@JohanNeerhof
- 2018
April 2026
niet gestaan maar gebruik gemaakt van de voorzieningen: water tanken ( 1€/50l), grijs water lozen en onze wc geleegd en boodschappen gedaan bij de naastgelegen supermarkt. prima geregeld!
prima gratis en rustige plek. geen voorzieningen. lidl is op 5 minuutjes lopen. Bremen is prima bereikbaar op de fiets via bewegwijzerd vrijliggend fietspad.
super fijne plek!
2023
begin maart 2023 hier geslapen van za op zo nacht. rustig en netjes. fijn zo dicht bij de prachtige binnenstad. stroompalen zou fijn zijn.
2022
zeer nette gratis locatie vlakbij kasteel en alle voorzieningen aanwezig. vlakbij centrum, op loopafstand via diverse steile paadjes. heerlijk gegeten bij restaurant Plus om locale ondernemers te steunen in ruil voor gratis overnachtingsplek.
Mooi plek. Alles wat je als camperaar nodig hebt. Netjes en verzorgd . Hier zouden een aantal betaalde plaatsen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Mooie uitvalbasis voor ons doel dit weekeind: wandelen! Prachtige omgeving. Lekker dichtbij stadje om ‘savonds uit eten te gaan. Jammer dat je alleen met (€1 en kleiner)munten kunt betalen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden