@Johan-T
- 2016
Rustige camping, mooi wandelgebied vlakbij de camping, hondenlosloopbos vanuit de camping. prima sanitair. Broodjesservice. Verwarmd overdekt zwembad.
Camping vlak aan zee. sanitair verouderd met trekkoord, geeft maar een paar seconden water. moesten voor hond 8eur betalen. de rest geen voorzieningen voor de hond. strandbedjes wel inbegrepen. voor ons geen 4sterren camping waard. wel vriendelijk en behulpzaam personeel. Winkeltjes en restaurants in overvloed op loopafstand.
gratis plaats (4 plaatsen) stroom 1eur/2kwh wek wat lawaai van vertrekkende en aankomende auto’s op parking
mooi verzorgde mini camping, bij landbouwbedrijf. vriendelijke beheerders. Sanitair perfect in orde, proper, ruime douches. Ruime plaatsen met telkens water en elektriciteitsaansluiting.
de camperplaats was volzet , op de camping mochten we staan voor 22eur incl gebruik zwembad. mooi verzorgde camping, alleen het sanitair kon wel iets beter. slechts 4 douches voor de hele camping, het water bleef voor de douches staan, en redelijk kleine douches.
Geen 4 sterren waard. Veel bladeren op de plaatsen. het gras staat 20cm hoog. Op de website staat nieuw sanitair vermeld, maar daar is niets van te zien. Is aan renovatie toe. Schuine plaatsen sowieso oprijblokken nodig. plaatsen met rivierzicht zijn er effectief maar 2. Er wordt hier te weinig onderhoud uitgevoerd. Voor ons maar tussen de 2 en 3 sterren waard.
prachtige camping, reeds 50 jaar door de familie uitgebaat. schoon sanitair dat dagelijks verschillende keren mooi gemaakt wordt. prima restaurant met uitgebreide kaart, best vooraf wel reserveren wil je op het buitenterras zitten. Zeer vriendelijk personeel. Een aanrader!!!
Gezellige camping in Nederland, Groesbeek, prima sanitair . ‘s zaterdags kan men pizza verkrijgen. Zeer vriendelijke uitbaters, familiebedrijf, wijnbouw. Vlakbij hondenlosloopgebied.
prima plek om te staan. veel wandelmogelijkheden vanaf de camperplaats. achterliggend wandelgebied waar honden niet aangelijnd moeten worden. Lunchcafe op 150m waar je goedkoop en goed kan eten (open van 9 tot 16u). op 750m goede pizzeria constantino. Geld in enveloppe. 24/7 camerabewaking.
Leuke camperplaats, vriendelijke eigenaars, we kwamen toe en kregen zelfs een kleine attentie We waren heel welkom. Rustig vertoeven. Schappelijke prijs. Een voorbeeld hoe alle camper plaats zouden moeten zijn.
Goed als doorreiscamping. Veel vaste plaatsen met Fransen. Sanitair verouderd. Vriendelijke vrouw aan de receptie.
Plaats aan fietsroutenetwerk. 7eur per dag, stroom 0,50eur/kWh. Perfecte gratis WiFi
Camping met veel sportmogelijkheden. Op het meer kan je kajakken, waterfietsen, supboarden enz huren. Een aparte zone voor honden te laten zwemmen in het meer. Zwembad met 2 glijbanen en waterspeelzone voor kleine kinderen. Een verwarmd overdekt zwembad. Wij stonden aan de iets rustigere kant (zone prune) grote plaatsen.
Plaats bij waterpretpark met vele glijbanen. Gratis plaats, enkel stroom en water te betalen. ‘s Nachts rustig. ‘s morgens iets meer rumoer omwille van toekomende mensen voor zwembad
Rustige plaats om te overnachten betaalautomaat was nog steeds stuk. We hebben niemand gezien om het parkeergeld op te halen. 10 minuten rijden naar fantasialand.
Prima camperplaats, vlakbij centro grootste shoppingcenter van Europa. Bij aanmelding an zwembad krijg je een zak met info over Oberhausen, en ook een kortingsbon van 50% voor het naastliggend zwembad met glijbanen. Heerlijk verwarmd water trouwens in het buitenbad, ideaal om ook in de winter te zwemmen.
Drukke plaats. Kwamen hier aan nog net 3 plaatsen vrij. Sani station buiten camperplaats. Stadscentrum te bezoeken op ong 3 km, met fiets goed te doen. Campers staan redelijk dicht op elkaar.
Rustig in de nacht. 15 min wandelen tot in centrum. 5 eur per dag. Stroom 1eur/2kwh. Enkel met munten te betalen. Goede uitvalsbasis voor Bielefeld.
Ideale plaats om de thermen te bezoeken. Ruime plaatsen. Toiletten aanwezig evenals wasmachine en droogkast. Prijs is 14eur incl elektriciteit 10eur zonder elektriciteit. WiFi betalend 2eur
Verouderde camping, vernieuwing noodzakelijk. Douchen zijn niet proper, wij hebben gedoucht in de mobilhome. Badmuts verplicht in zwembad. WiFi betalend (8€ per dag per persoon). Geen 4-sterren waard. Wij betaalden in juli 46€ wat duur is voor wat we krijgen!
Mooie Camperplaats, komen hier nu al voor de 3de keer terug als tussenstop, maar verblijven telkens langer dan 1 dag, kort bij centrum en bij Gardameer Alleen de WiFi is niet van goede kwaliteit. 18eur/dag douches betalend, wc en afwasbakken aanwezig en proper.
Sitecode: 20141
Een perfect voorbeeld hoe een Camperplaats moet zijn. Proper, ruimte tussen de plaatsen , Super
Camperplaats bij particulier. Stroom verkrijgbaar mits betaling. Rustige buurt. Vriendelijke eigenaar. Best op voorhand bellen of er nog plaats is en aanmelden bij eigenaar. Stad op 3km. Een fijn en goed initiatief van de eigenaar die ook zelf een camper bezit.
Zeer mooie verzorgde en rustige camperplaats. Zeer vriendelijke uitbaters en uitstekend eten in de brasserie/ijssalon. Een voorbeeld voor vele andere camperplaatsen.
Plaatsen waren vol moesten nu € 25 betalen zonder stroom’s omdat we op de bus parking plaats moesten nemen
31/10/2018 perfecte plaats om Europa park te bezoeken. Douches en wc aanwezig 25eur/dag stroom en water inclusief. Wc legen in bak, papier gaat hier niet door en dien je te verwijderen met schepje. Voor de rest prima in orde
30/10/2018 Zeer verzorgde plaats geen problemen gehad met wisselen van geld. Rustig geslapen. Weinig last gehad van vliegtuigen. Centrum op 4 km goed te voet te doen. Goed restaurant taverne op 500m aan vliegplein met elke maandagavond live muziek
Rustige camperplaats. Kort bij dorpskern maar ver weg van alle andere dingen zoals strand, winkels enz
Zeer mooie camperplaats met vriendelijke beheerders (vader moeder dochter) mooi sanitair, mooi zwembad, je kan zelfs je was laten doen (4 eur) wij zijn er zelfs langer verbleven dan gepland. Bar met mogelijkheid om iets te drinken. Strand op 800m.
Wij waren hier half juli. Prima plaats om Madrid te bezoeken. Redelijk rustig daar de autosnelweg en tankstation toch in de buurt liggen. Winkelcentrum vlakbij met supermarkt. Uiterst vriendelijk beheerder die je alles wil uitleggen wat je in de omstreken kan doen. Prijs 8eur/nacht wij hebben niets betaald omdat de slagboom stuk was en er geen ticket uit de lezer kwam. Goede WiFi
Waren hier eind juli. Vriendelijke beheerder. 25eur voor 3p incl elektriciteit en voorzieningen
Mooie camping, vriendelijke behulpzame beheerders, groot afgesloten voetbalveld naast de camping, sleutel te verkrijgen bij de receptie, tennissen 5eur/uur inclusief rackets
Hier een uurtje gestaan en terug weg gereden. Veel te veel vliegen. Was normaal in deze tijd van het seizoen. WiFi 4€ pp per dag. Glijbanen die op foto’s vermeld staan niet aanwezig. 😡
Zeer mooie camperplaats nu half juli voor 24eur met 3 personen inclusief water elektriciteit 10A WiFi en alle andere voorzieningen een voorbeeld voor andere camperplaatsen
Mooie cp 19eur per dag stroom 6A inclusief verzorgd zwembad vriendelijke uitbaters en zelfs een welkomstdrank aangeboden gekregen
Mooie rustige plaats 8eur + 2eur voor stroom, vriendelijke uitbaatster, restaurant bij hotel op 200m met buitenterras met zicht op wijnranken
Ideaal om Rotterdam te bezoeken; wij zijn hier 1 nacht verbleven 31,50 euro 2 pers en kind inclusief WiFi en stroom; niet goedkoop, maar is ook in een stad. Satelliet ontvangst goed; ook al doordat de bomen kaal waren.
Goede plaats vlak in centrum zelfs gratis WiFi ideaal om Kortrijk te bezoeken op 10min wandelen van overdekt winkelcentrum in Kortrijk
Mooie verzorgde camping, wij stonden op de premium standplaats en hadden zodoende wat ruimte. elders iets kleinere plaatsen. sanitair is wel wat verouderd, zwembaden mooi, vooral het nieuwe Afrika gedeelte. Wel enorm druk. WiFi is enkel per plaats beschikbaar voor 2 toestellen die je dan nog niet tegelijk kan gebruiken. Mocht wel iets meer zijn voor die prijs. Wij verbleven hier begin juli
Mooie camperplaats op korte afstand tot centrum, dat ze nu niet elk jaar gaan opslaan. Er waren wel veel Italiaanse camperaars aanwezig, en er was ook een staff-lid die dacht dat hij alles kon en moest regelen, zo kon je als Italiaan wel reserveren, en anderen niet, spijtig, was misschien te wijten dat alles overvol stond met het verlengde weekend. prijs op 2 jaar wel van 12 over 15 naar 18eur.
Een voorbeeld voor veel steden. Vlak in centrum 8eur alles inclusief. Rustige plaats, wij waren hier op 1 maart met 3 campers. WiFi beschikbaar op 100m aan de chocoladefabriek.
Goede camperplaats kort in centrum van Amsterdam voor 3 personen 26,50eur betaald inclusief stroom. Gratis veer om het half uur op 10min wandelafstand. Komen zeker in de zomer hier nog terug.
Goede plaats vlakbij Altstad, op 15 min van winkelstraat. Mooi uitzicht, wel veel lawaai vooral door de scheepvaart en de tram die iets verder over de brug rijdt. Bij uitrijden wel een plaatje met voorzieningen maar niet gevonden
Mooie plaats op wandelafstand van winkels. Veel treinverkeer, ligt ingesloten tussen 2 sporen.
Heel goede cp.
Echt perfect
Sitecode: 19902
Echt een perfecte plaats
Prachtig, echt een aanrader 😀
Zeer mooie cp. 14 EUR betaald inclusief elektriciteit en WiFi. Wateraftappunt op elke plaats. Wc lozen mogelijk. Water lozen achteraan in de straat mogelijk bij andere cp. Deze cp is van dezelfde eigenaar maar korter bij de spoorlijn. Vlakbij strand, 50m. Centrum Bellaria op 5 km
Prima propere cp met klein, rond zwembad en sanitaire voorzieningen 25 EUR voor 1 nacht betaald, inclusief elektriciteit en WiFi
Mooie propere cp. Vriendelijke uitbaters. Vlak bij Gardameer. €15 voor 1 nacht, elektriciteit en WiFi inclusief. Lawaai trein valt mee, als je niet achteraan de cp staat
Goede plaats om omgeving te verkennen, gelegen in industriezone, ongeveer 4km van centrum. 6 EUR per dag voor de plaats en 6 EUR voor elektriciteit. Water lozen mogelijk toilet en water samen in dezelfde put water-inname ook mogelijk
Echt geweldige plaats
Sitecode: 20094
Echt de perfecte plaats
Zeer mooie en propere cp vlakbij autosnelweg. Zeer rustig.
Zeer nette en goede camperplaats met zeer vriendelijke uitbaters en gezellige brasserie ijssalon
Perfecte plaats om Brugge te bezoeken 10min wandelen tot centrum