@JohanH3
- 2020
- Chausson 610 Anders
- 2017
- Ford
Ik snap er niets van. Stond hier als enige camper op zo'n mooie camperplaats. Voor € 4,50 staan 3 wasmachines en 3 drogers beschikbaar incl. het wasmiddel. 2 stuks douche en toilet gecombineerd in één ruim vertrek, met regen- en handdouche en veel water.
Prima camping om de nacht door te brengen. Sanitair ziet er als nieuw uit en goed verwarmt. Alles ziet er een beetje rommelig uit, maar alle voorzieningen zijn aanwezig. Ik stond achter het servicegebouw en daar was de WiFi prima.
Keurig nieuw servicegebouw met toiletten, douches, keuken, receptie. tarief € 40,00/dag. Met CKE kaart € 5,00 korting. Terrein een beetje rommelig, maar prima overnachtingsplek.
Hier in het voorseizoen heel stil. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Seizoen begint 1 juni, maar je kunt je nu wel aanmelden, bij de receptie of telefonisch. Elektriciteit e.d. allemaal inbegrepen. Prijs €43/dag. camper met 2 personen. Nu nog wat rommelig er worden nog voorbereidingen gedaan voor het seizoen.
Hier 5 nachten gestaan. uitstekende voorzieningen, zelfs een volledig ingerichte invalide toilet/douche. Rustige omgeving met veel fiets mogelijkheden. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Supermarkt op ca. 1,5. km. in Nederweert op ca. 6 km alle bekende Supermarkten.
Een nacht gestaan op camping Igara. bleek Acsi periode al voorbij en moest dus € 35,00 betalen. Op zich best een aardige camping. Echter de plaatsen zijn heel klein. ik heb de luifel maar niet uitgezet. Wel een mooie omgeving.
Mooie plaats om de stad te bezoeken. Århus leuke stad. toegang tot het terrein is zeer slecht asfalt. terrein zelf gebroken grind. toiletten en douches op afstand in de haven gebouwen. Om te plek te krijgen eerst een servicekaart kopen (borg). Betaalautomaat was defect. Betalen in het havenkantoor. alle voorzieningen zijn aanwezig, alleen soms lastig te vinden. Vuilwaterafvoer en chemisch toilet legen op het parkeerterrein voor de slagboom.
Met recht een top platz. Echter daardoor ook zeer gewild. Camperplaats elke dag al vroeg vol. Ruime plaatsen ca. 10 x 10m. ook voor de grootste campers genoeg ruimte. Mini supermarkt en bakker op ca. 600m.
Inderdaad leuke en rustige camping. Minder voorzieningen voor kinderen. In het dorp zijn 2 supermarktjes. in het centrum een heel kleine buurtsuper. Aan de weg uit het dorp is een grotere. Bij de zijn van 8 sur huit. een submerk van Carrefour.