@JohanDemes
smeerboel. ontlasting ligt bovenop rooster. enige voordeel is is dat er water is om je cassette toilet schoon te spoelen. verder neus dicht, knijper op je neus, zonnebril op en zo snel mogelijk weg wezen
deze foto's horen zoals genoemd bij parkeerplaats aan het Völsjön. plek aan het meer wordt sinds zomer 2026 ineens beheerd door visvereniging en moet 150,00 skr voor betaald worden via QR code. wat o.i. veel is voor een plek waar niks is behalve mooi uitzicht, vies droog toilet en waar zwemmen lastig is omdat vissers ( veelal plaatselijke bevolking) van alles in het water gooien en achterlaten. plekje is prachtig maar geen 150,00 waard
niet schoon maar alles doet het. lozen grijs water, tanken schoon water en legen toilet alles op 1 plaats
Top!! alles super!contact, voorzieningen, plekken, omgeving. komen graag weer terug. complimenten en ga zo door 👍🏻👍🏻👍🏻.
geen schoon water tanken mogelijk
Water afgesloten eind oktober
water afgesloten dus je kunt er niks. zijn er bovendien aan het verbouwen en om weer op doorgaande weg te komen moet je eerst over stuk niet geasfalteerd deel vol met kuilen. als je iets van service aanbiedt doe het dan goed of niet.
verzorgde camperplaats met lekker ijs. op camperplaats zelf alles tot in detail geregeld. de aanrijroute naar je plek uitgebreid beschreven, hoe je moet rijden en staan. gebruik van mat buiten voor je deur is niet toegestaan omdat hij in het gras moet liggen en dat is niet toegestaan. dit werd persoonlijk als enigszins vervelend ervaren omdat het gras gemaaid en nat was. dakje boven afwas plaats zou fijn zijn zodat je bij regen droog staat.
Elke en Dennis nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid. Wat een prachtige camperplaats/ camping hebben jullie gecreëerd. Geweldig sanitair en prachtige grote plaatsen. Jullie zijn super gastvrij en hebben dienstverlening hoog in het vaandel ( wat blijkt uit dat Elke zelfs onze afwas wel wilde doen 😉😄). We komen absoluut weer een keer bij jullie terug en wensen jullie veel succes met al jullie plannen. Groetjes Johan en Sandra
prachtige plek ver weg van alle drukte en toch dichtbij de snelweg. stonden er met nog 2 andere campers. 1 ster minder omdat het weggetje naar de camperplaats toe vrij veel overhangende takken had die steeds tegen onze camper aan schuurden. maar eigenlijk is het gewoon een 🌟🌟🌟🌟🌟 locatie voor degene die van rust houdt. hartelijk bedankt aan de eigenaar.
ok voor 1 nacht. lijkt op site inderdaad netter en mooier dan het in werkelijkheid is. camperplaats beter bijhouden zou het een stuk aantrekkelijker maken. geen voorzieningen. ook in dorp niet. stankoverlast van het vieze vijvertje dat achter de camperplaats ligt. sanitation ligt bij benzinepomp half uur noordwaarts ( ook niet heel schoon maar alles werkt wel)
matige camping, deels verouderd sanitair ( douche cabines zonder deur ervoor alleen een gordijntje) sani- station bijzonder slecht toegankelijk ( smalle paden en laag hangende takken), winkeltje om 09.00 uur geopend. camping was redelijk vol maar waren om 9.00 uur slechts 6 croissants, wat stokbroden en pain au chocolat beschikbaar die na 2 klanten vrijwel op waren.
Prachtig! Onze voorkeur gaat altijd uit naar "vrij"staan maar als het dan toch zo is dat je paar dagen op een camperplaats staat, dan is dit echt wel een plek waar je ongetwijfeld weer terug gaat komen. Prachtige ruime plekken, 5 🌟 sanitair en dat geldt ook voor het restaurantje en winkel. Als er dan ook nog prachtige Scandinavische huizen staan dan kun je na 10 jaar Zweden gewoond te hebben alleen maar thuisvoelen. Bedankt voor de gastvrijheid
prachtige Aire met super goede voorzieningen voor grijs water lozen, water tanken (eigen slang nodig) en wc legen. Staat ook duidelijk aangegeven waar camperstation is ( na de benzinepomp). Tevens mooie picknickbanken. Politie waarschuwt dmv affiches voor inbrekers in campers.
Heerlijke plek. Een camperplaats zoals een camperplaats moet zijn. Voorzieningen zijn al uitgebreid omschreven en meer heb je camperaar niet nodig toch; daar zijn campings voor. Duidelijk aangelegd door iemand met veel ervaring. Wij waren hier 2 nachten en komen zeker terug. Dikke 10+ voor deze camperplaats
Prima plek. vooraf telefonisch contact of er plek was ( genoeg). beheerder kwam begin van de avond. wij hadden geen stroom nodig maar was zeer behulpzaam mochten we toch stroom nodig hebben. zelfde vwb water. mooie locatie. uitzicht op water. smalle weg naar camperplaats maar prima te rijden ook met grotere camper. hoe grasmat is na regen weten we niet. kan zijn dat het dan wat lastiger is voor zware campers. vooral achterin was bodem zachter.
hele aardige eigenaar.is bezig met aanleg nieuwe camperplaatsen. 2 klaar. handig als meteen gras (naast deel waar camper zelf staat) ingezaaid wordt anders bij regen erg modderig. parkeerterrein wordt ook gebruikt als camperplaats. geen verharde ondergrond, je staat op zwarte grond. bij droog weer geen probleem anders niet aan te bevelen. geen :prullenbak/legen wc/legen grijs water mogelijkheden. wel: 2x douche/1x wc/stroom/water
camperplaats heeft zeker potentie een mooie te worden maar moet nog wel eea gedaan worden. Allerbelangrijkste vinden wij dat de camperplaatsen recht zijn. op moment dat wij er waren was dat absoluut niet het geval. ook mbv blokken niet recht te krijgen. Lopen scheef af. ook zijn de plaatsen voorzien van dikke laag zwart split op een onverharde(??) ondergrond. lastig manoeuvreren zonder vast te komen zitten.verzorging ok.rest zelf in camper.
Ruime plaatsen, prullenbakken aanwezig, mooi park erbij. Ligt zeer dicht op doorgaande weg die toch behoorlijk geluidsoverlast veroorzaakt.
Lijkt geen officiële overnachtingsplek maar wordt gedoogd. Rustige plek zonder voorzieningen.Blokken absoluut noodzakelijk ivm zeer scheef terrein. Dichtbij centrum. Mooi uitgangspunt om te fietsen bv naar Oberammergau.Mooi klooster met brouwerij en kaasmakerij.
Mooi initiatief.Moet nog wel het eea verbeterd worden.plaats te bereiken via smal vies weggetje. veel bossages.Oogt erg onverzorgd. Niet geschikt voor campers langer dan ca. 7 mtr. Wij stonden er met regen en merkten dat plaatsen niet voldoende gedraineerd zijn. Rustige ligging vlakbij centrum, mooi uitzicht. €12,00 excl stroom en douche is echt teveel in vergelijking met andere camperplaatsen.
Onduidelijk waar je mag staan, wij zijn in de gemarkeerde p-vakken t.o. het voetbalveld gaan staan. Verharde ondergrond, verlicht en dichtbij het dorpje. Rustig (wanneer er geen voetbalactiviteiten meer zijn) en verder geen voorzieningen.
Wij stonden op de camperplaats Station 1600. Is gehele zomer open en betaalden 7.60€ incl. stroom, s'morgengs kwam gemeente langs voor betalen. Verder alle voorzieningen aanwezig, prachtig uitzicht en op een paar 100 meter boven de camperplaats in juli en augustus winkels en restaurants geopend evenals stoeltjeslift. Rustige plek allen 's'morgengs wat geluid van langsrijdende auto's.
Sitecode: 20592
Nog steeds super camping met alle voorzieningen voor campers. Grote en deels verharde plaatsen. Lijkt meer op een luxe camperplaats dan op een doorsnee camping. Veel wandelmogelijkheden, cabinelift en camping zomers geopend.
Nog steeds een super plek. Gratis, zeer rustig, schoon toilet en meer dan voldoende plaats. Bij nat weer niet te dicht bij het weiland gaan staan in verband met zachte ondergrond.
Prima en zeer rustige plek. Behalve afvalemmer verder geen voorzieningen. Daarvoor moet je op de cp in de haven zijn. Handige plek als je de volgende dag met het pontje over wilt naar Glückstad.
Alles wat in eerdere beoordelingen geschreven is, klopte eind oktober 2017 nog steeds. De Griek is een absolute aanrader, evenals de bakker (om 7 uur open!).
Stonden er eind oktober. Mooie rustige plek, zeer betrokken Hafenmeisterin. Toilet en douche met sleutel in havengebouw. Mooi centraal gelegen in omgeving met veel bezienswaardigheden.
Mooie plek met goede voorzieningen op fietsafstand van leuk centrum en nabij strandopgang.
Stonden hier eind oktober van zaterdag op zondag nacht. Vrij veel herrie door plaatselijke jeugd met vuurwerk, rondrijden met auto's op parkeerplaats. Verder mooie plek met restaurants vlakbij. Griek aan het begin van het dorp is een aanrader. Mooi bos naast camperplaats.
Prima uitvalbasis voor noord Rügen. Super sanitair. Zeer ruime plaatsen op gras. Verlichting op terrein ontbreekt (nog) en enig verkeersgeluid hoorbaar van nabijgelegen weg. Op 10 minuten fietsafstand van winkels.