@JohanKoster
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
In het weekend kunnen je geen plekje vinden erg druk,alleen maar duikers, wel vriendelijk volk, stroom,water,toiletten, alles verder oke.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zeg t liever niet ivm 'te druk',maar dit is tot nu toe de beste,niet op geldverdienmodus zijnde camping van Denmark.... Alles wat nodig is,is hier,WiFi,wasmachine/droger,aparte grote ruimte voor koken,magnetron, tv kamer voor als t echt slecht weer is. En daarbij superaardige uitbater,spreekt vloeiend duits(duitser). Helemaal TOP !!!
Alles wat je nodig hebt is er,alleen geen broodjesservice,voor zover ik weet. Vrij staan,voor heel veel campers als t moet,wel 100! Mooie plek,vlak bij Kaizerstuhl ,pokken eind lopen,dat wel...
Voor dat wat je betaalt is het reuzegoed,water en stroom op je plek,afvoerputje voor grijs water erbij. Mooi dicht bij t strand, WiFi is niet wat,hebben we ook niet gebruikt.
Juni 2026
Alles picobello! we stonden op de camping met ons oldtimerj tje,vlak bij het mooie schone meer,geweldig!!! Enigste wat niet zo goed was....de Wifi. Maar voor niet erg belangrijk, daarom 6 sterren!!!
mooie plek, gezellige eigenaren,komen hier graag!!! soms een beetje vol,maar dat is logisch:steeds meer camperaars die deze plek erg waarderen. ik zeg: tot volgend jaar!!!!
2013
We hebben hier al 2x gestaan, geweldige plek met alle luxe voor camperaars, inclusief goed internet! mooie omgeving, aardige eigenaar, bedankt, Johan! Tot gauw weer! NB GRAS is er nu,maar is op de foto s nog niet te zien,heeft er iemand recente foto s? heb geen 'flash' op mn ipad..... echt mooie plek !