme nieuwe Nederlandse uitbaters. die er alles aan doen om t naar je zin te maken.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
De opgegeven coordinaten kloppen sinds eergisteren niet meer!!!?! De juiste coordinaten zijn: plus code 793H+HVX Catadau, Spanje of: 39.2547, -0.6196 (lat, lng) N 39° 15' 17" W 0° 37' 10" (lat lng)
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden