@JohanQ
Door de lokale politie werden een aantal aanwezigen aangeraden om te vertrekken omwille van potentieel overstromingsgevaar. Wij werden niet verwittigd. Maar kregen het te horen en vertrokken. Geeft een raar gevoel als je ziet wat er allemaal kan gebeuren bij overstroming.
Vriendelijk ontvangst. 16 ampere stroom. Waarschijnlijk zeer aangenaam in de zomer: veel groen, zwembad, ruime plaatsen. In het najaar is het gras nat (logisch) zeker na dagenlange regen. Sanitair is proper maar verouderd.
Alles aanwezig voor een aangenaam verblijf. Wel zijn de plaatsen eigenlijk te klein en bovendien niet effen, zeker voor de prijs van 25 euro per dag als ACSI-lid. Veel fietsgenot op voorwaarde dat je aan de nodige info geraakt.
Zeer vriendelijk onthaal en zeer klantvriendelijk. Op het onthaal was men niet zeker of ik op mijn plaats sateliet ontvangst had. De mevrouw kwam zich 's avonds persoonlijk van vergewissen of het lukte. Bedankt. Wel vooraf reserveren aanbevolen.
Fantastisch onderhouden camperplaats. Vriendelijke gastheer. Wel dicht bij een drukke baan.