@JohanKluijs
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
dankzij voorgaande reacties deze camping gekozen en het is een prettige plek. Ja, we hoorden de weg maar kozen een plek met zicht op het water dus verkeersgeluid.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
In oktober hier drie nachten gestaan, Prima rustige plek. De prijsstelling was eerst wat onduidelijk, Frank de beheerde sprak moeilijk verstaanbaar Engels. Hij heeft het liefst mensen die een paar nachten of langer blijven staan. Hoe langer, hoe leger de prijs. Voor één nacht €20,00 ,s'ochtends afrekenen 2 de dag weer €20,00 . Derde nacht €10,00 . Hij rekend voor drie nachten €50,00! De vierde nacht kregen we niet van hem te horen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
De aangeven plek is gesloten. Maar bij de rotonde is een nieuwe gedoog plek, die gratis is een ook geen voorzieningen heeft. Prima voor strand en stad. Om 9hr00 s'ochtends is er veel bedrijvigheid op het strand bij de vissersbootjes.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima lokatie, aan de voorzieningen wordt hard gewerkt. Nu wordt er voor een verblijf een donatie gevraagd. Ca. 30 ruime plekken, waarvan ca. 10 op verharde ondergrond, op deze plekken komt tzt stroom aansluitingen.
2 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Prima plek om te staan. Rustig rijden over de land weg gaat prima. Mooi uitzicht. Wel even zoeken naar de eigenaar, reageert traag op de telefoon. Maar een keer extra naar het huis lopen kom je haar tegen. Erg vriendelijk en gast vrij. Staan alleen geen aanduidingen voor camperplek. Maar het gras is kort gehouden.
Jammer, maar je mag hier niet meer overnachten. Staan nu diverse borden die dit aangeven. In Schwende, 1,9km terug wordt het nog wel gedoogd.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden