@JohanLansink
Prima camping, geen hinder gehad van verkeer of jongeren. Dichtbij een wandeling gemaakt in het natuurreservaat Dundret, prachtig
Hier begin juni gestaan om de wandeling naar Knivskjellodden te maken. Prima plek om te overnachten, rustig. De wandeling was pittig maar ook erg mooi onder de middernachtzon.
wat een fijne plek aan de rivier. Ontvangst was hartelijk. sanitair was supernetjes en schoon. We hebben ook een keer gegeten, was erg lekker. Als we weer eens redelijk in de buurt zijn komen we zeker weer aan.
wij hebben in eerste instantie voor 1 nacht geboekt, stonden op een mooie plek met uitzicht op de zee. Volgende ochtend toch besloten om nog een nacht te blijven bleek de prijs hoger te zijn geworden. Volgens medewerker werd er hier gewerkt met dagprijzen en werd de prijs dagelijks aangepast, afhankelijk van de vraag ernaar. Vreemd 😧 Verder een mooie camping met goed uitzicht en fijn sanitair
prachtige locatie met mooie ruime plekken.sanitair was wel een stukje lopen maar sanitair was dan ook prima. mooie wandelingen in de buurt.
Sitecode: 20188
een fijne camping voor mensen met kinderen. Wij hebben hier gestaan met ons kleinkind. erg genoten. Het enigste is dat de prijs aardig duur is
Een kleine maar erg prettige en gezellige camping. Direct vanuit de camping loop je een bos in waar je lekker een wandeling kan maken. Voor degene die wat verder willen wandelen kan je naar het Dwingelerveld heen. Sanitair is vrij nieuw en ziet er keurig en schoon uit. Douches zijn top. ontvangst door eigenaresse was heel vriendelijk
Afgelopen weekend hier verbleven ivm wandelevenement. Caravanpark lijkt wat verouderd maar de plek waar de tourcaravans en campers kunnen staan is prima. Sanitair ruimschoots aanwezig en prima onderhouden. Strandtentjes en het centrum op loopafstand. Fijne plek om Zandvoort te bezoeken.
Nette en mooie camperplaats bij een jachthaven. Sanitair is keurig. Aanwezige horeca was nog gesloten, jammer want ziet er uitnodigend uit. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Zeker een aanrader.
supermooie camperplaatsen. Ruim en het sanitair is netjes. We waren er in februari en konden dus gebruik maken van de winterdouche. Heerlijke ruime badkamer zoals de meesten hem thuis nog niet hebben. Vanaf de camping zijn er mooie mogelijkheden om te wandelen. Zeker een aanrader
In januari een weekend met de camper gestaan omdat ik meeliep met de wandelmarathon. Camperplaataen op 500 meter afstand van de start en finish. Ideaal! Park was eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. helemaal goed dus. en je loopt zo van het park de duinen in. Top
plaatsen zijn weliswaar eenvoudig maar het eetcafé en de omgeving maken alles goed. Heel erg jammer dat deze camperplaatsen gaan verdwijnen.
geweldig mooie plek op fiets afstand van Nijmegen. vriendelijke ontvangst door vriendelijke mensen. Leuke boerderij winkel met brosse en verse producten. heerlijk geluncht
Leuke gezellige pub waar het eten inderdaad verrassend lekker was
prima plek, fijne ontvangst.
Prima camping. Prachtig om de dolfijnen zo dichtbij het strand te zien springen.
Prima camping Mooie plek. Lekker ontbijtje gehaald bij de foodtruck
prima camping op een prachtige plek.
prima camping als uitvalsbasis om Edinburgh in te gaan. Sanitair was prima schoon in de periode dat wij er verbleven.
prima plek, ontvangst was vriendelijk. Beheerder is behulpzaam en wil graag leuke wandelroutes delen. erg mooie omgeving om te wandelen. Sanitair is wat verouderd maar werkt prima
Topcamping met TOP medewerkers. had per ongeluk online de verkeerde datum geboekt. na een telefoontje was het geregeld en konden we gewoon onze gewilde datum komen. Echt geweldig geholpen hier door ook nog eens een Nederlands sprekende dame. Sanitair was uitmuntend goed. mooie wandelingen gemaakt in de omgeving. Leuk dorpje
Sitecode: 71937
geweldig. prima plek om te overnachten, rustig. Vriendelijk personeel en het eten was erg lekker.
Sitecode: 52081
bij aankomst was de receptie gesloten, nou is dat geen enkel probleem. Er stond een telefoonnummer die we konden bellen, ze zouden bij ons komen. Na ongeveer een kwartier in de regen te hebben gewacht werd ik teruggebeld en werd ons telefonisch een plek aangewezen. Vond deze ontvangst allerminst plezierig. we hebben 1 nacht hier gestaan, hebben ook geen medewerkers van de camping gezien. Sanitair was overigens keurig.

we hebben hier heerlijk gestaan. zeer gastvrij werden we ontvangen. mooie wandeling in de directe omgeving gemaakt. wilden na 2 nachten eigenlijk doorgaan maar besloten toch om met de trein een dagje Glasgow te pakken. prima treinverbinding. We hadden een hond bij ons en deze heeft zeer genoten van de dogmenu’s. Echt een aanrader.
we kwamen wat vroeg aan en vroegen of we al op een plekje mochten gaan staan, er waren voldoende plekken vrij zoals we konden zien. Maar de beheerder was onverbiddelijk. Ze ontvingen pas nieuwe mensen na 13:00 uur. Dit ondanks de 32graden We mochten wel op een plek gaan staan maar dan moesten we 24 uur bijbetalen. Na 13:00 uur vroegen we om een plek in de schaduw, ook hier moesten we extra voor betalen. Erg onsympathiek ontvangst
Vriendelijk ontvangst door de eigenaren. Wij hadden een geweldige plek vol schaduw, was heerlijk genieten. Sanitair weliswaar niet luxe maar alles wat nodig is is aanwezig. Sanitair schoon en netjes. Sint Annaparochie verrassend leuk plaatsje. Dichtbij de Waddenzee.
Rustige camping op loopafstand van het leuke plaatsje Tonder. Sanitair wellicht iets verouderd maar nog niet eerder op een camping zo’n fijne douche gehad. Top. Zeker een aanrader